Facebook ve aldatma

banan göre biraz abartmışınız bende nişanlıyım hala eski sevgilimin profiline bakarım ona karşı tabikide içimde kırıntı yok ama bakıyorum sonuçta kaç yılımı vermişi ne yapıyor diye merak ediyorum

Aynen ama eşimiz yakalasa tepkisi ne olur

Aynen ama eşimiz yakalasa tepkisi ne olur
yakalasa sormaz diye düşünüyorum çünkü adını falan bilmiyor bende onun eski sevgilisinin adını tipini bilmiyorum biz en başta ikimizinde geçmişi şuan bizi ilgilendirmez diyip kapatmış hiç konuşmamıştık normal arkadaşlarımdan diye düşünür

Saçmalık içinde birşey yoksa bakmanın mantığını anlamıyorum.
Şöyle ki ben eski sevgililerime ilk facebook açtığım zaman bakmıştım. Evlendim. Evlenmeden önce çok sevdiğim içimde burukluğu kalan bir ilişkim vardı onun faceine sürekli girer bakarım çünkü içimde hala bir parçası var. Diğerlerine bakmak aklıma hiç gelmez.
İyi niyetli bir davranış değil sürekli bakması.

Şimdi siz 7 aylık evlisiniz 5 aydır dava mı sürüyo 2 ayda nekadar çabuk bitirdiniz en güzel anlarınızı yapmayın ya ne zorlukla kuruluyo bi yuva bi de sen demişsin boşanalım diye
Din konusuna girmek istemiyorum ama seni boşadıysa başkasıyla nikahlanmadan birdaha evlenseniz de olmaz o lütfen araştırın inanıyorsanız tabi.

canım baksın emin ol bakar bakar ve sonra artık bidaha bakmaz. bunun için yuva yıkma . saçma bi boşanma konusu olur

Boşanılacak bişey görmedim. Abartmışsınız bayağı. Tekrar güvenmek istiyorsanız ortak hesap alın, ya da tamamen kapatın hesaplarınızı. Üstelik küfretmişsiniz şiddet uygulamışsınız adama. Bu kadar basit bişey de bu kadar sorun olursa ciddi problemlerde tepkileriniz nasıl olur bilemiyorum. Evlilik mücadeledir, kusurlara bazen sünger çekme, bazı sıkıntıların bertaraf olması için sabırdır. Sıkıntılardan kurtulunca şükürdür. Hayatta hiç bi şey için mücadele etmemiş birine benziyorsunuz

Boşanırsınız boşanmazsınız size kalmış ama abarttığınızı düşünmüyorum pişman olup hatasını twlafi edeceğine bide kabullenemiyosan boşanalım demiş
Bence aynı şeyi sende yap anlasın nasıl bişey olduğunu
Ayrıca eski sevgili niye merak edilir anlamış değilim ayrılınca bitmeli herşey be o insan sokaktan geçen bir insandan farklı olmamalı, e sokaktan geçen insanıda merak etmeyeceğimize göre

ne eski sevgiliymiş beeeee, bence yol ver gitsin, eskisini unutamamış resmen, unutan adam bakmaz, hazır boşanıyorsun bence tamamına erdir.

kucuk bır sorunu baya buyutmussunuz.tamam tartısmakta haklısınız neden baktın nıcın baktın bunun cevabını aldıktan sonra fazla uzatmamalıydınız.bu kadar kucuk bı sorunu bosanmayla bıtırecek olmanız cok uzucu gercekten.esınızı severek evlendıysenız eger terkar bır araya gelerek konusarak tartısarak yenıden yenı bır cozum bulmanızı tavsıye ederım..

Barissaniz bile bunun adi zina olur diye biliyorum cunku imam nikahinin ayni kisiyle tekrar olabilmesi icin baska bir kisiyle arada nikahin olup dusmesi gerekir

kizginlikla soylenen sey sayilmiyor

Eşiniz sürekli bakıyor,siz hakaret,küfür ediyosunuz,taa boşanmaya kadar gidiyorsunuz.....
Yanlış anlamayın lütfen ama hayırlısımı bu acaba. Evlilikte çoook daha yaşanacak şeyler var. Eşiniz sözünde durmayan,siz sabredemeyen biriyseniz zaten sonsuza kadar olmaz o iş. Çocukta olursa birde..yazık olur masuma

Yanlız nisanda açılmış konu yeni farkettim. Ve nedense şimdiye kadar barışmış olduğunuz hissine kapıldım
Bazı evliliklerde bu gelgitler çok yıpratır ama hem sizi hem ailelerinizi..dikkat etmek lazım

bende eskı sevgılıme bakıyorum can sıkıntısından bence buyutmeyın

Eski sevgiliye bir kere meraktan bakarsın bu normal sayılabilir ama sürekli ara ara bakmaktan şüphe duymakta çok haklısın. Hala eski sevgiliye kafa yoruyor olması tabi ki çekilecek birşey değil. Barışsan değişeceğine inanıyor musun sen bu adamın. Bugün eski sevgiliye bakan ilerde de tanımadığı bayanlara bakmaya başlar.

Yok Kız ne Boşanması
seviyorsun işte
adam nefsine yenilmiş maziye gitmiş
aldatacak bir durum yok
aileni dağıtma

Güven yoksa doya doya sevemezsin bile ve güven sevgiden çok daha onemli

Ama aldatmış değil merak belkide ben evlenince uzuldumu diye merak etmiştir yada oda evlendimi diye bakmasi hoş değil ama bosanmana sebepte degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…