Face hesabının şifresi nasıl kırılır??

Ama siz kendi eşinize göre cevap veriyorsunuz. Bazı erkekler, kadınlardan daha meraklı olabiliyor.
Şahsen şimdi bir arkaddaşıma faceden yazdıklarımı- gizli dahi olmasa- üçüncü bir şahsın okumasını, ya da ulaşma ihtimalinin olmasını istemem.
Eğer kocasının da bilmesini istesem yazdıklarımı, ona da anlatırım:27: İstemiyorum ki sadece arkadaşıma yazıyorum. Mantık çok basit aslında :1:
Bir de konu sahibi illegal yollardan şifre edinmeye çalışıyor. Tehlikeli bile olabilir. Hem adam zorla şifresinin kırıldığını öğrenince aferin mi diyecek? Hiç sanmıyorum:ssz:

benim bir arkadaşımın nişanlısı arkadaş ortamında kıza telefonu açık bıraktırıyormuş. duydum bir şekilde. o psikopattı. o arkadaşımın hatası. gitti o adamla evlendi. adam daha sonra eve gelince dolaplara adam sakladığını düşündü.

sosyal medyada arkadaşımla neden yazışayım ki. özelse açar telefonumu konuşurum.

kadınların gözü dönünce adamın ne diyebileceği çok sorun olmaz:1:.

merhaba kızlar

eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?

Ilgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
ne dersiniz???

kızlarrr bnm de facem çalınmıştı bundan 4 sene önce çok uğraştım bir türlü geri alamadım ve hala açık arada bakıyorum. Ve ogünden sonra face kullanmıyorummm

Farketmez bana göre. Eş ya da sevgili. Son yazdığım mesajlara bakın isterseniz. Çok farklı şeylerden bahsettim.
Ben vermem şifre falan. Ebeveyn kontrolü gibi, ne o öyle, aldatmamam için başımda kocam mı bekleyecek:27: Eğer onun kontrolünde olduğum için aldatmıyorsam- sizin tabirinizle sanal olarak- emin olun başka bir yolunu da bulurum.
Demek istediğim ahlak bekçisi gibi, postalarımı kontrol eden, bana güvenmeyen bir adamla napıyım ki ben?

sende karşı tarafa güvenmiyor oluyorsun bu açıdan bakarsan. düşünsene adam işi gücü yok senin arkadaşlarınla yazışmalarını okuyacak kadar psikopatmış gibi düşünüyorsun.

eğer sevgilin öleyse hiç evlenme onunla.

benim bir arkadaşımın nişanlısı arkadaş ortamında kıza telefonu açık bıraktırıyormuş. duydum bir şekilde. o psikopattı. o arkadaşımın hatası. gitti o adamla evlendi. adam daha sonra eve gelince dolaplara adam sakladığını düşündü.

sosyal medyada arkadaşımla neden yazışayım ki. özelse açar telefonumu konuşurum.

kadınların gözü dönünce adamın ne diyebileceği çok sorun olmaz:1:.

İyi de pisicim, herkesin kontorü olmayabiliyor, ya da yüz yüze görüşecek kadar vakti olmayabiliyor, ne bileyim sebebi vardır illa ki sosyal medya üzerinden konuşuyor. Buna biz karar veremeyiz ki:1:
Yani ben öyle bir durumda didik didik ediliyor gibi, polis sorgusunda gibi hissederim kendimi. Yani gerek yok bu tür şeylere.
Hem aldatmak isteyen, paralı sitelere üye olur, sahte face hesabı açar. Sana normal kullandığının şifresini verir, diğerlerinden işini görür.
Yani bir şifre aldım diye kendini güvenli bir limanda hissetmen gülünç olmaktan öte bir şey değil:1:
Bilmem anlatabildim mi pisicik:55:

Yani benden gizli face üzerinden bir kadinla samimi konuşmalar deyim kisaca..
Detaya girip o günlere dönmek istemiyorum müsadenizle...

