facebook yüzünden kavga

sabah akşam face giren tiplerden değilim sorsan 10 günde bir paylaşım yaparım o da sevgilim için. çok fazla girip bakmam bu olay facede olduğu için onu anlattım diyorum ya onun için yaptığım bir güzelliğe teşekkür mesajı atmaması gibi brşey

Ay şiştim okurken
farkındayım hem çok uzun yazdığım hem de saçma . şuan tek derdim nasıl özür dileyeceğim

ay buna çok güldüm eşiniz alem gerçekten benimkinin de gelecekteki hali olsa gerek

Aglamak istiyorum. .
ağlamayın lütfen farkındayım yaptığım aptalca şeyin

Sende onun paylaşımlarını beğenme, yorumlama, görmezden gel. Ödeşin
benim görmezden gelmem onun için bir şey ifade etmez ki umrunda olmaz

tam olarak bu . beni anladığınıza çok sevindim etrafta birden çiçekler açtı sanki

yine söylüyorum Mark Zuckenberg bdv'de face yüzünden açılan konuları görse açtığına açacagına pişman olur yeminle

acaba o da karısıyla face yüzünden kavga ediyormudur
umarım ediyordur bu yaşattığı stresin bedeli olarak

Tesebbus-u intihar

Az kaldı kafesin içine onu koyuyordum ben 1 metrelik kafesi kaldırıp indirirken yatması yetmiyor bir de moda editörlüğüne soyunmuş haspam...

ay buna çok güldüm eşiniz alem gerçekten benimkinin de gelecekteki hali olsa gerek

gerçi benim sinirimi bozan ben çalışırken onun keyif yapmasıydı ama kendisi face yüzünden kavga ettik zannediyor hala...
yazık canım benim nasıl masum

tam olarak bu . beni anladığınıza çok sevindim etrafta birden çiçekler açtı sanki
Kendinizi yıpratmayın bu konu yuzunden daha fazla.
Sevgiliinize bir özür mesajı atıp bu bahsettiğim seyı deneyin, sizi anlamasını açık bir dille ifade edin ona.

Az kaldı kafesin içine onu koyuyordum ben 1 metrelik kafesi kaldırıp indirirken yatması yetmiyor bir de moda editörlüğüne soyunmuş haspam...
Hahaha, gozunden cikan kivilcimi tahmin edebiliyorum, ve o kivilcimi goren esinin yuz ifadesini
Ben olsam sinirden morarirdim herhalde

Kendinizi yıpratmayın bu konu yuzunden daha fazla.
Sevgiliinize bir özür mesajı atıp bu bahsettiğim seyı deneyin, sizi anlamasını açık bir dille ifade edin ona.
uyandığında beni öldürmek isteyecek o yüzden özür mesajını şimdi yazayım akşama doğru yemek yiyip kahvesini içtiğinde de taleplerimi tatlı dille ileteceğim

Hahaha, gozunden cikan kivilcimi tahmin edebiliyorum, ve o kivilcimi goren esinin yuz ifadesini
Ben olsam sinirden morarirdim herhalde
Evet telefonu bana doğru uzatıp baksana diye gülerken beni görünce gülüşü söndü

Facebook'ta bu tur alinganliklara, begeni/yorum isteklerine gun gectikce daha cok rastliyorum. Ki hatta bende de begeneni daha cok sevip, begenmeyenden soguma ozelligi var, ben de cok anlam yukleyenlerdenim. Senin kadar olmasa da. Ama sacma buluyorum. Cok samimiyetsiz geliyor bana bu tur seyler. Siz karsilikli dogum gunu kutlamissiniz, sen hediyeye olan tepkini direk ona verme sansi elde etmissin. Daha ne diye facebook'tan medet umuyorsun? Bunlar hep elalem gorsun diye iste. Millet yediginden ictiginden, gezdiginden gordugunden cok, millete gostermenin hirsinda. Ben buna cok sahit oluyorum. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. Hepten sanallastik. Samimiyetler gitgide azaliyor. Madem bu derece alingan ve beklentilisin, kapat hesabini, rahat et bence. Sosyal aglar bu kadar beklentili ve alingan insanlara gore degil.

Facebook = takıntı, saplantı bana göre yani cogu insan icin böyle. Bi begenilme, takdir görme, kendini gösterme aracı haline geldi. Acıkca söyle o zaman paylasımlarıma dikkat et görmezden gelme senin icin yapıyorum sadece falan de.
Gerci bu olaylar bana göre sacmalıgın daniskası o ayrı konu.

Guzellik derken face de yaptigin paylasim mi guzellik. Sana gore guzellik bana gore degil. Onun yerine ona bir mesaj atip ya da arayip tesekkur etseydin daha cok makbule gecerdi ama sen onun yerine soguk face ortamini secip hem ailenden sakinarak hem de bana gelen hediyeleri gorsun diyerek bir paylasim yaptin. Gercekten de gormemis olabilir bende sadece mesajlarima bakar cikarim. Arkadaslarin paylasimlarini cok nadir gorurum ya da gormuste olabilir ama belki ne yapacagini da bilemedi. Kesin olan tek bir sey var o da face e senin kadar anlam yuklemedigi.

Aşkta reelci biri olabilir..

ya gerçekten millet umrumda değil sadece teşekkür etmenin bir farklı yolunu daha yapmak istedim onun mahcubiyetini azaltmak için.

inanın bugün bu kadar tepkiyi aldıktan sonra facebooktan nefret ettim

evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yani

Neden ki ben kitap hediye alanlara çok imreniyorum. 19'u da benim doğum günümdü kimse kitap almadı mesela

Ciddi yorum yapacağım. Sevgiliniz uzakta olduğu için yüzyüze iletişiminiz yok ve siz de sanalı "yüzyüze" iletişim ile bir tutuyorsunuz. Facebook'ta bir yorum yapmadığında sanki selamınızı almamış ya da söylediğinizi dikkate almamış gibi geliyor size. Buna bir yere kadar hak verebilirim mantığı anladım yani ama maalesef bu takıldığınız şeyin saçma olmasını değiştirmiyor. Hem de çok saçma ve çocukça.

Bu arada sevgilinizin hediyesini çok beğendim. Siz bizim kızdığımıza da bakmayın böyle olmasa bile biz de bazen yaşımıza yakışmayacak kaprisler yapıyoruz eşlerimiz/sevgililerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…