- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Bende kk den vazgecemiyom
Sabah akşam burdayım kim hangi konuyu açmış Mune kimi cımbızlamış
Hangi üye fake konu açmış bakmadan edemiyom
Hanımlar herkese iyi akşamlar. Benim sıkıntım sosyal medya bağımlığı. Küçük bir şehirde yalnız yaşayan bir bayanım. Evden işe, işten eve gidip geliyorum. Doğru düzgün arkadaş çevrem yok. Aslında var ama herkes ya evli ailesiyle meşgul ya da başka meşguliyetleri var. Şöyle çıkayım da bir arkadaşıma gideyim, sohbet edeyim diyebileceğim kimse yok. Ben de mecburen can sıkıntısından sosyal medyada özellikle facebookta çok takılıyorum. Sabah gözümü açar açmaz facebooktayım. Akşam yatmadan önce en son facebooka girip öyle uyuyorum. Hatta baz geceler lavaboya gittiğimde bile yatağa uzandığımda dur bi facebooka bakayım öyle uykuya dalarım diyorum. Bazen kapatmayı deniyorum. Dayanamıyorum yeniden bir kaç gün sonra açıyorum. Bu sorunum için sizleri değerli fikirlerini bekliyorum.
Nasil siliniyorhesabını sil kurtul ben öyle yaptım
Kesinlikle cnmbunlar hep yalnızlıktan. hayatında seni mutlu eden biri olsa facebooka bakmak aklına bile gelmez. bende öyle olmuştu..
hatırlamıyorum ama bende netten bakarak yapmıştım silme işleminiNasil siliniyor
Allahtan senin bi tek facebook benim eşim sabahtan akşama kadar facebook, instagram, periscope, vine, twiter dolanıp duruyor. Bende öyleydim ama hepsini sildim başta çok zor geliyr ikidebir hesaplarıma girmek için telefonu elime alıyordum sonradan kapattığımı hatırlıyordum 8 aydır kapatığıma rağmen hala girmek istiyorum sosyal medya gerçektende çok kötü bi şey.Hanımlar herkese iyi akşamlar. Benim sıkıntım sosyal medya bağımlığı. Küçük bir şehirde yalnız yaşayan bir bayanım. Evden işe, işten eve gidip geliyorum. Doğru düzgün arkadaş çevrem yok. Aslında var ama herkes ya evli ailesiyle meşgul ya da başka meşguliyetleri var. Şöyle çıkayım da bir arkadaşıma gideyim, sohbet edeyim diyebileceğim kimse yok. Ben de mecburen can sıkıntısından sosyal medyada özellikle facebookta çok takılıyorum. Sabah gözümü açar açmaz facebooktayım. Akşam yatmadan önce en son facebooka girip öyle uyuyorum. Hatta baz geceler lavaboya gittiğimde bile yatağa uzandığımda dur bi facebooka bakayım öyle uykuya dalarım diyorum. Bazen kapatmayı deniyorum. Dayanamıyorum yeniden bir kaç gün sonra açıyorum. Bu sorunum için sizleri değerli fikirlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?