Ezik hissettirme çabası

Ee peki aile terapisti ne dedi duruma?devami gelmemistir kesin...

Sanki " afrikaya gitmek istyorum" der gibi olagan bisey soyluyorsunuz.
Mahalledeki avmye kahve icmek istemek.
Ne var bunda??
Kocaniz durduk yere birden " hadi bugun cocuga ben bakiyim sen gez toz, cok yoruldun senin yukunu ben empati yoluyla hissedebiliyorum, sag omzun tutulmus" diyceginimi saniyosunuz?
Siz kendinizi dusunmezseniz hiiiicc kimseee dusunmez.

çok baskı yapmış ve sindirmeyi başarmış.çocuğunu al git ye iç ben senin yerinde olsam kocamın adı x olsun x bey diye konuşurum araya resmiyet koyardım.herkesin içinde beyli konuş sanki iş arkadaşıymış gibi kafana fazla takma canınıda alamaz ya.

O mesafe egoda tavan yaptırır ona zaten üst düzey benlik duygusu var.işiyle statüsüyle anılmayı seviyor zaten mest olur iyice

Demez ya der mi onu...hastayken işe gitmedi bir gün sözde ilgilenecekti yarım saat durdu arabanın bir şeyi yapılacaktı hazır fırsat varken yaptırayım diye çıktı.akşam geldi paşam. İş yerine de hanım hasta dedi ilgili kocayı oynadık.

Konu sahibesi hazirlanip ciktiniz mi? Gidin bakin gitmezseniz bu hayati benimsemis ve degistirmek icin hicbir sey yapmamis bir kadin olacaksiniz. Kalkin gidin. En kotu ne olabilir? Giderse gitsin daha rahat yasarsiniz bi oh derseniz, ciksr goblunuzce ferah ferah gezersiniz. Bu ne yahu kole misiniz siz, hapis misiniz? Yalniz basiniza tatile gitmiyorsunuz ya. Kendinize guvenin.

ya ben olsam acayip sinirlendim bir kere kesinlikle giderdim avm ye bir
ikincisi gelince sorun çıkarırsa çocuk durmadı bi hava aldırayım dedim ne var bunda derdim

eğer giderim başka yerde yaşarım derse ben senin için ilan baktım diyip iyice sinirlendirirdim
uzatırsa amma uzattın gene başladın ataya şöyle yapılma böyle edilmez seni de dışarıda gören mesleğinden modern sanır derdim

eğer başını alıp giderse evladımla tatile bi yerlere giderdim
eğer gelirse bu sefer senin şartlarınla gelmesini yoksa kapının orada olduğunu söyle bu utanmaza

Evliligimin en başında eşim ve ailesinin bir sindirme çabası vardı
Belki tırnaklarımı çıkarmam zaman aldı ama
Şimdi beni ezecek adamın alnını karışlarım

kocaya yapilmaz kocaya soylenmez ne demek yaa? ne zannediyor bu adam kendini? oyle bir konumlandirmis ki kendini adam, zannedersin 7 kralligin varisi! onun o totosunu biraz yere indirmeniz lazim sizin. Alismis adam her dedigini kole gibi yapilmasina, cok sindirmis sizi.

Bir degisigi benim basimda vardi adam benle bisey paylasmak istemiyor ailesiyle yeme icme gezme olsun girlaaa.. Bana gelince sikiliyormus bey efendi... Konusulmuyormus bakip bakil etrafa geliyormusuz... Bende guzel bi dille anlattim olmadi.uyardim coxuk varmis anlamiyormus oturup kalktığından alindim olmadi..
Dedim fedakar kalk dogum kilonu at sacini basini degistir kilik kiyafetin falan degistir hem evde hem disarda degistim o eve gelince çocuğum ilk odagim oldu ikinci plana attim kendisini hani beni attigi gibi sonra aldigim cocugumu suslenip puslenip yuruyuse gittim kendi kendime oyuncaklara bindirdim avmye gittim alisverise gittim hic sormadim bile gelcen mi die yemegin hazir ven cikiyo yorum dedim ciktim evden aha bi baktim
Bu geri adim atti benden once cikcagimi anlayinca geliyor yanimiza sonra demezmi seni kiskaniyorum falan dedim kendin sectin seninle bisey paylasamiyoruz benle cocugunla cok rahatsiz oluyorsun biz boyle cok mutluyuz sen ailenle gezz...
Ozur diledi ve simdi herzmaan sikildim mi nasilim sorar :)))

O kendini boyle dusnurken, siz kendinizi dusnmuyorsunuzya. Dedigim gibi kimse sizi dusunmez. Kendi degerinizi bilin. En son ne zaman sirf kendiniz icin gezdiniz tozdunuz? Eve eksik lazik diye disari cikmaktan felan bahsrtmiyorum. Sirf " bgun bos vakit gecirmek istiyorum" diyerek mesela.

En son 3 yıl önce çıktım.

çocuğu dışarı alıp çıkmakla ,avmlere gitmekle
senin dangalak yola gelecekmiş gibi görünmüyor buradan ,,
böyle daha radikal, kesin düşünlerle ,fikirlerle , özgüveninle
senin sen olduğuna dair kararla ,bunun hakkından gelirsin

yoksa böyle davranışlarla, itamlarla ,kendini b.k dereside gören kişilikle

bu güzel nefesini nasıl tüketmeyi düşünüyorsun ....

senin için önce özgüvenn diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…