Ya bırak gitsin. Kalınca ne faydası oldu sana?Sesim çıktığı zamanlarda surat yapıyor sürekli aynı konu etrafında dönüyoruz tartısma bitmiyor...Haklıysam ve verecek cevabı yoksa çekip gidiyor daha önce gitmisliği de var bi 6 ay kadar.
Ee peki aile terapisti ne dedi duruma?devami gelmemistir kesin...ilk 3 ay kendime gelemedim ki canım yani ortada ciddi bir kavga olsa olmuyordu derdim o an...Evden çıkıyordu bir sey lazım mı diye de sordu hatta cevap bile vermedim gidis o gidis...mesaj attı sadece kafamda bitirdim diye...
sonra toparladım kendimi aylar sonra tüm esyaları duruyordu gel al diye aradım.Son esyalrını almak için geldiğinde benden vazgeçemediğini sevdiğini söyledi aile terapisi sartıyla kabul ettim gittik de...
Hiç başıma çoban işte...Ya bırak gitsin. Kalınca ne faydası oldu sana?
O mesafe egoda tavan yaptırır ona zaten üst düzey benlik duygusu var.işiyle statüsüyle anılmayı seviyor zaten mest olur iyiceçok baskı yapmış ve sindirmeyi başarmış.çocuğunu al git ye iç ben senin yerinde olsam kocamın adı x olsun x bey diye konuşurum araya resmiyet koyardım.herkesin içinde beyli konuş sanki iş arkadaşıymış gibi kafana fazla takma canınıda alamaz ya.
Demez ya der mi onu...hastayken işe gitmedi bir gün sözde ilgilenecekti yarım saat durdu arabanın bir şeyi yapılacaktı hazır fırsat varken yaptırayım diye çıktı.akşam geldi paşam. İş yerine de hanım hasta dedi ilgili kocayı oynadık.Sanki " afrikaya gitmek istyorum" der gibi olagan bisey soyluyorsunuz.
Mahalledeki avmye kahve icmek istemek.
Ne var bunda??
Kocaniz durduk yere birden " hadi bugun cocuga ben bakiyim sen gez toz, cok yoruldun senin yukunu ben empati yoluyla hissedebiliyorum, sag omzun tutulmus" diyceginimi saniyosunuz?
Siz kendinizi dusunmezseniz hiiiicc kimseee dusunmez.
Demez ya der mi onu...hastayken işe gitmedi bir gün sözde ilgilenecekti yarım saat durdu arabanın bir şeyi yapılacaktı hazır fırsat varken yaptırayım diye çıktı.akşam geldi paşam. İş yerine de hanım hasta dedi ilgili kocayı oynadık.
Kızlar bu genelde böyle yani beraber vakit geçirdiğimiz zamanlar bir kaç gün iyi sonrasında ya yartısma yada küserek geçiyor tatillerden nefret eder oldum.
En son 3 yıl önce çıktım.O kendini boyle dusnurken, siz kendinizi dusnmuyorsunuzya. Dedigim gibi kimse sizi dusunmez. Kendi degerinizi bilin. En son ne zaman sirf kendiniz icin gezdiniz tozdunuz? Eve eksik lazik diye disari cikmaktan felan bahsrtmiyorum. Sirf " bgun bos vakit gecirmek istiyorum" diyerek mesela.
çocuğu dışarı alıp çıkmakla ,avmlere gitmekleKonu esim...Moralim çok bozuk kızlar hemen konuya giriyorum....
Esimin yenilmeyen bir benlik duygusu var iyi bir mevkide güzel bir isi var...çevresinde sayılan sevilen biridir yani ayak üstü ikili iliskilerde...
Çocuğuna karsı da iyi bir baba hatta iyi olmaya çalısan bir kardes ve evlattır da kendisi...
Gelelim bana yani esimle olan iliskimize...Kendimi köle,bakıcı ve bu adamın stres topu gibi hissediyorum.
Evlendiğimizden bu yana (7 yıl) tatil falan görmedik esim bilmez bu tarz seyleri en büyük lüksümüz hafta sonu bir gün awm ye gidip yemek yemek...Karnı doyunca hadi gidelim diye tutturur...Eve gelince kumanda tv koltuktan koltuğa uzanıp uyuma modunda...Bunu sorun etmiyorum artık burdan gördüğüm çoğu erkek böyle...
Bu bayram tatili uzun olduğu için sehir dısında birseyler yapmayı planladık...o otel alkollü bu otel pahalı(günlüğü 100tl) derken planımızı iptal ettik.Onun yerine oturduğumuz sehirde görmediğimiz yerlere gidelim diye plan yaptık...
ilk 2 gün gezdik eğlendik güzeldi 3. gün basladık olmadık seylerden atısmaya...Kızlar bu genelde böyle yani beraber vakit geçirdiğimiz zamanlar bir kaç gün iyi sonrasında ya yartısma yada küserek geçiyor tatillerden nefret eder oldum.En ufak sözümde davranısımda kocaya öyle yapılır mı kocaya bu söylenir mi,2 gram beynin var,keske matematik zekan olsaydı,lQ yerlerde gibi seyler söylüyor bunları duyunca deliriyorum...
Dün gezdirdi yedirdi içirdi aksam eve geldik tv açık son ses o da telefondan birsey izliyor onun da sesini açmıs sonuna kadar geldim kıssana sunları az dedim diye bu sözleri duydum kocaya böyle söylenir miymis kısarmısın demeliymisim koca anlayısım yokmus 2 gram beynim varmıs.En sonunda patladım defol git 2 gram beyni olmayanını bul dedim.Gitti yattı 10 dk sonra geri geldi yüzüne bakmadım.Sabah da 10 gibi kalkmıs hazırlanmıs bayramlasmak için aradaslarını gezecekmis uyandırdı bunu dedi gitti.
Evde durup onu beklemek istemiyorum çocuğumu alıp evime yakın bir awm de kahve içip zaman geçiresim var dünya onun etrafında dönmüyor bunu hissettirmek istiyorum ama bunu farklı da çekebilir hos karsılamaz böyle seyleri yapmak istediğime bile rahatça karar veremiyorum psikolojik baskısından...Ne yapmalıyım bilmiyorum.Uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?