• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Cok uzucu bir durum kimse bu hale gelmeyi istemez cocuga bakicak olan sizsiniz burada yorum yapan herkes kendi hayatinda olacak o yuzden en dogru karari vericek olanda sizsiniz bakabilecekseniz dogurun demek en mantikli fikir olsa gerek cunku insanlar bakamiycaklari cocuklari dogurunca ceken cocuklar oluyor

Konu 2014 yılında açılmış olan olmuştur artık

Şimdi öncelikle sorunlu bir evlilikte bile isteye nasıl hamile kalınır? Farkında değildim, birden oldu, istemeden oldular hep bahane...

Ayrıca aldırma nasıl kıyarsın doğur diyenler bu 2 çocuğa kendileri mi bakacak? Kadın boşanma aşamasında zaten 1 evladı var 2.yi bile isteye babasız büyümek zorunda bırakmak neden?

Özel hastanelerde alıyorlar durumunu anlatırsan sorun yaşamazsın. Senin hayatın senin kararın her söylenene kulak asma.

Şimdi öncelikle sorunlu bir evlilikte bile isteye nasıl hamile kalınır? Farkında değildim, birden oldu, istemeden oldular hep bahane...

Ayrıca aldırma nasıl kıyarsın doğur diyenler bu 2 çocuğa kendileri mi bakacak? Kadın boşanma aşamasında zaten 1 evladı var 2.yi bile isteye babasız büyümek zorunda bırakmak neden?

Özel hastanelerde alıyorlar durumunu anlatırsan sorun yaşamazsın. Senin hayatın senin kararın her söylenene kulak asma.
boşun emek verip yazdınız çoçuk eğer doğduysa 4 yaşındaa :):KK12::KK12:

üf 2014ün konusu cortlamış.

neyse akibeti merak ettim 40 sayfa okuyacağız el mahkum

Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Bu pozisyondan snra evli kalsanda bos ama iyi dusun aldirma bence dogurmalsn kimseye soyleme bosansanda karnin buyudugnde sende sok olms gbi yap

Canm evi terk etmiştim annemgildeyim üzüntüden mi spiralden mi bilmiyorum kanamam oldu durmayinca hastaneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim kürtajla alındı canim. Eşim öğrendiğinde bir kaç kere kapima geldi konuşmak istedi kabul etmemiştim snra sen ne dersen o olacak diyince aileminde etkisiyle konuştum inandım barıştım Son bir kez daha deneyelim diye düzelen şeyler oldu hakkını yiyemem nisanda tasinma kararida aldik ailesine nisanda evi bosaltacagimda dedi ama başka sorunlar çıktı şimdide. yapamayacağımi anladım canım tek celsede bitmesi için delil oluşturmaya calisiyorum ne darp raporu var ne hakaretlere ispatım ama onun bir sürü yalancı şahit var akrabaları onun için herşeyi yapar benm kimsem yok

24 şubat 2015te başka bir konuya yazmış bunu konu sahibesi

Üşenmeden baktım ne olmuş diye son mesajında bile düşünüyordu hala.
Profilinde çocuk var diye yazmış..
ben buldum ablam En Büyük KK

Biz o bebeğe sahip olabilmek için ne acılar ne ilaç iğneler ne stres ağlama krizleri geçirelm kurban olduğum rabbimde onun canına hiç uğruna kıyanlara versin.................... Daha diycek nelerm varda canım yanıyo

Suan bebek ne kadarlik.. aldirmak icin ne kadar sureniz var.. esinle problemler cozelecek gibi mi

Back
X