Buna bi dur demenin vakti gelmiş hocam. Ne zmna kdr böyle devam etmeyi düşünüyosunuzki. Bu adam tam bi gerizekalı. Evide işyeri gbi görüyo ve ordaki insanlara davrandıgı gbi size davranıyo. Hesabını soracakmış paşaya bay ya. Bence o adamı kapıya koyma vakti gelmişte geçiyor bile. Hayatınızı yaşayın derim.yazıl günah size yaKızlar ben şuan awm deyim tek başıma...gidemezsin izin vermiyorum dedi hava almaya ihtiyacım var dedim...balkona çık dedi :) gezip kafa dağıticam dedim çocuğu da bırakıp çıktım uykusu gelmişti...bunun hesabını sorarım dedi bakalim
Ne yazmış?Yoldayım eve gidiyorum ama ne bekliyor beni bilmem...msj atmış
Çocuk uyanmadan gel istersen yazmış...ben de uyanırsa bakarsın babası yazdım.Ne yazmış?
Çocuk uyanmadan gel istersen yazmış...ben de uyanırsa bakarsın babası yazdım.
Son durum eve geldim işte çocuk uyuyorDu o da tv izliyor...Son durum ne, yorum yapmadım ama merakla takipteyim konunun.
Evet bende iyi yaptığımı düşünüyorum...fedakarlıksa yapıyorum ev işi çocuk vs...peki ben? İnsanın kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı oluyor.inşallah sonu kavgaya dönüşmez...o biriktirir olmadık şeyden patlar.Eve dönünce yüzyüze gelince ne yaptın ben de merakla bekliyorum. Bence çok iyi yaptın avm ye gitmekle böyle böyle aklı başına gelir inşallah
Sevdiğim için sıkmayım onca zaman birbirimizi bekledik mutlu olalım diye bu denli verici oldum ardından taviz tavizi doğurdu.7 yıl neden bu kadar yuz verdiniz ki?
Cesaretlendirilmeye ihtiyacım vardı iyi oldu buraya yazmam hem rahatladım hemde bir adım attım kendim için teşekkürler...Hep böyle dik durun, fedakarlık tek taraflı olmamalı. Eskiden onun istediği gibiyken ettiği hakaretleri unutmayın. Yani söz dinlediğinizde IQ muhabbeti yapıp beynin gramajını hesaplayan biri var karşımızda. Yeri geldimi bugünki gibi restinizi çekebilin sinmeyin. Akşamki avm çıkarmanız için tebrik ederim sizi:))
Konu esim...Moralim çok bozuk kızlar hemen konuya giriyorum....
Esimin yenilmeyen bir benlik duygusu var iyi bir mevkide güzel bir isi var...çevresinde sayılan sevilen biridir yani ayak üstü ikili iliskilerde...
Çocuğuna karsı da iyi bir baba hatta iyi olmaya çalısan bir kardes ve evlattır da kendisi...
Gelelim bana yani esimle olan iliskimize...Kendimi köle,bakıcı ve bu adamın stres topu gibi hissediyorum.
Evlendiğimizden bu yana (7 yıl) tatil falan görmedik esim bilmez bu tarz seyleri en büyük lüksümüz hafta sonu bir gün awm ye gidip yemek yemek...Karnı doyunca hadi gidelim diye tutturur...Eve gelince kumanda tv koltuktan koltuğa uzanıp uyuma modunda...Bunu sorun etmiyorum artık burdan gördüğüm çoğu erkek böyle...
Bu bayram tatili uzun olduğu için sehir dısında birseyler yapmayı planladık...o otel alkollü bu otel pahalı(günlüğü 100tl) derken planımızı iptal ettik.Onun yerine oturduğumuz sehirde görmediğimiz yerlere gidelim diye plan yaptık...
ilk 2 gün gezdik eğlendik güzeldi 3. gün basladık olmadık seylerden atısmaya...Kızlar bu genelde böyle yani beraber vakit geçirdiğimiz zamanlar bir kaç gün iyi sonrasında ya yartısma yada küserek geçiyor tatillerden nefret eder oldum.En ufak sözümde davranısımda kocaya öyle yapılır mı kocaya bu söylenir mi,2 gram beynin var,keske matematik zekan olsaydı,lQ yerlerde gibi seyler söylüyor bunları duyunca deliriyorum...
Dün gezdirdi yedirdi içirdi aksam eve geldik tv açık son ses o da telefondan birsey izliyor onun da sesini açmıs sonuna kadar geldim kıssana sunları az dedim diye bu sözleri duydum kocaya böyle söylenir miymis kısarmısın demeliymisim koca anlayısım yokmus 2 gram beynim varmıs.En sonunda patladım defol git 2 gram beyni olmayanını bul dedim.Gitti yattı 10 dk sonra geri geldi yüzüne bakmadım.Sabah da 10 gibi kalkmıs hazırlanmıs bayramlasmak için aradaslarını gezecekmis uyandırdı bunu dedi gitti.
Evde durup onu beklemek istemiyorum çocuğumu alıp evime yakın bir awm de kahve içip zaman geçiresim var dünya onun etrafında dönmüyor bunu hissettirmek istiyorum ama bunu farklı da çekebilir hos karsılamaz böyle seyleri yapmak istediğime bile rahatça karar veremiyorum psikolojik baskısından...Ne yapmalıyım bilmiyorum.Uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?