..aalizvell..;-)

hatırlıyorum sanki böyle bir sorun yaşamıştın
ne oldu hallettinizmi

Aldatmak isteyen adam her sekilde aldatir, bir facebook sifresiyle cozulen seyler degil bunlar.
Bence siz soyledikce esinizde inada bindirmistir.
Bir kadinin sifreye falan ihtiyaci yok eger ters bir durum olursa erkekler bu konuda gercekten sapsal hemen anlasilir zaten.
Siz ustune dustukce kendinizi kucuk dusurursunuz yapmayin bunu.

Katılıyorum. İkinci bir facebook hesabı almak çok mu zor. Ben şifre istemezdim ama es keza benden şifre sakındığını hissetsem de bozulurdum. Aslında teoride özel hayata saygı diyen arkadaşlara katılıyorum ama ne kadar pratiğe dökebilirdim bilmiyorum. Eşim de ben de kurcalayıcı meraklı tipler değiliz. O yüzden rahatız belki. Kısıtlayıcı, kıskanç, her şeye sorun çıkaracak, bu fotoyu neden beğendin bu ismi neden arattın diyen biriyle birlikte olsam, hele hele facebook mesajlarımı okuma potansiyeli olabilecek biriyle belki ben de şifre vermezdim. Annemle, kardeşimle yazışıyoruz ordan. Hoşuma gitmezdi. Ama bütün şifrelerimizi biliyoruz hemen hemen.

sende karşı tarafa güvenmiyor oluyorsun bu açıdan bakarsan. düşünsene adam işi gücü yok senin arkadaşlarınla yazışmalarını okuyacak kadar psikopatmış gibi düşünüyorsun.

eğer sevgilin öleyse hiç evlenme onunla.

canım sen de söyledin. Merak insana neler yaptırır. Bak şimdi, ulaşma imkanı var bu adamın di mi herşeye?
E ilgi çekici bir paragrafın bir kaç cümlesine gözü çarptı. Nefsine yenik düştü açtı okudu hepsini?
Olamaz mı? Olur bence pisi. :1:

"hopomozon bor ozol hoyoto vor" diye yorum yapan kadinlarin esi facebook sifresini kose bucak saklasaydi acaba böyle konusurlar miydi? gercekten bazen cok ilginc oluyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar

Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?

İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???

Ben eşimle sevgiliyken mail şifresini değiştirerek erişmiştim facesine..ama kırmak değildi.
Onu daha iyi tanımak için, çapkın mı değilmi vs. araştırma yapmak amacıyla
Gizili sorusunu tahmin edip yazmıştım, benim sevgilim doğru girmiş garibim saf..:27: açıldı değiştirdim face şifresini falan öyle girdim
İncik cincik her şeylerini karıştırıp incelemiştim mesajlarını yazışmalarını vs. dedektif edası ile günlerce
Rahatsız edici bir şey bulamadım ne anlattıysa doğru çıktı geçmişi ile ilgili.
Öğrenince çok şaşırdı ama fazla da kızmadı
Sorsaydın verirdim niye yaptın ki dedi. :1:
Aynı bilgisayarı kullanıyorsanız ya da onun bilgisayarına erişebiliyorsan şifre kaydedici programlar var onları dene
Ona sormadan öğrenmeye çalış, çünkü sorarsan o içindekileri senin görmeni istemediklerini temizler bir güzel öyle verir
O yüzden sormadan öğren bence...
Bence eşler arasında gizli saklı olmamalı ben eşim istese hemen veririm saklamam sonuçta onun içi huzurlu olmasından daha değerli değil face şifresi.
İçi rahat etsin yeter ki özel hayat demiş bazıları ama evli barklı insanın özel hayatı eşidir...

canım sen de söyledin. Merak insana neler yaptırır. Bak şimdi, ulaşma imkanı var bu adamın di mi herşeye?
E ilgi çekici bir paragrafın bir kaç cümlesine gözü çarptı. Nefsine yenik düştü açtı okudu hepsini?
Olamaz mı? Olur bence pisi. :1:

fark ettiysen arkadaşa yol göstermedim. ben biliyorum mesela bilgisayarda ne yapmış ne netmiş öğrenebilirim kısa sürede. çok mu zor. değil. yapmak isteyen yapabilir. ama eşimin bilgisayarı için öle bir şey yapmadım. adam güveniyorum.

