Fal bakıyorum

Merhaba canım nasılsın? Bana aylar önce bakmıştın hatırlıyor musun? Yine senin güzel bakışaçına ihtiyacım var

Bana aylar önce bakmıştınız, dediğiniz çıkmıştı. şimdi de yine şahaneydi baya nokta atışı vardı çok değişik detayları bilmişsiniz valla şaşırdım. Çook teşekkür ederim :))

Ne zaman yazmıştınz mesaj

Ne zaman yazmıştınz mesaj

Ctesi canım :)
Kızlar naçizene fikrim bu kadar heyecan yapmayın:) sonuçta konu sahibi arkadaşımız da bizlere yardımcı olmak için hiçbi kar amacı gütmeden içinden geldiği gibi yorum yapıyor. Ben geçen yıl çok sarmıştım bu fal işine, parayla baktırdıgım bi falı bikeresinde 1 hafta beklediğimi bilirim üstelik dolce arkadaşımızın falının onda biri etmezdi..
Fal enerji işi sonuçta arkadaşımız da en uygun zamanda enerjisini toplayıp emek verip bakıyordur, acele işe şeytan karışır derler arkadaşımızı da strese sokmanın manası yok:)

Son düzenleme:
Kesinlikle stres yapmasına gerek yok acele ettirmek için yazmadım ne zaman kendini hazır hissederse o zaman baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…