Facebook da tanıdığım o aile

inşallah sen onlardan daha fazla mutlu olursun. Benim kız kardeşim kocasıyla çok affedersiniz kedi köpek gibiler hakaret diz boyu ama sen gel gör face resimlerini diyor başka bir şey demiyorum...

Can'ım ha merak ettım özelden isim yazarmısın bı profillerine bakayım

Oho facede herkes mussmutlu.. Bide gerçk hayatlarına bakmak lazım.. Biraz fazla kafaya takmışsınız o aileyi.

benide poset poset sut sagan bir kadin vardi o etkilemeisti :) hatta baya etkisinden kurtulamamistir, zayifcacik kiz neresinden cikiyo onca sut diye.
zamanla gecer.
ins sende hayirli zmnda evlenip cocuk sahibi olursun.

Ozeniyor olabilirsinbu normal cnm.insallah sanada guzel bir es ve evlat nasip olur.
ama hic bisey gorundugu gibi degil malesef...
bizde esimle guzel fotolar ve videolar paylasiyoruz fakat icimdeki dertleri kimse bilemez .
keske ailem ve evladim yanimda olsada guzel fotolarim olmasa
(insanlar hep guzel anilari ceker,bunun perde arkasida var )

Şu sosyal medya hesaplarında "seni çok seviyorum aşkımcılar", "biz çok mutluyuzcular", "kıskançlıktan çatlayıncılar" göstermelik yanlarını sergiliyor. İnanmayın böyle şeylere. Kendi hayatınıza bakın. Sürekli birileriyle kıyaslamayın kendinizi.

Facede kim mutsuzki herkes mukemmel hayat yasiyor,herkes cok sosyal,herkes disarida yiyip icip geziyor.kimseyi bir kac video foto ile mutlu hayat yasadigini bilmezsiniz.
Ayrica tanimadiginiz birinin fotolarini takip etmeniz tuhaf geldi

Bence cok guzel.Önününe idol koydugun bir aile hayatın var.Ve belkide o aile sayesinde sende eş secimini be aile yaşantini o sekilde kuracaksin.

Birde şu meseleye gelelim.sasyal medyada mutlu gozuken insanları neden belkide mutsuzdur deniliyor.mutsuz olunca sevinilecek mi?

Her insanin derdi olur ama genel anlamda mutlulugun paylasilmasindan yanayim.bende esimle fotograflar paylasiyorum gayette huzurluyum cok şükür.Rabbim bozmasin.Tabi bizimde dertlerimiz var.benim atama durumum gibi..falan filan.

Insallah hayat ettigin hayata kavusursun bigun

Herseyin görünüsüne bakma. İçini bilemezsin. Bu arada ben bekarken hiç anneliği hayal etmemstim sen mükemmel bi anne olcaksın ama nekadar geç evlensen okadaar iyi

Her mutluluğunu paylaşan mutsuz değildir. Çoğunluk böyle maalesef. Biliyorum o kişi kocasıyla kavga dövüş içerisinde, hane içerisinde problemleri var. Hergün aynı evde olduğun adama neden facebooktan seni çok seviyorum kocişim yazar ki ? Bu bana saçma geliyor. Bu kadar duygu yüklü anlamlı sözü yüzyüze göz göze söylemek varken yazmak mantıklı gelmiyor. Diyelim imkanlar yok falan filan facebooktan onu yazana kadar wattsaptan sesli mesaj gönderirim daha duygu yüklü olur.
Bir tanıdığım var. Kız evlendikten sonra ne oldum delisi oldu. Aynı evi paylaşan insanların odadan odaya whatsapptan mesajlaşması gibi. Ne kadar gerçek bir sevgi, ne kadar değerli olabilir ki?
Yani belki ben eski kafayımdır bilemedim şimdi.

O banada sacma geliyor.Yazi yazmaktan bahaetmedim ki.Ama bigun faci bi actim esim benim icin cok guzel yazilar yazmis..ogretmenler gunuydu o gun.yuzumede kutladi..inan oyle utandim ki.kaldir cabuk dedim yok dedi herkes bilsin gorsun ben oyle istedim dedi.bu jesti uzerine bende face kullanmiyorum ama instagramda yazmistim ona biseyler:) ayni evde olsak bile arada sirada yapilinca bu insani mutlu ediyor:) ama su var " kocisim, en sanali benim" gibi yazilara fitil oluyorum bende." hayatin bana kattigi en guzel duygudur ask.." gibi seyler yaziyorum.yani kocisim seni seviyorum.yok kocisim bana hediye aldi falan degil..samimiyetsiz geliyor bana.
Ozetle hic bi zaman hava atmak icin bi paylasim yapmadim yapmamda.icimden ne geliyorsa o.

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…