gizli olan çekicidir.

fark ettiysen arkadaşa yol göstermedim. ben biliyorum mesela bilgisayarda ne yapmış ne netmiş öğrenebilirim kısa sürede. çok mu zor. değil. yapmak isteyen yapabilir. ama eşimin bilgisayarı için öle bir şey yapmadım. adam güveniyorum.

gizli olan çekicidir.

Ben misal kullandım, sana yönelik bir şey yazmadım ki. Niye celallendin şimdi? Anlamadım. Her neyse sana iyi günler pisi hanım:ssz:

"hopomozon bor ozol hoyoto vor" diye yorum yapan kadinlarin esi facebook sifresini kose bucak saklasaydi acaba böyle konusurlar miydi? gercekten bazen cok ilginc oluyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenmişsin ne özel hayatı, saçma geliyor bana özel mözel, o zaman evlenme dimi...
Konuşmazlardı tabii, şüphelenmişse demek ki bir durumlar var vermiyorsa da o şüphe iyice artar...

Ben misal kullandım, sana yönelik bir şey yazmadım ki. Niye celallendin şimdi? Anlamadım. Her neyse sana iyi günler pisi hanım:ssz:

yok canım ya kızgınlık anlamında yazmadım sana... aslında güven söz konusu.. bu arada evlendikten sonra beni bul olur mu. merak ettim fikrin değişecek mi?

özel hayat değince saçma geliyor... ne bileyim o özel hayatı eşimle yaşadığım için herhalde...

Niye evlenincede insanin ozeli olmali.
Kendi basina gecirecek dakikalar, arkadaslariyla gorusececek.
Ben evliyim ve hala diyorum bu olay bir sifreyle cozulemez, aldatan adam zaten kendini belli eder onlar bizim gibi ince dusunemez.
Bana gore zaten facebook gereksiz bir sey ama demek sevenler var.
Kullansam sifremi vermezdim, benim ailemle veya kizarkadaslarimla konusmalarimi yani "ozel hayatimi" her seyimi bilmesi gerekmez.

Ayy her kez sorulan soruya cevap verecegine,yok ben vermezdim.yok ayip..cnm,kadin iskillendii.ne olmus yani.ben de facemin sifresini istedi esimmm.bende neden veriom dedimm.iste dedii...ayy bi tutturduuuu...vermeyince iskillendi.bende verdimm.vermeseydim o da neler yapardi kimbilir...arkadaslarla ozel konularimiz var kizlarla yani konusmus olabiliriz dertlesmis olabiliriz.onlarin ozeli olur die vermek istemedim.yoksa sayfam her keze acikti.arkadas listemde..yanii.insan sevince kiskanir....
Sende cnm.gizli bir face ac.arkadas olarak ekle onu olc bakalim onu ...bayan ismiyle ac.arkadas listene dikkat et.hic arkadasin yoksa anlar ki onun icin acilmis.arkadas listenigizle.bol bol resim koy.doga.hayvan.falan filan..hahahah..ajan gibiyim aaaa

