Ezik hissettirme çabası

Buna bi dur demenin vakti gelmiş hocam. Ne zmna kdr böyle devam etmeyi düşünüyosunuzki. Bu adam tam bi gerizekalı. Evide işyeri gbi görüyo ve ordaki insanlara davrandıgı gbi size davranıyo. Hesabını soracakmış paşaya bay ya. Bence o adamı kapıya koyma vakti gelmişte geçiyor bile. Hayatınızı yaşayın derim.yazıl günah size ya

Şekerim okurken ruhum daraldı bu adam kendini ne sanıyor ya iyice sindirmiş sizi. Balkona çık da neyin nesi dalga mı geçiyor hiç de dinleme sonu nereye varırsa varsın. Bu hayatta en çok önem verdiğim şeylerden biri de hür iradedir, nerede iradeye tecavüz edildiğini görsem delleniyorum.
Hür iradesi olmayan birinin maydonozdan farkı yoktur, sizi maydonoza çevirmesine izin vermeyin. S...r olsun gitsin isterse yine terketsin evi, böyle biri adamı kimse çekmez yine sizin elinize düşer bu. Bunu sakın unutmayın siz ona muhtaç değilsiniz ama o size muhtaç.
Eski eşim de evliliğimizin bir döneminde sindirmeye çalışmıştı beni ama başaramadı çünkü ben yalnız bir yaşamı ruhsal köleliğe tercih ederim.

Bu tip erkekler eslerinden başkasına ön numara beş yıldız davranırlar ..ama eslerinı ezerler sinirlerini eşlerinden çıkarırlar ..var böyle hodukler ..bu psikolojik bir rahatsızlık hödukpolar yada hödukren de olabilir bu rahatsizligin ismi sizofren den geliyor anladin... i
Neyse ,cnm saka bir yana kendi sınırlarını çizgi ..geç kalmış olsanda,tavrını koy ..onsuz da birseyler yap ..en fazla ne yapar sana şiddetli ..öyleyse zaten boşan gitsin

Evlilik terapisti değil bence ihtiyacınız. Sizin tek başınıza bir uzmanla görüşüp özgüveninizi yeniden kazanmanız lazım. Psikolojik şiddet bu yaşadığınız adam sövüyor zaten bide dövsün diye mi bekliyorsunuz harekete geçmek için. 2gr beynin var ne demek ya ne kadar çiğ bi adam. Anne baban arkanda ve hayattayken, maddi güç de varken dişini biraz göstermek lazım bence bilmeli herkes haddini

Kim cezalı şimdi? O sabah gitti gezdi ben de akşam...olan çocuğuma oldu aşağı inmesiyle çıkması bir oldu yavrum nasılda heyacanlanmıştı off

Eve dönünce yüzyüze gelince ne yaptın ben de merakla bekliyorum. Bence çok iyi yaptın avm ye gitmekle böyle böyle aklı başına gelir inşallah

Son durum ne, yorum yapmadım ama merakla takipteyim konunun.
Son durum eve geldim işte çocuk uyuyorDu o da tv izliyor...
Naptin iyi eğlendin mi diye sordu...evet dedim.
Yemek falan yapmamıştım...acıkmış beyimiz... Ne yapmaya çalışıyorsun özgürlük mü ilan ediyorsun diyor...Sen tek gidince öyle mi oluyor diye sordum ben de...o erkekli ven kadın evli bi kadın kocası izin vermediyse gidemezmiş...yazıyorum ama bunları dedi...
Anlayacağın böyle bir hakkı hak olarak görmüyor.

Eve dönünce yüzyüze gelince ne yaptın ben de merakla bekliyorum. Bence çok iyi yaptın avm ye gitmekle böyle böyle aklı başına gelir inşallah
Evet bende iyi yaptığımı düşünüyorum...fedakarlıksa yapıyorum ev işi çocuk vs...peki ben? İnsanın kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı oluyor.inşallah sonu kavgaya dönüşmez...o biriktirir olmadık şeyden patlar.

Hep böyle dik durun, fedakarlık tek taraflı olmamalı. Eskiden onun istediği gibiyken ettiği hakaretleri unutmayın. Yani söz dinlediğinizde IQ muhabbeti yapıp beynin gramajını hesaplayan biri var karşımızda. Yeri geldimi bugünki gibi restinizi çekebilin sinmeyin. Akşamki avm çıkarmanız için tebrik ederim sizi:))

Bir ömür böyle biriyle heba edilir mi ya? Yazık. Bir kez dünyaya geliyoruz. Adamda boş bir özgüven var. Paralı ve erkek olduğu için kendini bir şey sanıyor. Böylesine 10 dk katlanamam. Ömrünü vermişsin Allah sabır versin ne diyim.

Dış
Cesaretlendirilmeye ihtiyacım vardı iyi oldu buraya yazmam hem rahatladım hemde bir adım attım kendim için teşekkürler...

Hiç denedinmi ondan bağımsız yaşamaya, dene ve dünyanın kaç bucak olduğunu göster ona anca öyle anlar gibime geliyor

"Koca" olmayı çok yüce bir vasıf zannettiği için 2 gramlık beyin onda halbuki... 2 gram bile olmayabilir...

Eşinizin mesleği nedir? Sizin gibi öğretmeni küçümseyecek meslek sahibini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…