facebook illeti yuva yıktı yıkmaya da devam ediyor

bu facebook yüzünden basima gelmeyen kalmadi.

deaktive ettim sildirdim sevgilimde artik üye degil kafamiz cok rahat.

bence de internet cok tehlikeli bisey.

Evliyim ve facebookluyum

Ve bu konuda bi sıkıntım yok. Ne o benim şifremi bilir ne ben onun.

( O pek girmez ben hergün girerim , oyun canavarı olup diğer arkadaşlarımın skorlarını geçmekle meşgulüm )

Şifre bilmek çözüm değil , sahte profil denen birşey var sonuçta

Yani yapacak olan her türlü yapar. Örneğin : başka internet siteleri, telefon ya da gerçek hayatta..

Hoşumuza gitmeyen şeyler yaşandığında mutlaka bir günah keçisi buluruz.

-Büyü yapılmıştır
-Kadınlar eşlerimizi kafalamıştır (?)
-Facebook icat olduğundan mütevellit romantizm bitmiş, geyik moduna geçmişizdir.

Düzgün tüketiltiği durumlarda hayatımızdaki hiçbirşey zararlı değildir. Yıllardır facebook kullanıcısıyım, neredeyse orda yaşarım, keza eşim de öyle bir kez bile sorun yaşamadım. Sorun araçlarda değil insanların kendisinde.

ya bu kadınlar nasıl şifre kırıyor.Bizde bilsek.

benimki fasi açık unutmuş bir iki kez mesajını görmedim öyle.üstelik mesaj bölümünde yazan çoktu.öğrenciler felan.Ama telefon numaralarını bildim bileli siler.arama kaydını yani.diyor ki;yeni arayanı fark etmek için aklı dağılıyormuş.iş için aradıklarında.ama bu yoğununlukta hep siler hemde hepsini.

ama bu takip hastalığı çok iyi değil.ben çok fazla kurcalamıyorum.insanın bir özgürlük alanı olmalı.biz ordaki bir yazışmadan her şeyi net göremeyiz.belki ertesi gün unutur eşin üstünde durmaz.yaşayıp görsünler.siz vazgeçilemeyen olmak istiyorsanız kendinize güveneceksiniz.rahat,espirili,yuvayı sarmalayıcı,aile ortamı duygusunu pekiştirici.bunlar sonunda hastalık yapıyor.dahası hır gür bitmiyor.hırçınlık yapmak yerine ilşkiye canlılık katıcak şeyler için enerjinizi harcayın.herkes yuvasında çocuklarıyla mutlu huzurlu olsun.amin.

Eşimin de benim de face adresimiz, msn adresimiz ve bazı sitelerde üyeliklerimiz bulunuyor ama başımızda daha birşey gelmedi..

Suç bilgisayarda değil onu kullanmasını bilmeyenlerde :))

Teknoloji çağındayız evli çiftlere bilgisayar tavsiye etmeyenleri görünce güldüm açıkçası..

Ne yani adam sırf evinizde bilgisayar girdi diye mi sizi aldatası tuttu ? İçinde varsa bilgisayara gerek yok ki :)) Gider yatar yatar gelir.

yine değişen birşey yok ki

o zaman da o kadın suçlu % 100 kadın sadık saf erkeği ayartmıştır zorla yapmıştır

benim aklım almıyor ya bazı arkadaşlar internet kötü bir şey diye yazmış ..hem bu sitede yaz gir internete hemde internet kötü bir şey de...çok güldüm valla.düz mantıkk

face den öncede insanlar birbirini aldatıyolardı...
önemli olan niyet...
bozmuşsa adam niyeti bağlasan durmaz...
hereyin bi sonu var yalanında öyle..
takılma bırak varsa bişey zaten çıkar ortaya...

fecenin yada net ortamının ne suçu var içinde olan her türlü yapar yapcak olduktan sonra.hem bakın yakalanma olasılığı daha yüksek yani bence işe bile yarıyor :)) tabi ben bilmiyeyim görmiyeyimde ne olursa olsun bakış açısı varsa ona karışamam.benim eşim hiç girmez facesine ben söylerim ona şu msj atmış şu bu diye.kendi faceminde her şifre değiştiğimde söylerim yeni şifremi.ne bilim ben mi anormalim yoksa ufacık şeyleri bile kıskançlık yüzünden büyütenler mi anormal.kendime güvenim tam.aldatırsa onun kaybı.

