facebookdaki mutlu evlilikler gerçek mi?

canım işte herkesin kendi sebebi kendine ;düşüncesi kendine..anlamak istediği şekilde yorumlayanlar da oluyor ama...sen ben gereksiz görüyoruz; buna saygı duyulması lazım..en azından ben her anı koymayı gereksiz görüyorum tutup da birine alenen "sen resim koydun; ne saçma"deyip kırmıyoruz onu... kaldı ki aynı saygıyı kendimize de bekleriz....canım hesap çalınmadan da ele geçiriyorlarmış...profil resimlerini herkes görüyor ya kopyala yapıştır yaparak bile alıyorlarmış:( Art niyetlilerden korusun Allahım bizi çocuklarımızı...

canım uyardığın için ve de görgüsüz kelimesini asla kullanmadığım halde yalan ifade kullananlara;vermiş olduğum örnek sahabe nasihatini sadece kendim örnek alıyorum kimse yapsın ya da yapmak zorunda demediğimi üzerine basa belirttiğim halde sanki demişim gibi aksini anlayanlara karşı doğruyu savunduğun için teşekkrlr ..hatta tutup ta face de resim paylaşanların dini hassasiyetinin olmadığını dile getirmişim gibi bile yazanlar olmuş..ki pessssss diyorum ..kendi düşüncemi örnek aldığığım bi sözü dile getiriyorum fakat konu nereye kaymış....bence de anlatmak istediğin şeyin dışında inadına ters anlayıp o şekilde lanse eden ve utanmadan beni kıskanç hatta başkasının mutsuzluğuyla sevinecek kadar kişiliksiz bi davranışa bürümeye çalışana yazmamak en iyi cvp....Allah böylesinden de korusun suedanrm

Son düzenleme:
Şimdi size yanlış mı gelecek bilmiyorum ama ben yakın bir arkadaşıma falan gittiğimde eski fotoğrafları görmek isterim.
Eşim, babamla tanışmaya geldiğinde annem,eşime bebeklik fotoğraflarıma baktırmıştı zorla :)
Ki pek hoşlanmaz fotoğraf bakmaktan :)
Şimdi ben kendimden iyice şüphelenmeye başladım ,facebook'da olmasa da fotoğraf bakarım ben albümlere özellikle.
Dünyanın en iyi insanı değilim yemin ederim,bariz kötü taraflarımda vardır.Ama 29 yıldır bir tek fotoğrafa baktıp da hasetlenmedim.
Sorun bende mi yoksa sizde mi bilmiyorum.

biliyormusun prensesim ben de çok severim fotoğraf bakmaya.hatta eskiden herkesin fotoğafını toplardım,şimdi de herkesin resmini çekiyorum:1:

ben de her gittiğim evde ilkönce fotoğraflara bakardım.anneannem de benim gibiydi.herkesten fotoğraf toplardı.bu nedenle face benim için bulunmaz nimet.:34:

Kimsenin içini bilemeyiz ki . İnsan kavga da etse sevdiğinle mutludur. Hangi evlilik mükemmel ki . Ama elbet mutlu anlarıda vardır. O mutlu anı paylaşıyor olabilirler. Mutlu görünmek istemeleri ne kadar kötü ki :)
Mutlu anları paylaşmak gerekir zaten :21:

biliyormusun prensesim ben de çok severim fotoğraf bakmaya.hatta eskiden herkesin fotoğafını toplardım,şimdi de herkesin resmini çekiyorum:1:

ben de her gittiğim evde ilkönce fotoğraflara bakardım.anneannem de benim gibiydi.herkesten fotoğraf toplardı.bu nedenle face benim için bulunmaz nimet.:34:

Prensesim mi :41: :14: Senin prensesin benim :10:

:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin içini bilemeyiz ki . İnsan kavga da etse sevdiğinle mutludur. Hangi evlilik mükemmel ki . Ama elbet mutlu anlarıda vardır. O mutlu anı paylaşıyor olabilirler. Mutlu görünmek istemeleri ne kadar kötü ki :)
Mutlu anları paylaşmak gerekir zaten :21:

Prensesim mi :41: :14: Senin prensesin benim :10:

:1:

sen benim kızımsın:16:

mutlu olan insanın ayrıntıyla uğraşacak ne vakti vardır, ne de çabası...

Back
X