Eşimin de benim de face adresimiz, msn adresimiz ve bazı sitelerde üyeliklerimiz bulunuyor ama başımızda daha birşey gelmedi..
Suç bilgisayarda değil onu kullanmasını bilmeyenlerde :))
Teknoloji çağındayız evli çiftlere bilgisayar tavsiye etmeyenleri görünce güldüm açıkçası..
Ne yani adam sırf evinizde bilgisayar girdi diye mi sizi aldatası tuttu ? İçinde varsa bilgisayara gerek yok ki :)) Gider yatar yatar gelir.
şu facebook illeti çok yuva yıktı yıkmayada devam ediyor malesef hangi konuya baksam facede mesaj gördüm facede konuşmuşlar ya evliler kullanmasamı ne yapsa anlamıyorum ki internet çok tehlikeli bi ortam internet yüzünden mağdur olan varmı yada benim gibi takıntılı halde sürekli eşinizin facesini telefonunu kontrol ediyormusunuz şu ara acayip takıntılıyım bu duruma
şu facebook illeti çok yuva yıktı yıkmayada devam ediyor malesef hangi konuya baksam facede mesaj gördüm facede konuşmuşlar ya evliler kullanmasamı ne yapsa anlamıyorum ki internet çok tehlikeli bi ortam internet yüzünden mağdur olan varmı yada benim gibi takıntılı halde sürekli eşinizin facesini telefonunu kontrol ediyormusunuz şu ara acayip takıntılıyım bu duruma
gercekten cok sıkıcı bir durum bu ya..
sevgilim face şifresini vermedi bana.. bu yüzden hala daha konusmuyoruz...
bende inat ettim saklı bişeyi yoksa verirdi..
konusmuyoruz..
keşke bütün face hesapları kapansa..art niyet aklında olmayanın bile aklına sokarlar..
sonunda alabildim şifreyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?