F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Bu konuda cahilim hiç böyle arkadaşlığım olmadı bilgine yok.
Sizden sohbetinizden hoşlanmıştır

Erkeklerle kadınların cinselliğe bakış açıcı aynı değildir zaten kadınlar için öncelik duygu beslemesi erkek ise sadece tatmin olmak ister

Bana kendilerini ispatlamıyorlar zaten, varlığımdan bile haberleri olduklarını düşünmüyorum
Siz ne tür bir otoritesiniz ki kendinizi ispat etmek için yırtınalim burada,yani dediğim gibi ne konu sahibi,ne de siz zerre kadar umurumda değilsiniz.

Bizim toplum Batı'daki cinsel devrim yaşanmadan bir anda çok ileri aşamaya atlamaya çalışıyor. Erkekler kızlara başkasıyla olduysa kötü davranabiliyor ama bir taraftan da sanki Norveç'mişiz gibi fuckbuddy falan olan insanlar var. İşte böyle yapay şekilde bir anda bir aşama atlayınca böyle gariplikler oluyor. Ya birisi aşık oluyor, ya da erkekler kıza birlikte olduktan sonra düşman muamelesi yapıyor. Zaten duygusal bir toplumuz, yani evet hoşlanıyor olabilir, bu da absürt değil bence.

Tam erkeklerin aradığı ilişki tarzıymış bu

O zaman genelleme yapmayın o yorumu kim yaptiysa onu alintilayin bu şekilde herkes namusla ilgili yazmış gibi oluyor. Bize ne istediğini yapsın sadece kavram karmaşası olduğunu yazdık.

İlk bi kaç sayfada bile en az 4-5 tane böyle yorum var, genelden bahsetmiyorum.

Ben hiç anlamadığım, atıyorum içli köfteyle ilgili bi konu olsa ay hiç anlamıyorum minvalinde bi şey yazmam gereksiz yere. Cinsellikle ilgili konularda çok yapılıyor bu, sebebini az çok anlıyoruz bence kadın olarak..

Siz ne tür bir otoritesiniz ki kendinizi ispat etmek için yırtınalim burada,yani dediğim gibi ne konu sahibi,ne de siz zerre kadar umurumda değilsiniz.

Keşke birazcık okuduğunuzu anlasanız

Ben varlığımdan bile haberdar değillerdir diyorum, siz nasıl bi otoritesiniz ki diyorsunuz bence yazışmayı sonlandıralım.

Keşke birazcık okuduğunuzu anlasanız

Ben varlığımdan bile haberdar değillerdir diyorum, siz nasıl bi otoritesiniz ki diyorsunuz bence yazışmayı sonlandıralım.
Ahahahahah tıpkı sizin gibi,konu sahibi fake bir konu aciyor ve nihayetinde geyiğe bağlanıyor olay.Ama siz ciddiye alıp,mesaj yazanlara namus kumkumasi diyorsunuz.Dediğim gibi namus kumkumasi da değilim,böyle saçma bir ortamda kendimi kimseye ispat etmeye de çalışmam.Neyse,iyi forumlar diliyorum size.

Eğer çiğköfte diye konu açılırsa
Tabi ki anlamıyorum diyen çıkmaz. Akşam ıstakoz ya da havyar pişirdim diyen olursa ona da anlamıyorum diyen çıkar merak etme. Sonuç olarak fakbadilik çok içselleştirebildiğmiz sık karşılaştığımız Bi durum değil.

Siz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz
Yorumuna kim cvp verse üzerine alınma diyor. Heralde yazmak için yazdı

Yemekte tanıştıktan sonra eve tatlı yemeye davet etmiş. Burada basit bir denklem var. Seni beğenmiş.

İstisnalar vardır ama Rus erkekleri Türk erkekleri gibi değildir. Zaten cinselliğe kolay ulaştıkları için kizlari tavlamak için yalan söylemezler veya sirinlik yapmazlar. Eğer senden hoslandigini düşünüyorsan öyledir.

Bir ilişki yaşayabilirim, ben de begeniyorum diyorsan temkinli şekilde devam et. Çok da beğenmiyorsan kafa yorma.

FB Kurulu başkanı mısınız?

Yo çıkmaz. Ana sayfaya bakın. İliklerimize kadar işlemiş kv çocuk evlilik boşanma konularına bu konularla alakası olmayan kadınlar gelip hiç çocuğum yok bilmiyorum, yada hiç kv olmadı bilmiyorum diye yazmıyor.

Ben bi öpüşelim baglanıyorum. Benımkı sıkıntı ay. Bu kafalar güzel kafalar. Yapabılene tabi. Sıkıntı bendeymiş bacım. Bu konudan cıkarttıgım olgu bu.

Yo gayette yazılıyor evli değilim ama bence böyle, çocuğum yok ama bence şöyle gibi yorumlar. Ama konu bu değil zaten. Çok alakasız Bi yere çevirdin konuyu.

İnsanlar kaynanasıyla yaşadığını söyleyen kişiye de nasıl kaynananla yaşıyorsun ben yapamam diye de yazıyorlar. Dediğiniz sorunun bu sorudan bir farkı yok. Duyar kasmak için baya bir zorlamışsınız kendinizi ama çok saçma bir duyar olmuş kusura bakmayın.

Herkes üyenin troll olduğunu düşündüğünden kimse iplemedi ve herkes goygoy yapıyor. Üyenin kendisi bile ciddi yorum yazmadı. Ciddiye alan sadece sizsiniz. Tüm konuyu da çok sıkıcı hale getirmişsiniz. Şurda eğlenceli bir konu açılmış, eğlenerek sayfaları okuyordum. Kastığınız zorlama duyarla tüm eğlenceyi kaçırmışsınız. Çok sıkıcısınız herkes şu an size laf anlatmaya çalışıyor.

Konu sahibinin Bi önceki konusu muhafazakarlık şimdiki konusu fakbadi büyük ihtimal ıslak rüyalarını anlatıyor biz de durup dururken namus kumkuması olduk yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…