- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
Heeyaaa...
Sanki bi tane daha mi var ne? ;-)
..aalizvell..;-)
Olmaaaamiii

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeyaaa...
Sanki bi tane daha mi var ne? ;-)
..aalizvell..;-)
Sanal olarak aldatılma nasıl oluyor![]()
Ama siz kendi eşinize göre cevap veriyorsunuz. Bazı erkekler, kadınlardan daha meraklı olabiliyor.
Şahsen şimdi bir arkaddaşıma faceden yazdıklarımı- gizli dahi olmasa- üçüncü bir şahsın okumasını, ya da ulaşma ihtimalinin olmasını istemem.
Eğer kocasının da bilmesini istesem yazdıklarımı, ona da anlatırımİstemiyorum ki sadece arkadaşıma yazıyorum. Mantık çok basit aslında
Bir de konu sahibi illegal yollardan şifre edinmeye çalışıyor. Tehlikeli bile olabilir. Hem adam zorla şifresinin kırıldığını öğrenince aferin mi diyecek? Hiç sanmıyorum![]()
merhaba kızlar
eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?
Ilgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
ne dersiniz???
Farketmez bana göre. Eş ya da sevgili. Son yazdığım mesajlara bakın isterseniz. Çok farklı şeylerden bahsettim.
Ben vermem şifre falan. Ebeveyn kontrolü gibi, ne o öyle, aldatmamam için başımda kocam mı bekleyecekEğer onun kontrolünde olduğum için aldatmıyorsam- sizin tabirinizle sanal olarak- emin olun başka bir yolunu da bulurum.
Demek istediğim ahlak bekçisi gibi, postalarımı kontrol eden, bana güvenmeyen bir adamla napıyım ki ben?
benim bir arkadaşımın nişanlısı arkadaş ortamında kıza telefonu açık bıraktırıyormuş. duydum bir şekilde. o psikopattı. o arkadaşımın hatası. gitti o adamla evlendi. adam daha sonra eve gelince dolaplara adam sakladığını düşündü.
sosyal medyada arkadaşımla neden yazışayım ki. özelse açar telefonumu konuşurum.
kadınların gözü dönünce adamın ne diyebileceği çok sorun olmaz.
Yani benden gizli face üzerinden bir kadinla samimi konuşmalar deyim kisaca..
Detaya girip o günlere dönmek istemiyorum müsadenizle...
..aalizvell..;-)
Aldatmak isteyen adam her sekilde aldatir, bir facebook sifresiyle cozulen seyler degil bunlar.
Bence siz soyledikce esinizde inada bindirmistir.
Bir kadinin sifreye falan ihtiyaci yok eger ters bir durum olursa erkekler bu konuda gercekten sapsal hemen anlasilir zaten.
Siz ustune dustukce kendinizi kucuk dusurursunuz yapmayin bunu.
sende karşı tarafa güvenmiyor oluyorsun bu açıdan bakarsan. düşünsene adam işi gücü yok senin arkadaşlarınla yazışmalarını okuyacak kadar psikopatmış gibi düşünüyorsun.
eğer sevgilin öleyse hiç evlenme onunla.
Merhaba kızlar
Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?
İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???
canım sen de söyledin. Merak insana neler yaptırır. Bak şimdi, ulaşma imkanı var bu adamın di mi herşeye?
E ilgi çekici bir paragrafın bir kaç cümlesine gözü çarptı. Nefsine yenik düştü açtı okudu hepsini?
Olamaz mı? Olur bence pisi.![]()
fark ettiysen arkadaşa yol göstermedim. ben biliyorum mesela bilgisayarda ne yapmış ne netmiş öğrenebilirim kısa sürede. çok mu zor. değil. yapmak isteyen yapabilir. ama eşimin bilgisayarı için öle bir şey yapmadım. adam güveniyorum.
gizli olan çekicidir.
"hopomozon bor ozol hoyoto vor" diye yorum yapan kadinlarin esi facebook sifresini kose bucak saklasaydi acaba böyle konusurlar miydi? gercekten bazen cok ilginc oluyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben misal kullandım, sana yönelik bir şey yazmadım ki. Niye celallendin şimdi? Anlamadım. Her neyse sana iyi günler pisi hanım![]()
Kesinlikle katılıyorum....
On Numara beş yıldız cevap ;-)
..aalizvell..;-)
özel hayat değince saçma geliyor... ne bileyim o özel hayatı eşimle yaşadığım için herhalde...
Ayy her kez sorulan soruya cevap verecegine,yok ben vermezdim.yok ayip..cnm,kadin iskillendii.ne olmus yani.ben de facemin sifresini istedi esimmm.bende neden veriom dedimm.iste dedii...ayy bi tutturduuuu...vermeyince iskillendi.bende verdimm.vermeseydim o da neler yapardi kimbilir...arkadaslarla ozel konularimiz var kizlarla yani konusmus olabiliriz dertlesmis olabiliriz.onlarin ozeli olur die vermek istemedim.yoksa sayfam her keze acikti.arkadas listemde..yanii.insan sevince kiskanir....
Sende cnm.gizli bir face ac.arkadas olarak ekle onu olc bakalim onu ...bayan ismiyle ac.arkadas listene dikkat et.hic arkadasin yoksa anlar ki onun icin acilmis.arkadas listenigizle.bol bol resim koy.doga.hayvan.falan filan..hahahah..ajan gibiyim aaaa