Face hesabının şifresi nasıl kırılır??

Esim.sifremi bilir ben de onun kini. Bunu guvensizlik adina yapmadik onemsemedik sifre olayini. O bazen benim hesaptan resim yukler bazen ben onunkinden.
Esiniz soylemiyorsa israrla sifreyi birsey sakliyor belli ki. Sifre kirmak yerine nedenini sorun beraber acin face hesabini bakin iciniz rahatlasin

Bu gizliliklere ne gerek var
Asil boyle seyler sorun.
Benim ayri bir hesabim var ve bu tamamen bana ozel bitti!
Eger baska sacma sapan seyleriniz varsa bir zahmet evlenmeyin.
Evli insan nerede ne yazacagini veya paylasacagini bilir ( esim facebook kullaniyor).
Bu konu istedigin kadar uzar gider konusahibi...
cok guzel sey soyluyorsunuz.benim ayri bir hesabim var.bana ozel.eger baska sacma sapan seyleriniz varsa evlenmeyin diee..dogru ama her kez sizin kadar ahlakli olamiyor cnm..burada neler okuyoruz.o yuzden bu yorumlar yapiliyor.tabikide evlide olsak ozelimiz olmali ama bu ozeli farkli uygulayanlara sozumuz.

Merhaba kızlar

Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?

İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???

İlk once hotmail hesabinin sifresini degistirmen gerek onu degistirebilirsen eger facebook sifremi unuttum yapicaksin hotmail hesabine mail gelicek. Yada esinin telefonunu ele gecir. Telefon numarasini facebook hesabina bagladiysa eger hesabi ele gecirmen daha da kolaylasir 💪😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Hepinizin haklı olduğu taraflarda var. Ama birde şu açıdan bakın adam face e dünyanın lafını edip gereksiz buluo ama açtığı face adına deil ve mail adresi kendisiyle alakasız yeni bir mail. Bunu şans eseri. Gördüm. Her zaman ayrı oturumlar kullanırdık bu yüzden face i bile oldugnu bilmiyordum. Şans eseri onun oturumundan girince gördüm. Bir de şunu belirtim o ve benden başkası o bilgisayarı kullanamaz. Haliyle böle olunca içime kuşku düştü. Sorsam sölemicek yada başka arkadaşınkine baktım falan dicek yani her erkek gibi kıvırmaya çalışıcak.

Eger birşeyler yapıyorsa sonuçlarına da katlanıcak. İçimin rahat etmesi gerekio o yüzden ne olduğunu öğrenmem gerekiyor.

Ben 3 senedir evliyim bir gün olsun kıskançlık adına sorunumuz olmadı. Ona sonuna kadar güvenirdim ama içime bi kere şüphe düştü ve bambaşka gözle bakıyorum artık.

Bu arada hotmail değil mynetten adresi😔😔 bütün bilgiler farklı girişmiş. Doğduğu yer doğum arihi falan.

nasıl şifresini kırarım diye boşuna uğraşmayın. arkadaş ortamından birinin face şifresi kırılmıştı, kırdıran taraf sürekli paylaşımlarda bulunuyordu. arkadaşım da bilgisayar mühendisi arkadaşlarına uğraştırdığını ve zor bela hesabına ulaştığını söylüyordu. yani o aradığınız kolay değil ve o işlere hiç girmeyin.

zaten şifresini vermiyorsa bir haltlar karıştırıyordur. erkekler o kadar ince düşünmez vay benim özelim vermiycem diye :27:

Bu arada şunu da söylim ben geceleri 11-12 gibi yatarım ama bizimki 3-4 ten önce bilgisayar başından kalkmaz. Sorun etmiyordum bunu. Çok sıkıntılar yaşıyo kafasını dağıtıyor die düşünüyordum. Ama gelin görün ki durum benim düşündüğüm gibi değilse bişiler yapıyorsa die içim içimi yiyor.

Bu arada hotmail değil mynetten adresi😔😔 bütün bilgiler farklı girişmiş. Doğduğu yer doğum arihi falan.

