- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
hemen selfie çekilip geleceğim burada bekle beni iftira attığına pişman olacaksınhani güzeldin? bu kadar insanı kandırmaya utanmıyor musun? güzel olsan adam bi hafta bekler miydi? yalancı seniii. git tedavi ol kibliyorum seni
canım ben pek rol yapamıyorum ama beni eğitebilecek misiniz? eğitirsiniz eğitirsiniz bu fırsatı kaçıramam.2438653819 numaram bu mutlaka ulaş bana bende film yıldızı olmak istiyorum
hemen selfie çekilip geleceğim burada bekle beni iftira attığına pişman olacaksın
atma git burdan ya bdvyi boşuna meşgul ediyorsun çık git topikten. yöneticiye ulaşacağım hemen.hemen selfie çekilip geleceğim burada bekle beni iftira attığına pişman olacaksın
gerçekten mi. çk tşk edrm cnm brtansn sen. ara mutlaka.Tabi bebeyim.. Beni öğretmenin farzet. Bak potansiyeline hayran kalacaksın. İçinde ki cevherleri çıkaracağım.
PS: Kendimden korktum şu an.
gerçekten mi. çk tşk edrm cnm brtansn sen. ara mutlaka.
ben bi kuaföre gideyim o zaman ne olur ne olmaz. güzel görüneyim kumana. kaydettim canım patron diyeÇaldırdım. Kaydett. Akşam görüntülü ararımm. Hem eşimin Hollandadan kuması geldi. Onu da tanıştırırım.
ben bi kuaföre gideyim o zaman ne olur ne olmaz. güzel görüneyim kumana. kaydettim canım patron diye
ÇaÇa , Çaça.. Öğretemedim şunu bi kızlara..
atma git burdan ya bdvyi boşuna meşgul ediyorsun çık git topikten. yöneticiye ulaşacağım hemen.
utanmaz insan resmen fotomu çalmışsın ya birde shopla kadınlar kulubü yazmış ayyy çirkefEki Görüntüle 1436762
al sa kapak olsun
ama şimdiye kadar birlikte olduğu kızların sayısını bile bilmiyor sence sevgilim bisex olabilir mi bunu nasıl anlarım?sevgilin gay bence sırtındaki izleride sevgilisi kamçılarken yapmış
cnm çk özr dilerm sndn bilemedin ne olur affet çk güzelmişsin keşke snin gibi olsam. büyüklk sende kalsn afft bni ttlm ne olrsnEki Görüntüle 1436762
al sa kapak olsun
konu sahibine iftira atmaya utanmıyor musunutanmaz insan resmen fotomu çalmışsın ya birde shopla kadınlar kulubü yazmış ayyy çirkef
hayır az önce çekildim nasıl bir iftira buutanmaz insan resmen fotomu çalmışsın ya birde shopla kadınlar kulubü yazmış ayyy çirkef
ama şimdiye kadar birlikte olduğu kızların sayısını bile bilmiyor sence sevgilim bisex olabilir mi bunu nasıl anlarım?
cnm çk özr dilerm sndn bilemedin ne olur affet çk güzelmişsin keşke snin gibi olsam. büyüklk sende kalsn afft bni ttlm ne olrsn
ya kaç senelik avatarlarım var herkes bilir beni kk da eski konularımda var burda eski üyeyim zaten ne atcam iftirakonu sahibine iftira atmaya utanmıyor musun
tamam canım aslında affetmezdim ama annem bana kızım herkes senin kadar güzel olamaz dedi.tamam canım affettim senicnm çk özr dilerm sndn bilemedin ne olur affet çk güzelmişsin keşke snin gibi olsam. büyüklk sende kalsn afft bni ttlm ne olrsn
yoksa sen benim hastanede unutulan ikiz kardeşimmisin inanamıyorummmmmmya kaç senelik avatarlarım var herkes bilir beni kk da eski konularımda var burda eski üyeyim zaten ne atcam iftira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?