facebook yüzünden kavga

yaşım 21 dün itibariyle 22ye girdim. ilişkimizi faceden değil tam aksine face dışında her yerden yaşıyoruz. çünkü face iki yabancı gibiyiz (korka korka yazıyorum bunu yine kızacaklar ) derdim face sürekli beni beğensin değil işte tam aksine dünkü olayda fotoğraf paylaşmaya meraklı değilim yani sırf o görsün ki ne denli sevindiğimi anlasın diye yaptım yoksa elalemden banane

15 yaşındaysanız haklısınız.
tam ergen tripleri yapıyosunuz çünkü.

facede beni beğen kısmı tahmin ettiğiniz gibi değil. ben hep onun seveceği şeyler yapıyorum face üzerinden çünkü uzağız yaz tatilinde hani onun için ufacık yaptığım şeyleri görsün farketsin istiyorum. beğen butonuna basmasa da olur mesela desin ki bugün benim için paylaştığın şarkıyı dinledim çok güzeldi vs.

Cok bos islere takiliyorsun...
Isteklerini bana bak neden beni "like" etmedin diye degil, daha sakin ne bekledigini anlatarak konusabilirsin, ha hala bos is o ayri ama icin rahat etsin diye diyorum... Erkekler neyi begen, ne yap, ne et, ne soyle diye taleplerinizi ilettiginiz ve bunlari beklediginiz canlilar degil, azicik empati her seyi cozer...

konuyu okuyanların bana aşırı kızdığını farkettim bende bu kadar ufak bir şeye moral bozmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi

Yok ben konuyu okuyanlara karşı değil, erkek arkadaşınıza karşı dedim. Bu konuda küçük şeyleri bir kenara bırakırsanız nispeten haklı olduklarınızda sitem hakkı doğar. Ama siz arkadaşlarının paylaşımlarını daha çok takip ediyorsun diye arıza çıkarırsanız hiç bir şeyi takmaz bu konuda.

anladım ki çok boşmuş. bu kadar tepki geleceğini düşünmemiştim. anlaşılan yeni derdim sevgilimden nasıl özür dileyeceğim. çünkü bütün gün sıcakta askerlik tecili için ordan oraya uğraştı ve ben onun kıymetli uykusunu böldüm

Sizi çok iyi anlıyorum ve diğer çoğu arkadaşın aksine, sizi haklı buluyorum.
Sizin istediğiniz feyste beğensin beğenmesin mevzusu değil, sizin paylaşımınızı gördüğünü size hissettirmesi.
Sevgilinize, "paylaşımlarımı gördüğünü bana hissettirdiğinde kendimi çok iyi hissediyorum" diye açıkça söylemeyi deneyin.
Erkeklerin bir şeyi anlamaları için çok sade ve açık bir dille söylemek işe yarayabiliyor.

Yanlis adres, erkekler birisine ithafen sarki paylasmasa bile en az 4 kadin uzerine alinir, ama kadin sevgilisi icin paylastiginda emin ol anlamaz bile, bak eminim simdi sor haberi bile yoktur... Begenmis paylasmis demistir...
Bu kadar anlam yukleme hele face e, ve sakin ben ima edeyim o anlasin diye de bekleme... Neyse icinden gelen konus, dumduz...Cok cocukca yaklasimin kusura bakma, senin icin bu kadar sabirli olan, ve oralardan sana kitap alip gonderen birinin de kiymetini bil...

Face de ya da herhangi bir sosyal agda bagimli gibi takilmak gercek hayatta elde edilemeyen basarinin , oksanmayan egonun sanal hayatta ruh bulup aktive edilmesidir. O yuzdendir ki face e bu kadar anlam yukluyoruz. Erkek arkadasindan cok face e neden bu kadar anlam yukledigini dusun bence.

O yine iyi...Benim eşim de kız arkadaşlarına yorum yapar, fotoğraflarını beğenir beni sallamazdı...en son olay, ben kafes temizliği için canla başla uğraşırken hastayım diye yatması ve yattığı yerden bir kız arkadaşının fotosuna bakıp "ayy bu da zaten uzun bak dikine çizgili pantolon giymiş" diye bana göstermeye kalkması...

Ben sevgilinin yerinde olsam sana hediye aldığıma pişman olurdum. Teli kapatır uykuma devam ederdim. Kendine çeki düzen vereceksen toparlan sevgilininden de özür dile ama yok ben değişemem diyorsan rahat bırak çocuğu.

21 yasindaki kiza cok gormemek lazim bunu.

30unu gecmis is guc sahibi kadinlar fotolarimi begen, yorum yap diyebiliyorlar.

Ben sanatci vs olmadikca sayfasinin incelenmemesine bozulanlari anlamiyorum.

Sarkici, oyuncu degilsin ki fan sayfasi gibi takip edilsin hesabin.

Bir de bu konuda takintili olan insan sitem etse anlarim da buna kizip olay cikarmak sasilasi bir sey.

Hayatindaki insani netten takip etme zorunlulugu yok kimsenin, gercek hayat neyimize yetmiyor.

Beni en sevdigim aktor uykumdan uyandirip son filmimi neden izlemedin diye bizzat sorsa yuzune kapatirim.

Bunu sevdigim aktor kendi filmi icin soramazsa sevgilimin hesabindaki fotosu daha cok bekler.

Tesebbus-u intihar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…