İşiniz çok zor o zaman. Eşinize sorun desem dediğiniz gibi bi arkadaşım hesabı falan diye bahaneler üretecek. Onun oturumundan girmeye devam edin internet geçmişini kurcalayın sayfaya ulaşamasanızda girdiğini facebook başlıklarını görürsünüz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal bir facebook olsa eşininki, yani ismi doğru yazıyor olsa, senden gizli açılmış bir hesap olmasa, birbirinizde ekli olsanız, o zaman derdim ki gerek yok şifresi de kendisine kalsın. Ama madem ki senden gizli açmış, üstelik de başka isimle filan, kesin bir şeyler karıştırıyor. Nasıl olsa lafı değiştirecek deme, sor hesabını, yanımda açacaksın o hesabı mesajları okuyacağız de.

Kendinizi bu kadar düşürmeyin bayanlar, kimse kimseye şifre vermek zorunda değil. Benimde facebook şifremi eşim bilmez, bilmeye de hakkı yok. Belki özel konuşmalarım var, belki bayan arkadaşlarım ile kadınsal konular konuşuyoruz. Eşim bilmek zorunda mı?

Her an kocanızı birileri elinizden alacak endişesiyle yaşamayın. Sonra kendilerini bulunmadık hint kumaşı zannediyorlar.

Kızlar Hepinizin haklı olduğu taraflarda var. Ama birde şu açıdan bakın adam face e dünyanın lafını edip gereksiz buluo ama açtığı face adına deil ve mail adresi kendisiyle alakasız yeni bir mail. Bunu şans eseri. Gördüm. Her zaman ayrı oturumlar kullanırdık bu yüzden face i bile oldugnu bilmiyordum. Şans eseri onun oturumundan girince gördüm. Bir de şunu belirtim o ve benden başkası o bilgisayarı kullanamaz. Haliyle böle olunca içime kuşku düştü. Sorsam sölemicek yada başka arkadaşınkine baktım falan dicek yani her erkek gibi kıvırmaya çalışıcak.

Eger birşeyler yapıyorsa sonuçlarına da katlanıcak. İçimin rahat etmesi gerekio o yüzden ne olduğunu öğrenmem gerekiyor.

Ben 3 senedir evliyim bir gün olsun kıskançlık adına sorunumuz olmadı. Ona sonuna kadar güvenirdim ama içime bi kere şüphe düştü ve bambaşka gözle bakıyorum artık.
Face şifresi yada mail şifresini kırmak kolay değil,nette bir sürü program bulursun ama onların hepsi hemen hemen virüs başkaları tarafından hesaplarınız ele geçirilebilir kırma işine falan girişmeyin,ama söyle birşey yap farklı bir ad ve soyadla face hesabı aç ve ekleme tAlebi gönder kabul edecek mi bakalım konuşmak isteyecek mi seninle yoksa sadece oyun amaçlı açılmış bir facemidir.

Bazı erkeklere sevgilisine face şifresi vermek saçma geliyo bana guvemmiyo musun diye algılayabiliyoar, şöyle bi durum var facesinde bi sıkıntı olmasa bile insan mesajlarının okunmasından falan rahatsız olur yani, mesela erkekler birbiriyle küfürlü falan konuşuyor onların görünmesini istemeyebilirler. Sürekli takip edilmek rahatsız edici o yüzden vermiyorlar genelde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şifre kırmak çok zor. Onun bilgileriyle ilişkili değil diyorsun bu durumda çok çok daha zor. Bilgisayara virüs bulaştırmana sebep olur programlara güvenme.

Eğer şüphe içini kemirecek kadar çoksa başka bir adres alıp arkadaşlık talebi mesaj falan gönder. Bunu yapacaksan şifresini isteme muhabbeti yapma ki şüphelenmesin. Şifre kırmak imkansız yem atabilirsin.

Ben eşimin şifresini biliyorum. Zaten hesap açarken yanımdaydı. Hep unutup bana sorar neydi diye. Hiç değiştirme girişimi olmadı da. Ama eğer senin eşin gibi özellikle saklasaydı işkillenirdim.

Back
X