eşimin de benim de face ve benzeri arkadaşlık sitelerine üyeliklerimiz yok sadece birbirimizle konuşmak için msn var ayrıca eşim iş için konuşacağı msn i var.

benim 2 tane face hesabım ve twiter'ım 3 tane msnnem birde google hesabım var adam hiç takip bile etmiyor beni :)))) çünkü hepsinden haberi var ve beni tanıyor.canım kocacım ben ona güvenirim o bana güvenir.doğru kullanıldığı zaman hiç bir şeyin zararı yoktur.ay yazınca fark ettim ne çok şeyim varmış :)))

Eşim facebook kullanmadığı için tanışdığımız günden beri bende kullanmıyorum yaklaşık 1 senedir. Şimdi evliyiz ve kafamız çok rahat. Daha yararlı şeylere kullanıyoruz pc yi.

Faceden iktidarlar dağıldı ülkeler rejimler yıkıldı biliyorsunuz değil mi
öyle büyük bir güç ki
neden kullanmayayım
mesleğimle ilgili her yeniliği öğrenebiliyorum
tüm ülkedeki hiç tanımadığım meslaktaşlarımla haberleşebiliyorum
uzaktaki arkadaşlarıma akrabalarıma ulaşabiliyorum
haberleri tek tek aramadan bir yerden okuyabiliyorum
hiç kimse için de bunlardan vazgeçmem
kocam sevgilim istememişmiş de kapatıcam
yok artık
o onun seçimi bu benim
onun işine yaramıyorsa benimkine yarıyor
nedir bu erkekler için vazgeçtikleriniz hayatınızı onlara adamanız
yakında wcye gitme deseler gitmeyeceksiniz

bi de bunca yıldır ne msnem ne faceim ve twitim hiçbişey olmadı
ne şifresi kırıldı
ne çalındı
ne ordan burdan asılan oldu
ne hayatıma kötü bir etkisi
bende mi bir gariplik var acaba

facebook hesabım yok bana gereksiz geliyor ama bence face değil insanlar yuva yıkıyor çünkü aldatamaya niyeti olanın face ihtiyacı yok her türlü yapar.sadece net bu işi biraz daha kolaylaştırıyor diyebiliriz ama tek başına neden değil.kocanın kuşkulu davranışları yoksa paranoya yapma şüpheyle yaşamak zordur daha rahat ol derim

yuvayı facebook değil, insanlar yıkıyor. facebook'ta bir b.k yiyip sonra teknoloji özürlüsü oldukları için izlerini kapatamayanlar yıkıyor o yuvaları. o b.ku yiyecek olan facebook olmadan da hallederdi işini. altı üstü bir internet sitesi, öcüleştirmeye gerek yok.

Erkek arkadaşımla facelerimiz vardı ayrı ayrı.. Ama sorun oluyor çok.. Normal arkadaşın canım cicim dese bizim ki sinirleniyordu haklı olarak..
Ortak kararla kapatmaya karar verdik.. Kafamız çok rahat şimdi.. Tartışmalar, kavgalar bitti çok şükür.. Cidden face yuva yıkıyor... İlişkisi olan kişilerin internetten uzak durması şart..
Bir tek burada üyeliğim var şimdi.. Buraya da KK diye birşey demiyor :)

bu durumdan sıkıntılı degilim ama yazmak istedim...
eşimle netten tanıştık allaıma şükür çokta mutluyum...
bi çok dostum diyebilecegim bi derdim oldugunda koşup gelen kişilerlede netten tanıştım.
tabiki mutemelen istisnalardanım.
fakat olayı nete atmak biraz saçma geliyor bana zira içinde olan insan zaten yapar her türlü kötülügü....
yani bu netle alakalı bir durum degil.
eşinize çaktırmadan istiyosanız devam edin karıştırmaya fakat eger farkederse ondada bi güvensizlik oluşur.
bence önclikle kendinizde bulunan güvensizligi bi atmanız lazım üzerinizdn

bence süphelenmenıze kurcalamanıza gerek yok yapmak ısteyen her turlu gözden uzak yapar baska hat alır yapar baska adres acar yapar kendınızı yıpratmayın

sonunda alabildim şifreyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…