Facebook Profesörleri


Şuan msn var mı bende kullanmak istiyorum çok güzeldi

MSN Grubu istiyoruz... onu msj sesi bile cok güzeldi ya.

iyi olmus artik o resme bakip sinir olmazsiniz
MSN dediğim facebook messenger arkadaşlar..
 
öncelikle evet facebook messenger dan bahsediyordum. Şimdi aslında olay biraz daha farklı. Biz sevgili diye başladık ama araya bu kız girdiği için ayrıldık. Bu kızın da aslında başka bir sevgilisi olduğundan bana oynadı. Benden bilgi alıp, işini yürüttü. Kız benim de arkadaşım o yüzden bende de ekli. Arkadaşım dediğim lafın gelişi işte. Ben işte sizin bahsettiğiniz kıskançlık triplerine girmemek için kızı silmesini istemedim. Geçmişteki hiçbir sevgilisini sil şöyle yap böyle yap demedim.
Fotoğrafa takıntım şurdan geliyor. O geçmiş tarihte o beğeni bildirimi görünce çok üzülmüştüm. Çünkü o zaman ben de vardım. Sadece beni yok gibi görüyorlardı o kadar.
Dediğim gibi kız bende de ekli olduğundan beğene tıklamadım.
Ay bu arada o stalklananların oraya düştüğü doğru mu yaa
 
gerçekten çok ilginçsiniz ya.

evet kesin aralarında bişey var. kocan seni aldatıyor bence.
 
olayı tam anlatamadım ama dilerim sizin hayatınıza takıntı yapacağınız olaylar başınıza gelmez.
 
unutmamıştır ya ne unutacak. face'inde var ki hala. fotoğraf paylaştıkça görüyo. Siz bana hala kıskanç deyin, facebooktan sildirmedim ya daha ne istiyonuz anlamıyom ki ben sizi
 
kız bende de ekli. ahh ahhh keşke beni tanımadan önce olsaydı. Olayı konuda çok detaylandırmak istemediğimden yazmadım da ben de vardım canısı arada.
 
Arkadaşım dediğin kızı mı kıskanıyorsun? Sen niye tedavi olmuyorsun tatlım ya? Böyle bir kafayla dünyaya zararın oluyor farkındasın dimi?
Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
 
evet eşimde ekli hala. kaldır demedim o da kaldırmadı. siz benim özgüvenimle dalga geçin daha
kız bende de ekli beybi ordan biliyorum. olay biraz arapsaçı dallas mahiyetinde o yüzden pek detaylara girmedim
 
Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Ben gayet sakinim tatlım :))
Böyle düşüncelere sahip olan bir kişiyi de kaale alamam şahsen..
 
kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki.
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi
 
Ben gayet sakinim tatlım :))
Böyle düşüncelere sahip olan bir kişiyi de kaale alamam şahsen..
çok sevindim. Sakin olun tabi, sonuçta sinirlenirseniz sinir bebeğinize geçer mazallah. Allah sakınsın, 40 binlerce kere maşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…