Yorum yazmayacaktım ama yapılan yorumları görünce tutamadım kendimi. Arkadaşlara katılıyorum, evli birinin ne özeli olabilir ki. Yok annesiyle konuşuyormuş yok bilmem nee..
Face şifresini saklayan her erkeğin yaptığı birşey mutlaka çıkıyor ortaya. Öyle yada böyle birşeyi bulunuyor. Bu eski sevgilisine bakmakta oluyor, birileriyle konuşmakta. Bir erkeğin yapacağı özel konuşma en fazla bir arkadaşıyla karı kız muhabbetidir.
Ayrıca bir arkadaş demiş "belki arkadaşımla reglimle ilgili konuşuyorum" diye. Kadın evli regli ile konuşmalarını görse nolur allah aşkına.
Ha şöyle bir gerçekte var ki erkekler bakıldığının farkına varınca inat edip değiştirdikleri de oluyor. Mesela benim sevgilim :)
sürekli girip baktığım için biraz güvenmeyi öğren diye gitti değiştirdi, ama ne oldu adamla aynı ofisteyiz bilgisayarı elimin altında istesem yine girip bakarım çünkü facesi her daim açık.
Yapan adam başka hesapla da yapar diyenler; o kadın o adamın bilgisayarını kurcalarsa emin olun onu da bulur. Burada okuyoruz o kadar eşimin başka bir hesabı varmış diye konu açanlar nasıl buluyor sanıyorsunuz? Bir bayan vardı eşinin arabasına ses dinleme cihazı koymuştu ve aldatıldığını öğrenmişti. buna da özel alan diyin o zaman.. Eşinin telefon dökümlerini inceleyenler var bu şekilde öğreniyorlar aldatıldıklarını.
Deli gibi takip evet abartı biraz ama özellikle karı kocalar yine de ufak bi kontrolu bırakmamalı. En azından salak yerine konmazsınız. Benim nacizane fikrim budur.
Şunu da söyleyim ben sevgilimin şifresini değiştirdikten sonra başka bir sebeple kavga edip ayrılmıştık ve o arada engelli eski sevgililerinin engelini kaldırdığını görmüştüm. Bakmasam bunu bilemicektim, bu onun yaptığı şeyi değiştirir mi hayır tabiki ama en azından istediğini yapsın illa ki göreceğimi anlamış olmuştur :)
Bir de bir adam inatla hayır şifremi vermem diyorsa insanın içini birşeyler kemirir. Eşi şunu diyebilir mesela "gel hayatım al bak ama benden şifremi isteme, neye bakacaksan yanımda bak". Bu en azından insanın içini rahatlatır. Belki bu yorumum için çok eleştirileceğim ama şu özelim adı altında neler neler dönüyor görün artık..
Konu sahibi arkadaşım. Bilgisayarı istediğin zaman eline alabiliyorsan şifre kaydeden programlar var. Adı casus keyloger mı ne öyle bişey. Kuzenimde görmüştüm bunu. Ama bildiğim kadarıyla program 10-15 dk içinde kendini devre dışı bırakıyor yani biraz zahmetli ama en azından eşin facesine girmeden önce programı aktif yaparsan öğrenebilirsin. Belki de aktifleştiren başka birşeyi vardır ama o kadarını bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ayy her kez sorulan soruya cevap verecegine,yok ben vermezdim.yok ayip..cnm,kadin iskillendii.ne olmus yani.ben de facemin sifresini istedi esimmm.bende neden veriom dedimm.iste dedii...ayy bi tutturduuuu...vermeyince iskillendi.bende verdimm.vermeseydim o da neler yapardi kimbilir...arkadaslarla ozel konularimiz var kizlarla yani konusmus olabiliriz dertlesmis olabiliriz.onlarin ozeli olur die vermek istemedim.yoksa sayfam her keze acikti.arkadas listemde..yanii.insan sevince kiskanir....
Sende cnm.gizli bir face ac.arkadas olarak ekle onu olc bakalim onu ...bayan ismiyle ac.arkadas listene dikkat et.hic arkadasin yoksa anlar ki onun icin acilmis.arkadas listenigizle.bol bol resim koy.doga.hayvan.falan filan..hahahah..ajan gibiyim aaaa

Bu gizliliklere ne gerek var
Asil boyle seyler sorun.
Benim ayri bir hesabim var ve bu tamamen bana ozel bitti!
Eger baska sacma sapan seyleriniz varsa bir zahmet evlenmeyin.
Evli insan nerede ne yazacagini veya paylasacagini bilir ( esim facebook kullaniyor).
Bu konu istedigin kadar uzar gider konusahibi...

Back
X