- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
Ben salı günü yazdım hala sıra gelmediBen de bir saat önce yazdım ama ne kadar çok sıra varmış burada ya
Bende Pazar günü yazmıştımBen salı günü yazdım hala sıra gelmedi
Hala sıra gelmedi mi sanaBende Pazar günü yazmıştım
Hayır bekliyorum umarım birgün gelirHala sıra gelmedi mi sana☺
Ayy inşallah. Bende telefonun başında sürekli mesaj bekliyorumHayır bekliyorum umarım birgün gelir
Bende Pazar günü yazmıştım
Kızlar size bakılınca buradan teşekkür edin de bana ne kadar zamanda sıra gelir tahmin edeyimHala sıra gelmedi mi sana☺
Yapıcam mutlaka. Bende takip ediyorm bana sıra ne zaman gelecek diye. Gelsin artkKızlar size bakılınca buradan teşekkür edin de bana ne kadar zamanda sıra gelir tahmin edeyim
İlahi olur canım merak etmeKızlar size bakılınca buradan teşekkür edin de bana ne kadar zamanda sıra gelir tahmin edeyim
Ne zaman yazmıştınz mesajBana aylar önce bakmıştınız, dediğiniz çıkmıştı. şimdi de yine şahaneydi baya nokta atışı vardı çok değişik detayları bilmişsiniz valla şaşırdım. Çook teşekkür ederim :))
Ne zaman yazmıştınz mesaj
Baktımı sana
Rica ederim elimden geldiği kadar
Kesinlikle stres yapmasına gerek yok acele ettirmek için yazmadım ne zaman kendini hazır hissederse o zaman baksınCtesi canım :)
Kızlar naçizene fikrim bu kadar heyecan yapmayın:) sonuçta konu sahibi arkadaşımız da bizlere yardımcı olmak için hiçbi kar amacı gütmeden içinden geldiği gibi yorum yapıyor. Ben geçen yıl çok sarmıştım bu fal işine, parayla baktırdıgım bi falı bikeresinde 1 hafta beklediğimi bilirim üstelik dolce arkadaşımızın falının onda biri etmezdi..
Fal enerji işi sonuçta arkadaşımız da en uygun zamanda enerjisini toplayıp emek verip bakıyordur, acele işe şeytan karışır derler arkadaşımızı da strese sokmanın manası yok:)
Baktımı canm sanaİlahi olur canım merak etme
Hayır canım bakmadıBaktımı canm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?