Fake konu acmak

ya kaç senelik avatarlarım var herkes bilir beni kk da eski konularımda var burda eski üyeyim zaten ne atcam iftira
kızım bak seni sürüm sürüm süründürürm bu kadar insanı oyalayıp kandırmaya utanmıyor musun sen. hey Allahım ne günlere kaldık. eski üyeysen napayım banane???

Cok uzun yazip insanlari sıkmak istemiyorum aslinda. Bir hikayeyi 150 sayfa falan yazsam uc hikayeyi 400 sayfa yazmaktan daha iyi diye dusundum cunku uc hikaye olmasina ragmen 400 safya insanlarin gozune cok gorunecek, diger turlu 150 ayfalik ucer hikaye olmasi toplamda 450 sayfa olsa bile insanlarin gozunde daha az gorunecek. Bilmiyorum belki bi gun yazarim

canım sana ne kadar teşekkür etsem az kızgın yağı döktüm üzerine ama tek fark var ben tamanen kurtuldum kaynanam öldü!! çook mutluyum canım cenazedeyiz şuan helva yiyorum gelsene
Cok guzel, hayirli bir haber bu. Sakin kendini suclu hissetme asla, kaynananin eceli gelmis ölmüş. Yoldayim geliyorum canim helvayi da cok severim. Acaba ben de mi kizgin yag doksem, malum kaynar su sadece yarali biraktiydi kaynanami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…