Face hesabının şifresi nasıl kırılır??

julwen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
12
0
86
Diğer
Merhaba kızlar

Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?

İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???

Boyle seylerle kendi kendinizi dusurmeyin.
Zaten sifre kirmak oyle kolay birsey degil.

Kimse kimseye sifre vermek zorunda degil, esiniz de bu fikirde belli ki.
Bu ne guvensizlik? Oldu ki sifresini elde ettiniz, bu ortaya ciktiginda aranizda olusacak buyuk bir problem ve guvensizlige hazir olun. Esiniz bir daha size guvenmeyecektir, gozunden duseceksinizdir tahminimce. Yani biri benim sifrelerimin pesine bu sekilde dusse kotu olurdu. Cok cirkin bir durum. :ssz:

Boyle seylerle kendi kendinizi dusurmeyin.
Zaten sifre kirmak oyle kolay birsey degil.

Kimse kimseye sifre vermek zorunda degil, esiniz de bu fikirde belli ki.
Bu ne guvensizlik? Oldu ki sifresini elde ettiniz, bu ortaya ciktiginda aranizda olusacak buyuk bir problem ve guvensizlige hazir olun. Esiniz bir daha size guvenmeyecektir, gozunden duseceksinizdir tahminimce. Yani biri benim sifrelerimin pesine bu sekilde dusse kotu olurdu. Cok cirkin bir durum. :ssz:

Alla alla esimse bana face sifresini verecek ne demek vermem mailini kir once gizli sorudan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alla alla esimse bana face sifresini verecek ne demek vermem mailini kir once gizli sorudan

Eşiyse vermek zorunda diye birşey yok. O sizin anlayışınız. Bana ters. Zorla şifre istemeler, yok şifre kırmalar hep saygısızlık, saçmalık.

Son düzenleme:
Allah muhafaza ama boşanma davası gibi birşey söz konusu olursa da eşinizin eline çok güzel bir koz vermiş olursunuz.. :19:

napcan kız hacker mısın sen ? :9: hem söylemiyorsa anla ki bir şey var ve kurcalama .tavrını koy !

Burası da bilgisayar korsanı kaynıyordu zaten:27:
Girdiğin forum kadınlar kulubü, açtığın bölüm bir derdim var. Sence de bu işte bir yanlışlık yok mu?
Hadi bunu geçtim, hiç özel hayat kavramı diye bir şey duydun mu?
Evlisin diye herifin facesine, telefonunun içine düşmen gerekmiyor. :19:

Zor bir şey, ama söylemiyorsa bence de uzatma. Belki inada bindirmiştir ondan söylemiyordur.

Son düzenleme:
Zor bir şey, ama söylemiyorsa bence de uzatma. Belki inada bindirmiştir ondan söylemiyordur.

o daha yeni üye, kimseye özel mesaj falan atamaz, belli bir mesaj sınırına ulaşmadan. Konu sahibi de siz de umutlanmayın:ssz:

Son düzenleme:
Ben esiminkini esim de benimkini bilmez. Ne bileyim onemsemeyiz. Kontrol ihtiyacı olmadi hic.

Merhaba kızlar

Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?

İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???

Yaptığınız şey ahlaki değil. Bu şekilde davranarak evliliğinize en büyük zararı siz verirsiniz. Eşiniz size facebook şifresini vermek zorunda değil. Vermiyor diye illa birşey yaptığı anlamına da gelmez. Benim facebook şifrem de eşimde yok. Hiç istemedi. İstese de vermem zaten. Kendimi kötü hissederim. O isterse vereceğim varsa bile vermem yani. Bütün bunlar bir yana şu yazdıklarınız bilişim suçuna giriyor. Bence vazgeçin.

Burası da bilgisayar korsanı kaynıyordu zaten:27:
Girdiğin forum kadınlar kulubü, açtığın bölüm bir derdim var. Sence de bu işte bir yanlışlık yok mu?
Hadi bunu geçtim, hiç özel hayat kavramı diye bir şey duydun mu?
Evlisin diye herifin facesine, telefonunun içine düşmen gerekmiyor. :19:

ayy çok güldüm, doğru söylüyorsun çok mantıklı:1::1:

bizde hiç bir mailin şifresi sosyal medya şifresi verilmez sorulmaz:27::27:

sorulsada söylenmez zaten:1::1:

Eşiyse vermek zorunda diye birşey yok. O sizin anlayışınız. Bana ters. Zorla şifre istemeler, yok şifre kırmalar hep saygısızlık, saçmalık.

