facebook yüzünden kavga

Neden ki ben kitap hediye alanlara çok imreniyorum. 19'u da benim doğum günümdü kimse kitap almadı mesela
bende bayılırım kitaplara. o yüzden artık yıldönümü sevgililer günü doğum günü ne olursa olsun bana içinden hediye almak gelirse kitap al dediydim zamanında ona. 40-50 liralık çiçekler beni bir kitap kadar mutlu etmiyor ama işte facede hediyemi gösterdiğimde bunu gösteriş olarak algılayacak kişilere kitap gösterişli gelmez zaten. benim amacım insanların mütevazi şeylerle mutlu olabileceğini sevgilime göstermek

Ozel mesaj atabilirdin mesela.
Hem aranizda daha ozel, daha anlamli olurdu.
Ama herkese gostermeyi sectin. Malesef kabul etmek istemesen de baskasi gorsun diye iste. :) Facebook'un cilvesi bu.
Bir de su var. Herkes iliskisini goz onunde yasamayi, elalemin gorecegi yerlerde canim cicim olmayi sevmiyor, samimiyetsiz buluyor. Senin yapmak istedigin sey belki arkadasina sacma bile gelmis olabilir. Bence uzatma, ve bir daha bu tur seylerden sorun cikarma derim. Insani dusuruyor cunku bunlardan sorun cikarmak. Ben de dedigim gibi anlam yuklerim facebook'a, ve ne zaman insanlardan soguma konusunda ipin ucunu kacirsam, kendimden utaniyorum, su hale bak, kicikirik siteye amma kapildim diye.

Ben boyle dusunmesem de ; hadi boyle dusundun de boyle yaptin diyelim. Paylasimi yaptin birak denize at. Ne diye erkek arkadasini kovaliyorsun bakti mi , bakmadi mi, baktiysa kimlere bakti, kimleri begendi. Birde arayip ustune hesap soruyorsun. Hesap sorman sen kabul etmesende aslinda neyi neden paylastigini cok guzel acikliyor.

Senin icin soylemiyorum bunu, ama pahali ve guzel hediye nedir ya?!
Arabaya aksesuar mi aliyorsun? Hediye inceliktir, dusunmektir, ozenmektir, tipki senin sevgilinin yaptigi gibi...
Benim de ilk sevgililer gunu hediyem kitapti, uzerine o guzel yazisiyla bir not, hala durur, o s.dik yaristirilan kadinlari ayran budalasina ceviren pahali hediyelerden cok daha kiymetli...
Pahali ve guzel hediye dogru orantili seyler degil, sevgilin su yanilgidan ciksin once...
Ha cogu erkegin boyle dusunmesi, arz talep konusu sanirim, ne kadar yazik...

Son düzenleme:
Çok şekersiniz ama bu itici bile gelebilir bi yerden sonra karşı tarafa. Bu kadar sikmak neden? Kendinize bir guvensizliginiz mi var? Biraz rahat olun yahu

Akrabalar bilmesin istiyorsun, hem de paylasimlara yorum yapsin istiyorsun. Biraz celiskili davraniyorsun bence.
Bu arada boyle kavgalari hic sevmiyorum. Yapma etme gozunu sevem

Ara özür dile. Face de kapat istesen ya da sebgilinle ekleşmeyin hiç bi sorun kalmaz

sanırım mücevherdi onun pahalı ve güzelden kastı ama ben bu kitapları daha değerli buluyorum dediğiniz gibi içine yazılan notlar, sayfaların arasına konmuş fotoğraflar. kokusu bile yetiyor bir kitabın

Akrabalar bilmesin istiyorsun, hem de paylasimlara yorum yapsin istiyorsun. Biraz celiskili davraniyorsun bence.
Bu arada boyle kavgalari hic sevmiyorum. Yapma etme gozunu sevem
yorum yapsın demedim ki hatta beğen butonuna basmasa bile olur yeterki bir mesaj atsın koyduğum fotoğrafı gördüğünü belli etsin. ama düşününce haklısınız teşekkür etmişim görse bile ne diyecek altına bişey değil yazması itici olur çünkü paylaşımda adı sanı yok bir de artistlik yapar gibi. yada mesaj mı atacak bana rica ederim aşkım diye. teşekkürü gördükten sonra sessiz kalmak düşününce anormal gibi değil

Kiz cocuk ugrasmis o kadar yazik. Kitabiydi kargosuydu...
Onu bulamayanlar da var, sukret canim gene dusunceli sevgilin var.
Kapatin faceleri, rahat edersiniz

Ayyy bacım bende bizim resimlerimizi profil resmi yapıyorumda tınlamıyo hiç
Ama biliyorum bakıyo takip ediyo ama belli etmiyo

Bende kaç kere yaygara çıkardım bu face yüzünden ama resimler için değil tabi kızlar vardı bunun hesapta ekli
onlar ekliyomuş bizimkide otomatiğe bağlayıp kabul ediyomuşş.. hele heleee
Sonra ilişki durumunu isimli yapalım dedi bu sandı ailem yüzünden heralde yok dicem fln ama ben tamam yapalım diyince bu tutuştu
Yapıyorum istek gönderiyorum yok gelmiyor yok olmuyor diyordu bana ama bence kandırıyordu..
Tutuştu derkende dayıları var facede bazıları hacı hoca sevgili durumlarına karşılar..
Görseler açıklayamam durumu diyip tırsmıştır kesin benide bilir damarım tutunca azıtırım istek gelmiyor diye kekliyordu aklınca yerseeennnn

Canim cok sacmalamissin bir an once toparla afetme konusuna gelince isterse face kapatabilecegini soyle gerci ben seni sozlernden dolayi bagimli gordum ....

Ben gerçekten de görmediğini düşünüyorum hatta eminim. Yoksa çocuk o kadar emek etmiş, sıkışık zamanında para verip size 3 kitap kargolamış da , Facebookta beğen butonuna tıklamaya mı üşenecek? Üstüne üstlük sizin bu Facebook takıntınızı da biliyor, eğer beğenmezse sorun çıkaracağınızı da adı gibi biliyor, üstelik doğum gününüz neden beğenmesin ki? Bence muhakkak özür dileyin.

Son düzenleme:
evet özür diledim binbir şirinlikle. aldığım cevap tamam aşkım önemli değil . neyse allah beterinden korusun bunu da böylece atlattık

Moda yorumları yapan bir erkek. E kız yine iyisin adam anlıyor giyimden kuşamdan, adeta bir Hakan Akkaya

ya benimkinin de ailesi tutucu hep bu konuda. aman diyorum eksik kalsın ilişki durumu profil fotoğrafı falan. ama böyle şeyler yaptığım zaman görmeyen etmeyen insan çıkıp da elin çocukları ekleyince bana ekşiyor ona sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…