Söylemem benim oYa konuyla alakası yok ama avatarınızdaki adamın adı nedir acaba? Hep dikkatimi çekiyor da
Biraz õnce konuştum ama artık her şey bitti dedi. Bizim evliliğimiz artık düzelmezmiş.yanmıstır
Sebep peki sizin tavirlariniz mi ?Biraz õnce konuştum ama artık her şey bitti dedi. Bizim evliliğimiz artık düzelmezmiş.
3 talak verdiyse 3 defa bos dediyse safii bile olsan olmaz nikah yapamazssiniz baskasiyla evlenmeden eski esinize donemessiniz zina olur kuranda ayeti kerime var..Hayır Şafi mezhebine göre tekrar nikah yapabiliyoruz ama babamın izin vermesi lazım . O da karşı çıkıyor. Benim ikna etmem gerekiyor babamı
Evet olur olmaz kavgalarımla çok boğdum onuyeterince
Neyi merak ediyom us. Aslında kotu niyetli olsa gizli gizli isteyken başka bi hesaptan falan filan cart curt bi şekilde sizin anlamayacaginiz şekilde halledebilir. Ama bi yandan da defalarca olmuş olması beni de killandirdi. Bence barissaniz bile bi süre çocuk yapmayın guveniniziArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
Aynısını ben yaşadım ama farklı. Eski erkek arkadaşım be unutamadığı için eşinden ayrılmış. Gece rüyasında beni sayıklamış. Facebook dan instagram dan beni aratmış. Eşi görünce kavgalar çıkmış. Ben duydum. Ama benim ne suçum var? Sonradan ayrılmışlar zaten. Ben kıza üzülüyorum. Birini unutmadan bir ilişkiye başlamak intihar. Sizin eşinizde maalesef aynısını yapmış. Unutamamış.
Çok haklısınız bence iki taraf da yeterli olgunlukta değil kesinlikle profosyonel desteğe ihtiyaçları Var neden hiç böyle şeyler kullanmayiz anlamam.aynen öyle.unutmanın başka çaresini bulamamış demek ki.
burada aman bakmış ne olacak diyen arkadaşlar bazı noktaları atlıyorlar bence.tamam meraktan bakılır.hatta buna stalk denilmiş.yalnız bunlar 7 aylık evli ve 5aydır ayrılar.cicim ayının bile ciciminde eski sevgilinin nesini merak ediyor.hatta bir kere değil.bir kaç kere merak ediyor.konu sahibi arkadaş kendine hakim olamamış ama haklı.
bir erkek sevmesede evlenir.iyi kız düzgün kız der evlenir.
bir arkadaşıyla karşılaştı.kızın adı geçti.merak etti.baktı olsa veya benzeri ok.yalnız çocuk kendi bile demiş'hatalı olduğumdan susuyorum ' diye.
konu sahibi arkadaşım -kardeşim sende çok zor biliyorum.yalnız çakmamış ve sinirlenmemiş gibi davranmalıydın.bir arkadaş yazmış. (alıntı yapmıştım.yalnız nette kesilme olduğundan alıntılar gitmiş.)kadın her şeyi yapabilir diye.bulup ekliyeceğim.
evliliğimi sürdürmek istiyorsam bende öyle davranırdım.çocuk gerginlikle olmayacağını iyice kabul etmiş.
hatta bence bir evlilik terapistine gidin.
Çok haklısınız bence iki taraf da yeterli olgunlukta değil kesinlikle profosyonel desteğe ihtiyaçları Var neden hiç böyle şeyler kullanmayiz anlamam.
Sadece bu konudan dolayi bosanma davasi acilmaz diye dusunuyorum soylemediginiz cok ayrinti var gibi..Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
Dini nikah bozulunca ne oluyormus kapı gibi resmi nikah var. Sen niye ailene her seyi anlatıyorsun? Tabi izin vermez ailen sen onlara yorum hakkı vermissinArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?