Dün bi kuyumcuya talip arıyolardı
Senin için adetlerimizi sıralıyodum ki konu kapandı
Sana profili atayım özelden yaz , nasip nerden çıkar belli olmaz
Aslinda muhabbet olsun diye yazdim:)Aslında aynı şeyden bahsediyoruz
Her mutluluğunu paylaşan mutsuz değildir. Çoğunluk böyle maalesef. Biliyorum o kişi kocasıyla kavga dövüş içerisinde, hane içerisinde problemleri var. Hergün aynı evde olduğun adama neden facebooktan seni çok seviyorum kocişim yazar ki ? Bu bana saçma geliyor. Bu kadar duygu yüklü anlamlı sözü yüzyüze göz göze söylemek varken yazmak mantıklı gelmiyor. Diyelim imkanlar yok falan filan facebooktan onu yazana kadar wattsaptan sesli mesaj gönderirim daha duygu yüklü olur.
Bir tanıdığım var. Kız evlendikten sonra ne oldum delisi oldu. Aynı evi paylaşan insanların odadan odaya whatsapptan mesajlaşması gibi. Ne kadar gerçek bir sevgi, ne kadar değerli olabilir ki?
Yani belki ben eski kafayımdır bilemedim şimdi.
Bu söylediğine katılıyorum.
Foto paylaşılmasından rahatsız değilim ama altına
yazılan karşılıklı yorumları bende içler acısı buluyorum.
Kadın kocişime kahve yaptım yazdığında
kocanın atak yapıp ellerine sağlık ballı çöreğim yazması ahahgxd :/
Bunlar hakikaten garip kafalar.
Hayır şurada BDV yi okumasam herkes her aile sürekli ballı petekli falan zannedeceğim.
Her ailede illa ki sorunlar oluyor.
Ama işte dediğim gibi sorunları olan insanlar da her gün her dakika
her saniye bunları düşünerek yaşamıyor.
Onun için ben foto paylaştıkların da yadırgamıyorum.
O an iyilerdir çeker koyar,
keşke hep iyi olsalar hep paylaşsalar :)
Sorun fotograf değil zaten. Güzel iyi kötü anlarını paylaşsınlar. Onların mutluluğu ile mutlu olurum ben ancak. Bunu abartan hayatlarını sürekli parlatan insanlar var. Bazı insanları takip etmeyi özellikle severim. Sorun bu yorumlarda
O zaman söyle bakalım :))))Baksanız gerçekten anlarsınız ne kadar mutlu olduklarını.. :)
ben oksam hayatimi yasardim. tabi herkesin kendi hayati. buyuk kizimi 29 da dogurdum. o gun bugun onun ve kardesinin hayatini yasiyorum. annelik omur boyuben oldum çok da güzel oluyor. mesleğimde var memurum. eğitim fakültesi mezunuyum. teorik bilgilerimi pratiğe dökmek çok zevkli. şimdi ikinci bebeğe odaklandım bir ay sonra 24 yaşında olacağım. iki yıl sonra 3. bebeğimi de istiyorum ve sonra iş. bir kadın için önce ekonomik özgürlük. ama bu özgürlüğü kazanana kadar çok oyalanmamak lazım. erken anne olmanın avantajlarını hep gözlemliyorum çevremde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?