- Konu Sahibi koltuktakimi
-
canım ne kadar kilo verdin maşallah iyi gidiyorsun
ben çok zor kilo veren biriyim ilaç kullandıgımdan
kilo vermeye çoktandır karar verdim diyet yapıp kilo veremeyince morelim bozuluyordu tekrar biraz diyeti bozuyordum ama şimdi çok kararlıyım sporumu hiç aksatmadan yapıyorum hergün
Canım bende senin gibiyim. Okadar çok diyet yaptım ki artık insanlara söylemeye utanıyorum. Bu son olacak yoksa sürekli sürekli yalan başlangıçlar geliyor. Arkadaş olmak, yoldaş olmak çok isterim.Kilo verip almaktan yoruldum artık kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim 7 sene önce 17 kilo vermiştim yine vericegime inanıyorum hayatıma sporu soktum ekmegi tek sabahları 2 dilim tam bugday yemeye karar verdim
şekeri kestim ,tuzu çok azaltım artı hergün 3 kupa bitki çayları içmeye başladım bunlar,zencefil,yeşil çay,7 otlu çaylar ,suyu günlük 3 lt bittiriyorum düzenli günlük 1 türk kahve içmeyi severim .çok acıktıgımda beyaz tuzsuz leblebi tüketiyorum
Canım bende senin gibiyim. Okadar çok diyet yaptım ki artık insanlara söylemeye utanıyorum. Bu son olacak yoksa sürekli sürekli yalan başlangıçlar geliyor. Arkadaş olmak, yoldaş olmak çok isterim.
yedikleriniz bilinçli güzel seyler kayısı omlet ceviz kereviz falan bunlar sağlılı seyler..böyle giderseniz hayat stiliniz bu olur ve ince de kalırsınız aslında hepimizin hatası bu diyetten sonra eski tarzımıza dönmek ben 10gündür bol su salata ceviz fındık yarım yağlı süt yumurta corba tarzı seylerle besleniyorum ve elimden geldiginde yürüyoyurm karnım tok, tam bir diyet degil ama ölçülü artık yavas yavas d aolsa vericem inş..size de basarılar bu diyette..
canım inş bu sefer kilolarından kurtulacaksın tabi inş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?