Kötü bir niyetim yoktu, enişte kimmiş neymiş diye bakıcamSöylemem benim o
Aynen ama eşimiz yakalasa tepkisi ne olurbanan göre biraz abartmışınız bende nişanlıyım hala eski sevgilimin profiline bakarım ona karşı tabikide içimde kırıntı yok ama bakıyorum sonuçta kaç yılımı vermişi ne yapıyor diye merak ediyorum
yakalasa sormaz diye düşünüyorum çünkü adını falan bilmiyor bende onun eski sevgilisinin adını tipini bilmiyorum biz en başta ikimizinde geçmişi şuan bizi ilgilendirmez diyip kapatmış hiç konuşmamıştık normal arkadaşlarımdan diye düşünürAynen ama eşimiz yakalasa tepkisi ne olur
Şimdi siz 7 aylık evlisiniz 5 aydır dava mı sürüyo 2 ayda nekadar çabuk bitirdiniz en güzel anlarınızı yapmayın ya ne zorlukla kuruluyo bi yuva bi de sen demişsin boşanalım diyeDefalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (
Ryan Gosling canımKötü bir niyetim yoktu, enişte kimmiş neymiş diye bakıcam
canım baksın emin ol bakar bakar ve sonra artık bidaha bakmaz. bunun için yuva yıkma . saçma bi boşanma konusu olurDefalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (
kizginlikla soylenen sey sayilmiyorArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
bende eskı sevgılıme bakıyorum can sıkıntısından bence buyutmeyınArkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?