Facebook bağımlılığı

hayat facebok gibi olsa ya keske arkandn is cevirenler faacebok gibi yoruma bildirim gelse
valla herkesn sorunu bu oldu canm sosyallesmeyi internet uzarindn yapiyrz :)

Bugün 18.günüm yeni üyeyim.Bana da KK bağımlılık yaptı.Üye olmadan önce sadece okur,çıkardım fazla durmazdım.Fakat yazışmaya dahil olunca insan bırakamıyor.Hatta geçen gün takip ettiğinm bir konu yüzünden dişçi randevuma geç kaldım.Kendime kızdım,daha girmeyeceğim dedim.Gelir gelmez konu ne durumda diye yine girdim.Çay suyu koymuştum.Su kaynaya kaynaya bitmiş,çaydanlık yanmıştı

bende fazlasıyla bağımlıydım facebooka ama bir kapattım tam kapattım şimdi bazen açayım diyorum en fazla yarım gün dayanabliyorum geri kapatıyorum :) kitap okumayı dene cnm. kendine bu büykler için olan boyama kitaplarından al onlarla vakit geçir. yabancı dizileri filmleri izle.

Facebook , ins. , twiter hepsinde bir hesabim vardir ama KK ya uye oldugumdan beri hicbirine girmiyorum :))
Sanirim bende KK bagimlisi oldum

Bence kendinize bir hobi bulun ve onunla vakit geçirin, farketmeden sosyal medyaya daha az zaman ayıracaksınız. Ayrıca onun vazgeçilmezliğinden de kurtulmuş olacaksınız. İnternetiniz var, mesela ünlü bir yönetmenin filmlerini tek tek izleyip, film okumayı deneyebilirsiniz.

Kizlar cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Sanirim facebook bagimliligindan kurtulmak icin KK bagimlisi olmak gerekiyor. Bence bu daha iyi en azindan bilmedigin tanimadigun bir ortam. Bazi seylerden uzak durabiliyorsun. Diger turlu falanca evlenmis falanca tatile gitmis sunu soylemis diye kafana takiyosun. Ya da online oldu da selam bile vermedi diye uzuluyosun. KK bagimliligini facebooka yeglerim. En azindan sohbet ortami oluyor

Ben facebookta ozellikle bir kisinin gelecek yasamina ait hicbir gelismeyi gormek istemiyordum. Cunku aci cekiyordum, insaniz,merakliyiz, el aliskanligimiz var dayanamam yazarim adini diye korkuyordum. Actim facebooku once kardesime dedim ki sifremi degistir ve bana soyleme. Degistirdi. Hesap ayarlari yardim merkezine girip hesabi sil kismina girdim. Hesabi sil diye talimat verdik, kardesim yapti cunku yeni sifreyi bilmiyorum cunku. Sonra facebook uyari verdi 14 gun boyunca facebook a girmezseniz hesabiniz kalici silinecektir diye. Tabi ben sifreyi bilemedigim icin girmek icimden gelmedi bile. Boylece hesabim silindi.

Ve evet bir arkadas yazmis, yalnizliktan hep bunlar...

boş vakitlerini keyif aldığın birşeyle geçiriyorsun. facebook u kapatırsan oyunlara sararsın saatlerce oyun oynar, oyun bağımlısı olursun.

Allahtan senin bi tek facebook benim eşim sabahtan akşama kadar facebook, instagram, periscope, vine, twiter dolanıp duruyor. Bende öyleydim ama hepsini sildim başta çok zor geliyr ikidebir hesaplarıma girmek için telefonu elime alıyordum sonradan kapattığımı hatırlıyordum 8 aydır kapatığıma rağmen hala girmek istiyorum sosyal medya gerçektende çok kötü bi şey.

Boş vakitlrinizi mecbur olduğunuz bir işle geçirin.. Örneğin ev sürekli tozlanır, Deyinki kendinize bu gün şu odadaki dolabın içini boşaltıp, silip, arkasını süpürüp silmeliyim.. Bunu hafta sonu yapabilirsiniz mesela.. İşten eve geldiniz, yorgunsunuz ama mutfak tekte yaşasanız kirlenir.. Dolabı indir, sil.. Yerleştir.. İnan temiz olunca yorgunluk falan kalmıyor
Şahsen temizlik hastası değilimdir, ama internete sarmaya başladığım an temizliğe sararım.. Hani iş bitince kahve ve ödül internette zaman geçirmek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…