Fake konu acmak

ne yazıkki herkes senin kadar şanslı değil adama bak ne güzel jestler yapmış sana. yanlış anlama ama kıskandım. tabiiki hiç bahsetme bencede bu adamı kaçırma tatlım darısı bizlere olsun
teşekkürler canım :)) bende çok mutluyum ara sıra tokat atıp beni kendime getirdiği ona minnettarım :) darısı başına

teşekkürler canım :)) bende çok mutluyum ara sıra tokat atıp beni kendime getirdiği ona minnettarım :) darısı başına
tokatla nasıl kendine geliyorsun ki o karnına bastırdığı ütüyü yüzüne bastırmasını iste bence daha etkili olur uğraştırmamış olursun adamcağızı. amiiiin

kızlar aklıma takılan bir şey var
sevgilimle bugün 1. haftamıza giricez ilişkimiz ciddi ama henüz benimle birlikte olmadı acaba beni beğenmiyor mu? her gece evine gidiyorum mor odaya götürüyor ama şey yapmıyor, benden soğudumu diye düşünüyorum moralim çok bozuluyor,

sen ciddi misiiiiiiiiin bi problem var belliki

sevgilin gay bence sırtındaki izleride sevgilisi kamçılarken yapmış

Ahhahahahah..
Acaba ağzın soğan kokuyor da adam senden soğudumu?
Benim eşimde gelip bana ben artık erkeklerden hoşlanıyorum hollanda ya gidicem biriyle tanıştım dedi.Ne yapmam lazım?
cnm bnm sakın sıkma canını olabilecek bişey bu. benide aranıza alın de eşine

bu kimin fikri? ne kadar dahiceee bunu buraya dert olarak yazıyorsun bide ne güzel film yıldızı olacaksın. adresimi versem imzanı gönderir misin bana lütfeeeeeeeeeeeeeeeen

Gel seni de yıldız yapayım. Hem grubumuz ne kadar genişlerse o kadar iyi. Nihahahh.

Gel seni de yıldız yapayım. Hem grubumuz ne kadar genişlerse o kadar iyi. Nihahahh.
canım ben pek rol yapamıyorum ama beni eğitebilecek misiniz? eğitirsiniz eğitirsiniz bu fırsatı kaçıramam.2438653819 numaram bu mutlaka ulaş bana bende film yıldızı olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…