Facebook ve aldatma

Bu bir aldatma degildir ..Bazen insan meraktan bakabilir keşke bunu eviniz de sorun yapmasaydiniz bu yasta bu sebepten ayrilmak sizin için çok zor olacaktır ..Ve ilerde eminim ne çocukca seylermis deyip uzuleceksiniz ne güzel birbirinizi seviyorsunuz yapmayın iki insan birbirini kolay mı buluyor..eminim onun da ağzı bayagi yanmıstır. .Şans tanı kocacigina :)

Offf yazık günah değil mi ya şu meseleden gelinen hale bak.
Unutamayan adam niye evlensin senle. Merakına engel olamiyor işte. Hatalı mı evet hatalı. Ama bu raddeye getirilmemeliydi asla. Sende de var hata.
Kocana nooluyo hemen dini nikah bozmalar falan.

Bence söyle gelsin ailenden Özür dilesin süt dökmüs kedi gibi otursun babanin dizinin onune.bunu yaparsa bence bir adimdir yani. Ailen affeder öyle dediklerine bakma.

Bile isteye mutsuz olma.

Hayır Şafi mezhebine göre tekrar nikah yapabiliyoruz ama babamın izin vermesi lazım . O da karşı çıkıyor. Benim ikna etmem gerekiyor babamı
3 talak verdiyse 3 defa bos dediyse safii bile olsan olmaz nikah yapamazssiniz baskasiyla evlenmeden eski esinize donemessiniz zina olur kuranda ayeti kerime var..

Adam hatalı orası kesin de sizinde hatanız var..biraz bekleyecektiniz eminim bakmayı birakacakti..İş biraz kadın da bitiyor hani desem ki yıllardır evlisiniz eşin senden sıkıldı daha taptaze,o da bir Cahıllık etmiş ..Olurunu bulun evliliğiniz icin savaşın şimdi düşünün o baktığı kızın hiç birseyden haberi belki çok da keyifli sefa sürüyor Peki ya siz ? Evde kocanizla gülerek tv izlemek varken bunları yaşıyorsunuz..kesinlikle iki tarafın da acemiliği diyorum

Bu boşanmak için çok küçük bir sebep ama bu kadr kolay kopma noktasına gelebildiğinize göre altta yatan başka sebepler varmış. Belki yeterince bağlı değildiniz birbirinize. Yada başka eksikler vardı.

Neyi merak ediyom us. Aslında kotu niyetli olsa gizli gizli isteyken başka bi hesaptan falan filan cart curt bi şekilde sizin anlamayacaginiz şekilde halledebilir. Ama bi yandan da defalarca olmuş olması beni de killandirdi. Bence barissaniz bile bi süre çocuk yapmayın guveninizi

Valla bende meraktan hep bakarim icimde en ufak bisi yok oysa ki. Nasi diger arkadaslarim napmis vs die bakiosam ayni yani. Cok abarti buldum bosancak kadar ne var ki bunda. Yine de son karar sizin tabi ki ama degmez bence.

Ne sevmesi, siz zavalli adaminizi dovmussunuz, internette ne yaparsa yapsin elinizi kaldirmaya hic hakkiniz yok! Insan haklari diye bir sey var, ese siddet gosteren her zaman sucludur. Aman o adam kurtulmus sizden!

aynen öyle.unutmanın başka çaresini bulamamış demek ki.

burada aman bakmış ne olacak diyen arkadaşlar bazı noktaları atlıyorlar bence.tamam meraktan bakılır.hatta buna stalk denilmiş.yalnız bunlar 7 aylık evli ve 5aydır ayrılar.cicim ayının bile ciciminde eski sevgilinin nesini merak ediyor.hatta bir kere değil.bir kaç kere merak ediyor.konu sahibi arkadaş kendine hakim olamamış ama haklı.
bir erkek sevmesede evlenir.iyi kız düzgün kız der evlenir.
bir arkadaşıyla karşılaştı.kızın adı geçti.merak etti.baktı olsa veya benzeri ok.yalnız çocuk kendi bile demiş'hatalı olduğumdan susuyorum ' diye.
konu sahibi arkadaşım -kardeşim sende çok zor biliyorum.yalnız çakmamış ve sinirlenmemiş gibi davranmalıydın.bir arkadaş yazmış. (alıntı yapmıştım.yalnız nette kesilme olduğundan alıntılar gitmiş.)kadın her şeyi yapabilir diye.bulup ekliyeceğim.
evliliğimi sürdürmek istiyorsam bende öyle davranırdım.çocuk gerginlikle olmayacağını iyice kabul etmiş.
hatta bence bir evlilik terapistine gidin.

Çok haklısınız bence iki taraf da yeterli olgunlukta değil kesinlikle profosyonel desteğe ihtiyaçları Var neden hiç böyle şeyler kullanmayiz anlamam.

Çok haklısınız bence iki taraf da yeterli olgunlukta değil kesinlikle profosyonel desteğe ihtiyaçları Var neden hiç böyle şeyler kullanmayiz anlamam.

bende bunu anlatmaya çalıştım.bende onların yaşındayken oooo neler yaptım sevgilime.şimdi hem kızıyorum hem gülüyorum kendime.uzmana gidilmese bile tv programları var en basittinden.mesala seln özkök karacehennem var .3 tane mi ne kitabı var.hatta nasıl kavga edilir diye bir bölümü var.konu sahibi kardeşim özellikle onu okumalı.

Sadece bu konudan dolayi bosanma davasi acilmaz diye dusunuyorum soylemediginiz cok ayrinti var gibi..

Burada bu kişiyi savunan kişiler ile kadına şiddet uyguladıktan sonra ama kadınında suçu varmış diyen kişilerin zihniyeti aynıdır. Kimsenin kimseye vurma hakkı yoktur, istediği kadar karşı taraf suçlu olsun.

Eğer şuan bu olayın aynısını eşiniz burada konu olarak açsaydı, emin olun herkes boşa kurtul ondan diyecekti. Feministliğin lüzumu yok.

Sağlam bi bağ yokmuş aranızda olsaydı ufacık fırtınada kopmazdı bağınız hakkında en hayırlısını dilerim canım amin

Dini nikah bozulunca ne oluyormus kapı gibi resmi nikah var. Sen niye ailene her seyi anlatıyorsun? Tabi izin vermez ailen sen onlara yorum hakkı vermissin

Sanırım ne yazıkki artık eşinde istemiyor seni.. Bazen biz kadınların sinir anıyla yaptığımz çirkef davranışlar kendimizi ondan soğutmaya yetiyor... Böyle yapınca haklıyken haksız duruma düşüyorsun... Bakma konusuna gelince... Bence meraktan bakmıs olabilir... benmde baktığım zamanlar oluyor ama tamamen meraktan.. İçimde hiçbirsey yok.. Hatta ben bu adamımı sevmisim diye söylendiğim bile oluyor.. Keske eşinin ona karsı hala bsy hissedip hissetmediğini sorsaydın.. Kendini tutup bu olayın seni ne kadar incittiğini onda böyle birsey beklemediğini söyleseydin .. Yani bu atlatılabilir bi konu..ama çok yenisin kuzum yaa bizde gectk bu yollardan ve hala yasıyoruz... Ahhhh ahhh evlilik zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…