- Konu Sahibi koltuktakimi
-
Kilo verip almaktan yoruldum artık kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim 7 sene önce 17 kilo vermiştim yine vericegime inanıyorum hayatıma sporu soktum ekmegi tek sabahları 2 dilim tam bugday yemeye karar verdim
şekeri kestim ,tuzu çok azaltım artı hergün 3 kupa bitki çayları içmeye başladım bunlar,zencefil,yeşil çay,7 otlu çaylar ,suyu günlük 3 lt bittiriyorum düzenli günlük 1 türk kahve içmeyi severim .çok acıktıgımda beyaz tuzsuz leblebi tüketiyorum
canım umarım başarırsın keşke bende verebilsem benimde bir 10 kilo vermem lazım seni takip ediceğim belki banada feyz olursun
fadime hayırlı olsun sayfan ,ben başarıcağından eminim ALLAH yardımcın olsun..
merhaba arkadasım yeterki iste mutlaka verirsin ben toplamda tam 45 kılo verdim uzun bir sürec ve zorlu ama basaracaksın kendine güven sabır ve emek canım beslenmeni yazarmısın lütfen
hoşgeldin canım 45 kilomu maşallah diyorum bende başarıcagıma bu sefer çok inançlıyım
ben 3 gündür spor hocamın verdigi detox listesine uyuyordum bu gün son günüm 2 gün migrenim tutu alışık degil bünye az yemeye hep çorba yeşilik yemeye bu sabah biraz peynir ceviz süt içtim başagrısı olmadı
bugün okul toplantısı vardı 2 saat önce geldim kızımı yolcu ettim eşim evdeyken giremiyorum
ama ayça kayanın listesini yapmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?