• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Olmayan tek sey ne biliyomusunuz zorunuzada gitse kabullenmesenizde Ilahi adaletin oldugu. Ve herkesin ektigini bictigi ve annesinin evladindan kactigi o yerin gercek oldugudur.tek birsey soyluyorum ölüm de var.!

Siz söylemeseniz ölüm olduğunu bilmeyecektik.
Şurada kimse çocuk değil yani herkes tercihlerinin sonucunu yaşamayı da bilir.
Fikir istemiş fikir verenlere karşı çıkılmış.
Ben bir gün zor durumda kalsam ve kürtaj olmak istesem vicdanen de bedenen de buna hazırım demektir. Sonuçta kimsenin günahı sizden çıkmadığı için bu kadar celallenmeye gerek yok.
Ayrıca ne münasebet kabullenmemek, zora gitmek falan...ilahi adalet her durumda tecelli eder. Sadece kürtaj olan biri için değil, dedikodu yapan için de, başkalarının inancına dil uzatan için de.[/QUOTE]
Aynen katiliyorum okadar celallenmissiniz ki 2 3 gun once yazdigim yoruma gecenin saat 2 sinde cevap vermissiniz.size soyleyecek biseyim yok sizle polemigede giremem.tabiki cocuk degil yetiskin bi insansiniz yetiskin bi insan olarakta devam edeceksiniz Allah yolunuzu acik etsin

Ben bir gün zor durumda kalsam ve kürtaj olmak istesem vicdanen de bedenen de buna hazırım demektir. Sonuçta kimsenin günahı sizden çıkmadığı için bu kadar celallenmeye gerek yok.
Ayrıca ne münasebet kabullenmemek, zora gitmek falan...ilahi adalet her durumda tecelli eder. Sadece kürtaj olan biri için değil, dedikodu yapan için de, başkalarının inancına dil uzatan için de.
Aynen katiliyorum okadar celallenmissiniz ki 2 3 gun once yazdigim yoruma gecenin saat 2 sinde cevap vermissiniz.size soyleyecek biseyim yok sizle polemigede giremem.tabiki cocuk degil yetiskin bi insansiniz yetiskin bi insan olarakta devam edeceksiniz Allah yolunuzu acik etsin[/QUOTE]
Ben saat 2 de sadece size değil başkalarına da cevap verdim.
Herhalde uykumdan uyanıp bir telaşla size yazacak halim yoktu:)
Polemikle ilgisi yok, kararlara saygı duyup o günah bu yasak diye vaaz vermeseniz iyi olur. Zaten inananlar bilir inanmayan sallamaz çünkü.

[QUKoalina, post: 36993322, member: 234221"]Aynen katiliyorum okadar celallenmissiniz ki 2 3 gun once yazdigim yoruma gecenin saat 2 sinde cevap vermissiniz.size soyleyecek biseyim yok sizle polemigede giremem.tabiki cocuk degil yetiskin bi insansiniz yetiskin bi insan olarakta devam edeceksiniz Allah yolunuzu acik etsin[/QUOTE]
Ben saat 2 de sadece size değil başkalarına da cevap verdim.
Herhalde uykumdan uyanıp bir telaşla size yazacak halim yoktu:)
Polemikle ilgisi yok, kararlara saygı duyup o günah bu yasak diye vaaz vermeseniz iyi olur. Zaten inananlar bilir inanmayan sallamaz çünkü.[/QUOTE]
Kendinizi ne guzel de ifade etmissiniz inanin ben bile bu kadar sizi anlatamazdim.iste soyletene bakmak lazim :)

Diyelim senin cebinde 20 lira var. Sokakta mendil satan cocugun 5 lirasi var.neden ona yardim etmiyosun? Afrika hukumetinde hicmi zengin insan yok.var.bunuda onlara sorman lazim neden ordakilere yardim etmiyosunuz diye.insanlarin hatasini Cenabi hakka yukleyemezsin.herkese belirli ölçüde rizik verilmistir.yapilan her hataya engel olunsaydi dunya sinav yeri olmazdi.kimse gunah isleyemez ve hata edemezdi.ozamandamukafat ve cezadan ssöz edilemezdi.(konuyu dine baglayan arkadaslar icin yazdim.)
bu durumda rızkı veren allah mı ben miyim o zaman :) hani her çocuk rızkı ile doğardı demek ki rızkı allahın değil zengin insanların elinde? insanlara bebek rızkı ile gelir diyerek onların hayatı ile oynamayın sonra bebekleri yüzünden depresyona giriyorlar,çöpe atıyorlar,camiye bırakıyorlar esirgeme yurtları dolup taşıyor doğana da yazık kötü bi dünyaya beni getirin diyen o değil.

verdiğiniz cevap çok saçma ama daha fazla uzatmayacağım ban yemek istemiyorum iyi günler.[/QUOTE]

Güzel cevap. Hayatimizda her şey dört dörtlük olsaydi imtihan olmazdı

Olmayan tek sey ne biliyomusunuz zorunuzada gitse kabullenmesenizde Ilahi adaletin oldugu. Ve herkesin ektigini bictigi ve annesinin evladindan kactigi o yerin gercek oldugudur.tek birsey soyluyorum ölüm de var.!

