bende bayılırım kitaplara. o yüzden artık yıldönümü sevgililer günü doğum günü ne olursa olsun bana içinden hediye almak gelirse kitap al dediydim zamanında ona. 40-50 liralık çiçekler beni bir kitap kadar mutlu etmiyor ama işte facede hediyemi gösterdiğimde bunu gösteriş olarak algılayacak kişilere kitap gösterişli gelmez zaten. benim amacım insanların mütevazi şeylerle mutlu olabileceğini sevgilime göstermekNeden ki ben kitap hediye alanlara çok imreniyorum. 19'u da benim doğum günümdü kimse kitap almadı mesela
ben olsam seni engeller uykuma devam ederdim.. ne sabırlı çocukmuş
ya gerçekten millet umrumda değil sadece teşekkür etmenin bir farklı yolunu daha yapmak istedim onun mahcubiyetini azaltmak için.
inanın bugün bu kadar tepkiyi aldıktan sonra facebooktan nefret ettim
evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yani
ya gerçekten millet umrumda değil sadece teşekkür etmenin bir farklı yolunu daha yapmak istedim onun mahcubiyetini azaltmak için.
inanın bugün bu kadar tepkiyi aldıktan sonra facebooktan nefret ettim
evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yani
Senin icin soylemiyorum bunu, ama pahali ve guzel hediye nedir ya?!evet yüklemiyor. ayrıca ben hediyem gelir gelmez onu aradım teşekkür ettim zaten. ama o pahalı ve güzel hediye alamadım diye mahcup olunca daha ne kadar sevindiğimi belli edeyim ki mahcup olmasın dedim o yüzden facebooku seçtim. amacım millet görsün diye değil ki ben o gönderiyi sadece ona özel de yaparım gerekirse. alt tarafı kitap sonuçta onlar bana özel ve güzel geliyor ama millete göre sadece 3-5 kitap. amaç gösteriş değil yani
sanırım mücevherdi onun pahalı ve güzelden kastıSenin icin soylemiyorum bunu, ama pahali ve guzel hediye nedir ya?!
Arabaya aksesuar mi aliyorsun? Hediye inceliktir, dusunmektir, ozenmektir, tipki senin sevgilinin yaptigi gibi...
Benim de ilk sevgililer gunu hediyem kitapti, uzerine o guzel yazisiyla bir not, hala durur, o s.dik yaristirilan kadinlari ayran budalasina ceviren pahali hediyelerden cok daha kiymetli, pahali ve guzel hediye dogru orantili seyler degil, sevgilin su yanilgidan ciksin once...
Ha cogu erkegin boyle dusunmesi, arz talep konusu sanirim, ne kadar yazik...
yorum yapsın demedim ki hatta beğen butonuna basmasa bile olur yeterki bir mesaj atsın koyduğum fotoğrafı gördüğünü belli etsin. ama düşününce haklısınız teşekkür etmişim görse bile ne diyecek altına bişey değil yazması itici olur çünkü paylaşımda adı sanı yok bir de artistlik yapar gibi. yada mesaj mı atacak bana rica ederim aşkım diye. teşekkürü gördükten sonra sessiz kalmak düşününce anormal gibi değilAkrabalar bilmesin istiyorsun, hem de paylasimlara yorum yapsin istiyorsun. Biraz celiskili davraniyorsun bence.
Bu arada boyle kavgalari hic sevmiyorum. Yapma etme gozunu sevem
Kiz cocuk ugrasmis o kadar yazik. Kitabiydi kargosuydu...yorum yapsın demedim ki hatta beğen butonuna basmasa bile olur yeterki bir mesaj atsın koyduğum fotoğrafı gördüğünü belli etsin. ama düşününce haklısınız teşekkür etmişim görse bile ne diyecek altına bişey değil yazması itici olur çünkü paylaşımda adı sanı yok bir de artistlik yapar gibi. yada mesaj mı atacak bana rica ederim aşkım diye. teşekkürü gördükten sonra sessiz kalmak düşününce anormal gibi değil
derdim genel olarak face gibi ufak şeylere takılmak. öldüresim geliyor yani ben kendim olmasam kendimden nefret ederdim böyle zamanlarda
evet yaptığımdan utandım şuan hani arayıp bunun için uyandırmak. ama siz olsanız onun için yaptığınızı görmemesini görmezden mi gelirdiniz yoksa tatlı dille senin için fotoğraf paylaşmıştım mı derdiniz
evet özür diledim binbir şirinlikle. aldığım cevap tamam aşkım önemli değilYa hiç
Ben gerçekten de görmediğini düşünüyorum hatta eminim. Yoksa çocuk o kadar emek etmiş, sıkışık zamanında para verip size 3 kitap kargolamış da , Facebookta beğen butonuna tıklamaya mı üşenecek? Üstüne üstlük sizin bu Facebook takıntınızı da biliyor, eğer beğenmezse sorun çıkaracağınızı da adı gibi biliyor, üstelik doğum gününüz neden beğenmesin ki? Bence muhakkak özür dileyin.
Moda yorumları yapan bir erkek.O yine iyi...Benim eşim de kız arkadaşlarına yorum yapar, fotoğraflarını beğenir beni sallamazdı...en son olay, ben kafes temizliği için canla başla uğraşırken hastayım diye yatması ve yattığı yerden bir kız arkadaşının fotosuna bakıp "ayy bu da zaten uzun bak dikine çizgili pantolon giymiş" diye bana göstermeye kalkması...
ya benimkinin de ailesi tutucu hep bu konuda. aman diyorum eksik kalsın ilişki durumu profil fotoğrafı falan. ama böyle şeyler yaptığım zaman görmeyen etmeyen insan çıkıp da elin çocukları ekleyince bana ekşiyor ona sinir oluyorumAyyy bacım bende bizim resimlerimizi profil resmi yapıyorumda tınlamıyo hiç
Ama biliyorum bakıyo takip ediyo ama belli etmiyo
Bende kaç kere yaygara çıkardım bu face yüzünden ama resimler için değil tabi kızlar vardı bunun hesapta ekli
onlar ekliyomuş bizimkide otomatiğe bağlayıp kabul ediyomuşş.. hele heleee
Sonra ilişki durumunu isimli yapalım dedi bu sandı ailem yüzünden heralde yok dicem fln ama ben tamam yapalım diyince bu tutuştu
Yapıyorum istek gönderiyorum yok gelmiyor yok olmuyor diyordu bana ama bence kandırıyordu..
Tutuştu derkende dayıları var facede bazıları hacı hoca sevgili durumlarına karşılar..
Görseler açıklayamam durumu diyip tırsmıştır kesin benide bilir damarım tutunca azıtırım istek gelmiyor diye kekliyordu aklınca yerseeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?