Valla vericek yok ole sey neler goruoruz bir insan sifreyi istedigi halde vermiosa vardir yedigi bi nane

ayy çok güldüm, doğru söylüyorsun çok mantıklı:1::1:

Ayriyeten hatırlatayım, şu an bir bilişim suçu işlemek üzere, onu da tutup burada herkese ilan ediyor:27:
Herkes saf bir konu sahibi akıllı:27:
İşin bir de şu boyutu var, şu an aranıyor resmen. Şimdi şifreyi edinse, 2 gün sonra eşim bir kızı aratmış diye konu açacak:27:
Ayrıca şüpheleniyorum demiş, ama elinde kanıt olmadan cadı avına çıkmaya kalkıyor. İşin mantıksız tarafı da bu:1:
Ben de hiç bir sevgilime şifre vermedim. E o zaman ben hepsini aldattım mı:23:

ben eşimin şifrelerine ihtiyaç duymadım, zaten kendiside hatırlamıyordur. benim şifremi de isterse veririm. şifremi versem de kullanamaz ayrı konu:1:.

şimdi arkadaşın yerine kendimi koyuyorum. şifreyi vermedikçe içini kemiriyordur. verseydi sanki her an kurcalayacaktı. (psikopat değilse:27:)

yapmanın yöntemleri var. ama siz buraya sorduğunuza göre zor iş. verilen önerileri yapmak için biraz bilgisayar tecrübesine ihtiyacınız var. netten ilgili sitelerden bakın.

birde şu özel hayat meselesini anlamıyorum ben. nedir özel hayat?

Not: şifre kıracağım diye kendi bilgilerinizi hackerlera kaptırmayın da...

Son düzenleme:
doğru söylediğini nereden bilelim belki tamamen meraktan masum birinin şifresini öğrenmeye çalışıyorsundur

ben eşimin şifrelerine ihtiyaç duymadım, zaten kendiside hatırlamıyordur. benim şifremi de isterse veririm. şifremi versem de kullanamaz ayrı konu:1:.

şimdi arkadaşın yerine kendimi koyuyorum. şifreyi vermedikçe içini kemiriyordur. verseydi sanki her an kurcalayacaktı. (psikopat değilse:27:)

yapmanın yöntemleri var. ama siz buraya sorduğunuza göre zor iş. verilen önerileri yapmak için biraz bilgisayar tecrübesine ihtiyacınız var. netten ilgili sitelerden bakın.

birde şu özel hayat meselesini anlamıyorum ben. nedir özel hayat?

Açıklayayım, ilişkilerin vıcık vıcık olmasını engelleyen bir şeydir bu.
Mesela, şimdi ben sevgilime şifremi verdim diyelim. O da tuttu kadın muhabbetimi gördü, bakmaz demeyin, açık günlük bulan bir şahıs o günlüğü yüzde 99 ihtimalle okur:1: Benim kız arkadaşlarımla yaptığım özel muhabbetler ortaya saçılmış olur.
Ve bunu bildiğim için de hiç kimseyle rahat konuşamam. Eşim ya da sevgilim diye her şeyi bilmek zorunda değil.
Aynı şekilde ben de onun erkek muhabbetini, özel konuşmalarını bilmek zorunda değilim. Ne gerek var böyle şeylere?
Onla evliyim diye sosyal medyayı rahat kullanamayacak mıyım? Ya da bir sorunum olduğunda ve bunu da ona açamadığımda güvendiğim bir dostumla iki satır yazışamayacak mıyım?
Herşeyi anlatamıyorsan ona güvenmiyorsun falan da demeyin, gerçekten de her şeyi bilmek zorunda değil. Belki reglim gecikti, elbise muhabbeti, kuaför muhabbeti size bin tane erkeğe söylenmeyecek tarzda sohbet tarzı söyleyebilirim:1:

kurcalamamak daha iyi diye düşünüyorum. ben de evlenince şifre filan vermemiştim hatta istememiştim bile. aramızda lafı dahi geçmemişti. bundan sonrasında da aynı şeyi düşünüyorum. insan arkadaşlarıyla ailesiyle özel bir şeyler de konuşabiliyor. yani bir de bir şey yapacak olsa hiç haberiniz olmaz sahte bir adresten de halleder. bu tür konularda malesef güvenmek zorundayız..

Back
X