Ayrıca ne münasebet kabullenmemek, zora gitmek falan...ilahi adalet her durumda tecelli eder. Sadece kürtaj olan biri için değil, dedikodu yapan için de, başkalarının inancına dil uzatan için de.[/QUOTE]

Konuyu tamamen yanlış anlamışsınız aldırauım mı diye değil baba iznini sormuş arkadaş. Bir insanın hayatını forum sayfalarına taşımamış neyse ki. Yoksa böyle çok cellat çıkıyor. Kimin haddine bi bebeğin hayatını aldır aldırma diye tartışmak?

Kizlar tsk ederim baristi lafina sevindiginz icin ama barismadm evden ayrildim bebegimi sorarsanz aldiramadm hala düşünüyorum. Hangisi daha gunah dogurmak mi aldirmakmi babasiz parasiz geleceksiz bilemiyorum

Böylesi ciddi bir konuda sadece kendinizi dinleyin.burada cok farkli fikirler,değerler var.önemli olan sizin fikriniz
sizin degerleriniz
sizin sorumlulugunuz
sizin vicdaniniz ve sizin karariniz.
Bize laf düşmez. Çünkü iyi yada kötü bunu siz yaşayacaksiniz.

Kizlar tsk ederim baristi lafina sevindiginz icin ama barismadm evden ayrildim bebegimi sorarsanz aldiramadm hala düşünüyorum. Hangisi daha gunah dogurmak mi aldirmakmi babasiz parasiz geleceksiz bilemiyorum

İlk sayfada okudugum bırsey dıkkatımı cektı esım ailesıne cok baglı demıssın .Eşinin yapısını bılmıyorum ama söyle dusunuyorum bence sen hamıle oldugunu söyle esıne ve ne aile bagımlılıgı kalır ne bısey kalır yanı kısaca ailesıne karsı senı ezdırmez senı huzursuz etcek davranıslara karsı ailesını uyarır ve sana el bebek gul bebek bakar. yanı böylelıkle esının aıle sorunundan da 9 aylıgına kurtulmus olursun 9 ay sonrada esın zaten alısmıs olur belkı hep böyle davranır bundan sonra da.

tecavuzle ve sağlık konusuyla ılgılı bır konu acılmadıgı surece aldırmaya karsıyım.benım fıkrım bu.

Canim sakin aldirma cocugunu,onun ne gunahi var?
Hem cocuklarina aslanlar gibi bakarsin..Hem ana hem baba olursun..

Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen

canim sakin aldirma o Allahin bi lutfu verende allanda bi Allah sakin böyle bi delilik yapma.. Büyük günaha girersin.. hem belki bu bi isarettir sizin icin her serde bir hayir vardir.. umudunu kaybetme Rabbim bi kapi kapatir diger bi kapi acar ama cocuk aldirmayi sakin aklinin ucundan gcirme bak allah korusun bi evladin daha var rabbime karsi gelmis gibi olursun Allah göstermesin ama Rabbim bi yerden cikarir acisini.. buyuk vicdan azabi duyarsin ilerde bebegini aldirdigin icin.. Sakin arkadasim esinle nekdar problemin olursa olsun beebgine sakin kiyma.. Esine pek bi sorunun yoksa 4 ünüz önünüze bakin uzak durmaya calisin aileden dip dibe oturma gibi bi mecburiyetinizmi varki alin kocanizi karsiniza kendi hayatiniza bi baksin maden her kavgadan sonra solugu sizin yaninizda alip kedi gibi yumsamasini bilyior ozm sözünün arkasinda dursun ailesinede ezdirmesin sizi cunku artik sizde bi ailesiniz ve cocujklariniz var. bunu esinizin kavramasi gerek artik.. Ama her ne kararverirseniz verin cocugunuzu aldirmayi kesinlikle aklinizdan cikarin derim.. Her bebek kendi riskiyla gelir cünkü unutmayin bunu.. Rabbimin bi bildigi varki size bu evladi nasip etmis..

ok
Aldır diyenler;

Kim güzel bir şefaatle (iyilik yapılmasına) yardım ederse, ondan (o iyilikten) onun bir nasibi olur. Ve kim kötü bir şefaatle (günah işlenmesine) yardım ederse onun da ondan (o şerrden) bir payı olur. Ve Allah, herşeye mukayyet olandır (gözetendir). (Nisa/85)

Aldırmayın sakın.Ömür boyu vicdan azabı çeker,ahirette hesabını veremezsiniz.

bunu okurken bile suan tüylerim dikken dikken oldu Rabbim kimseyi böyle biseyle imtihan etmesin Cani verende alanda yanlizca Allah katiliyorum kesinlikle.. bakalim Mevlam neyler neylerse güzel Eyler.. ♥

Back
X