facebook u kapattım ama boşlukta hissediyorum

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
kendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgı halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
herkeste belaltı vurma laf sokma çabası vs vs
kitap okuyayım dedim boş zamanımda oglum kitapı yırttı
facebook un boşlugunu nasıl doldurabilirim
edit :
ya arkadaslar ben faceden kurtuldum bunu istediğm için yaptım yani 1 haftadır 11 yıllık faceme girmiyorum hesabımı tamaen sildirdim :)
konuyu açma nedenim ne gibi hobileriniz var neler okuyup izliyorsunuz babında fikir almaktı
ama bazı yorumlar sırf laf vurayım stres atayım babında

Son düzenleme:
Başka kitap yok mu ? Burada takıl sende.. bende sinirlerimi yıpratıyorm face'de. Aynı şekilde tüm özel hayatlar ortada canım kocisimlerden geçilmiyor bir de ihtişamlı sofra paylaşımlari beni benden alıyor

kendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
Kendine uğraşı ak başka bişey bul ozaman ev temizle yemek yap falan nelerden hoslaniyirsan onu yap hem face nedir ki ya niye bu kadar bagimlisin anlamıyorum bide oğlun varmış face de gezincegine oğlumla oyna

• Beğen
Reactions: KV_
kendi kararımla facemi kapattım çünkü vıcık vıcık ilişkiler yalan yanlış bilgiler mutlu olmadıgıo halde mutluymuş gibi yapanlardan daral geldi
Ben de kapattım 4 gün oldu
Beni silmesini istediğim kişiler var ama silmiyorlar
Aksine herseyımı begeniyorlar.
Acmamak için sabrediyorum bu ara

o_O
Ben KK da takılmaya başlayalı beri face instagram yalan oldu , hiç ilgimi çekmiyor :KK76:

Ben de kapattım 4 gün oldu
Beni silmesini istediğim kişiler var ama silmiyorlar
Aksine herseyımı begeniyorlar.
Acmamak için sabrediyorum bu ara
bende :) ama kararlıyım açmayacagım
Kendine uğraşı ak başka bişey bul ozaman ev temizle yemek yap falan nelerden hoslaniyirsan onu yap hem face nedir ki ya niye bu kadar bagimlisin anlamıyorum bide oğlun varmış face de gezincegine oğlumla oyna
oynuyorum oglum için face i kapattım zaten

Başka kitap yok mu ? Burada takıl sende.. bende sinirlerimi yıpratıyorm face'de. Aynı şekilde tüm özel hayatlar ortada canım kocisimlerden geçilmiyor bir de ihtişamlı sofra paylaşımlari beni benden alıyor
aynen kavga kıyamet ederken bi bakıyorsun kadın methiyeler düzüyor kocasına nasıl yani diyorsun

Facebook'la duygusal bağ kurduysanız zor tabi.
Kendinizi kitaba verin, evde bir kitap yok herhalde, seri kitapları alırsanız ilginizi çekebilir.
Film izleyin, hem size bişiler katar hemde zamanınızı kaliteli geçirmenizi sağlar

Back
X