- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ayy tövbe tövbeeeBen hallederim. Birlikte çalıştığım kaçak bir estetik doktoru var. Mülteci. İşinde usta. Zaten eve almadan önce bütük kızlarımı bir elden geçirttiriyorum.
annende sende çok haklısınız annenden de özür dilerim çok iyisin. sen melek misin?tamam canım aslında affetmezdim ama annem bana kızım herkes senin kar güzel olamaz dedi.tamam canım affettim seni
ayy tövbe tövbeee
kızım bak seni sürüm sürüm süründürürm bu kadar insanı oyalayıp kandırmaya utanmıyor musun sen. hey Allahım ne günlere kaldık. eski üyeysen napayım banane???ya kaç senelik avatarlarım var herkes bilir beni kk da eski konularımda var burda eski üyeyim zaten ne atcam iftira
ben varım patron!!Valla bir karar ver. Seni çok büyük bir star yapabilirimmm. Zaten kocam gitmiş game of thronesun yapımcısını bulmuş. Bu film patlama yapar.
tamam canım özürünü kabul ediyorum,annende sende çok haklısınız annenden de özür dilerim çok iyisin. sen melek misin?
ay ver yaa resmen bilgisayarıma girip almışsın fotomu rezil kadınhayır az önce çekildim nasıl bir iftira bu
yönetime ulaşıp seni dava edicem sen kime bulaştın daha bilmiyorsun kuzum
savcılığa vericem ipini ipin ipin ipleyecekler seni
ya çk tşk çk çk çk tşk çk mahcp oldmtamam canım özürünü kabul ediyorum,
al bakkkkızım bak seni sürüm sürüm süründürürm bu kadar insanı oyalayıp kandırmaya utanmıyor musun sen. hey Allahım ne günlere kaldık. eski üyeysen napayım banane???
Iki erkek arasinda kaldimne seçim yapmaliyim diye
ay ver yaa resmen bilgisayarıma girip almışsın fotomu rezil kadın
al bak tarihli ispatı utan
Eki Görüntüle 1436764
Cok uzun yazip insanlari sıkmak istemiyorum aslinda. Bir hikayeyi 150 sayfa falan yazsam uc hikayeyi 400 sayfa yazmaktan daha iyi diye dusundum cunku uc hikaye olmasina ragmen 400 safya insanlarin gozune cok gorunecek, diger turlu 150 ayfalik ucer hikaye olmasi toplamda 450 sayfa olsa bile insanlarin gozunde daha az gorunecek. Bilmiyorum belki bi gun yazarimtek bir hikaye üzerinden gitme kitabında 3 farklı hikaye olabilir her birini ayrıntılarla genişletebilirsen 300 sayfa civarı bir kitaba sahip olabilirsin hatta diyogları fazlalaştırsan 50 sayfa daha olur birazda geçmişe dönersin bir elli sayfada böyle çıksa ortaya 400 sayfalık kitabın hazır :)) ben kendimi bu şekilde motive ediyorum.
çk gzlsn cnm maşallh
ahahahahhahahahahaahaha çekerim tabi o kadar güzelimVay canına gelecekt en foto çekebiliyor musunnn??
maşallah tabi beni görüp aşık olmayan adam yokçk gzlsn cnm maşallh
ahahahahhahahahahaahaha çekerim tabi o kadar güzelim
canım ikizim seni burada bulacağımı hiç tahmin etmemiştim.annemlere müjde vereceğim yıllarca seni aradıkay ver yaa resmen bilgisayarıma girip almışsın fotomu rezil kadın
al bak tarihli ispatı utan
Eki Görüntüle 1436764
hm evt haklsn çnkÜ baya güselsn ben bile bayldm sana. özelden yazym mi? kızlar çok korkuyorum ben lezbiyen miyimg
maşallah tabi beni görüp aşık olmayan adam yok
Cok guzel, hayirli bir haber bu. Sakin kendini suclu hissetme asla, kaynananin eceli gelmis ölmüş. Yoldayim geliyorum canim helvayi da cok severim. Acaba ben de mi kizgin yag doksem, malum kaynar su sadece yarali biraktiydi kaynanamicanım sana ne kadar teşekkür etsem az kızgın yağı döktüm üzerine ama tek fark var ben tamanen kurtuldum kaynanam öldü!! çook mutluyum canım cenazedeyiz şuan helva yiyorum gelsene
neler dönmüyor kii
İlk başta olayı kavrayamadım, dedim bu nee?? Allah iyiliğinizi versin(hayal gücü işliyor tikkacımçok eğlenceli )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?