sabah akşam face giren tiplerden değilim sorsan 10 günde bir paylaşım yaparım o da sevgilim için. çok fazla girip bakmam bu olay facede olduğu için onu anlattım diyorum ya onun için yaptığım bir güzelliğe teşekkür mesajı atmaması gibi brşeyFace de ya da herhangi bir sosyal agda bagimli gibi takilmak gercek hayatta elde edilemeyen basarinin , oksanmayan egonun sanal hayatta ruh bulup aktive edilmesidir. O yuzdendir ki face e bu kadar anlam yukluyoruz. Erkek arkadasindan cok face e neden bu kadar anlam yukledigini dusun bence.
farkındayım hem çok uzun yazdığım hem de saçma . şuan tek derdim nasıl özür dileyeceğimAy şiştim okurken
ay buna çok güldüm eşiniz alem gerçektenO yine iyi...Benim eşim de kız arkadaşlarına yorum yapar, fotoğraflarını beğenir beni sallamazdı...en son olay, ben kafes temizliği için canla başla uğraşırken hastayım diye yatması ve yattığı yerden bir kız arkadaşının fotosuna bakıp "ayy bu da zaten uzun bak dikine çizgili pantolon giymiş" diye bana göstermeye kalkması...
ağlamayın lütfen farkındayım yaptığım aptalca şeyinAglamak istiyorum. .
benim görmezden gelmem onun için bir şey ifade etmez ki umrunda olmazSende onun paylaşımlarını beğenme, yorumlama, görmezden gel. Ödeşin
tam olarak bu . beni anladığınıza çok sevindim etrafta birden çiçekler açtı sankiSizi çok iyi anlıyorum ve diğer çoğu arkadaşın aksine, sizi haklı buluyorum.
Sizin istediğiniz feyste beğensin beğenmesin mevzusu değil, sizin paylaşımınızı gördüğünü size hissettirmesi.
Sevgilinize, "paylaşımlarımı gördüğünü bana hissettirdiğinde kendimi çok iyi hissediyorum" diye açıkça söylemeyi deneyin.
Erkeklerin bir şeyi anlamaları için çok sade ve açık bir dille söylemek işe yarayabiliyor.
umarım ediyordur bu yaşattığı stresin bedeli olarakyine söylüyorum Mark Zuckenberg bdv'de face yüzünden açılan konuları görse açtığına açacagına pişman olur yeminle
acaba o da karısıyla face yüzünden kavga ediyormudur
Tesebbus-u intihar
ay buna çok güldüm eşiniz alem gerçektenbenimkinin de gelecekteki hali olsa gerek
Kendinizi yıpratmayın bu konu yuzunden daha fazla.tam olarak bu . beni anladığınıza çok sevindim etrafta birden çiçekler açtı sanki
Hahaha, gozunden cikan kivilcimi tahmin edebiliyorum, ve o kivilcimi goren esinin yuz ifadesiniAz kaldı kafesin içine onu koyuyordumben 1 metrelik kafesi kaldırıp indirirken yatması yetmiyor bir de moda editörlüğüne soyunmuş haspam...
uyandığında beni öldürmek isteyecek o yüzden özür mesajını şimdi yazayım akşama doğru yemek yiyip kahvesini içtiğinde de taleplerimi tatlı dille ileteceğimKendinizi yıpratmayın bu konu yuzunden daha fazla.
Sevgiliinize bir özür mesajı atıp bu bahsettiğim seyı deneyin, sizi anlamasını açık bir dille ifade edin ona.
Evet telefonu bana doğru uzatıp baksana diye gülerken beni görünce gülüşü söndüHahaha, gozunden cikan kivilcimi tahmin edebiliyorum, ve o kivilcimi goren esinin yuz ifadesini
Ben olsam sinirden morarirdim herhalde
sabah akşam face giren tiplerden değilim sorsan 10 günde bir paylaşım yaparım o da sevgilim için. çok fazla girip bakmam bu olay facede olduğu için onu anlattım diyorum ya onun için yaptığım bir güzelliğe teşekkür mesajı atmaması gibi brşey
Kolay gelsinn:)uyandığında beni öldürmek isteyecek o yüzden özür mesajını şimdi yazayım akşama doğru yemek yiyip kahvesini içtiğinde de taleplerimi tatlı dille ileteceğim
Aynen aynenAglamak istiyorum. .
Direkt gozumde canlandi zatenEvet telefonu bana doğru uzatıp baksana diye gülerken beni görünce gülüşü söndü
Aşkta reelci biri olabilir..kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.
ya gerçekten millet umrumda değil sadece teşekkür etmenin bir farklı yolunu daha yapmak istedim onun mahcubiyetini azaltmak için.Facebook'ta bu tur alinganliklara, begeni/yorum isteklerine gun gectikce daha cok rastliyorum. Ki hatta bende de begeneni daha cok sevip, begenmeyenden soguma ozelligi var, ben de cok anlam yukleyenlerdenim. Senin kadar olmasa da. Ama sacma buluyorum. Cok samimiyetsiz geliyor bana bu tur seyler. Siz karsilikli dogum gunu kutlamissiniz, sen hediyeye olan tepkini direk ona verme sansi elde etmissin. Daha ne diye facebook'tan medet umuyorsun? Bunlar hep elalem gorsun diye iste. Millet yediginden ictiginden, gezdiginden gordugunden cok, millete gostermenin hirsinda. Ben buna cok sahit oluyorum. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. Hepten sanallastik. Samimiyetler gitgide azaliyor. Madem bu derece alingan ve beklentilisin, kapat hesabini, rahat et bence. Sosyal aglar bu kadar beklentili ve alingan insanlara gore degil.
inanın bugün bu kadar tepkiyi aldıktan sonra facebooktan nefret ettimFacebook = takıntı, saplantı bana göre yani cogu insan icin böyle. Bi begenilme, takdir görme, kendini gösterme aracı haline geldi. Acıkca söyle o zaman paylasımlarıma dikkat et görmezden gelme senin icin yapıyorum sadece falan de.
Gerci bu olaylar bana göre sacmalıgın daniskası o ayrı konu.
evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yaniGuzellik derken face de yaptigin paylasim mi guzellik. Sana gore guzellik bana gore degil. Onun yerine ona bir mesaj atip ya da arayip tesekkur etseydin daha cok makbule gecerdi ama sen onun yerine soguk face ortamini secip hem ailenden sakinarak hem de bana gelen hediyeleri gorsun diyerek bir paylasim yaptin. Gercekten de gormemis olabilir bende sadece mesajlarima bakar cikarim. Arkadaslarin paylasimlarini cok nadir gorurum ya da gormuste olabilir ama belki ne yapacagini da bilemedi. Kesin olan tek bir sey var o da face e senin kadar anlam yuklemedigi.
ya gerçekten millet umrumda değil sadece teşekkür etmenin bir farklı yolunu daha yapmak istedim onun mahcubiyetini azaltmak için.
inanın bugün bu kadar tepkiyi aldıktan sonra facebooktan nefret ettim
evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?