Fal Merakı ...

hanımlar bende fala inanmam hiçte fal açtırmadım ama rahmetli babaannem rahmetli dedemin falına çıkmış bu na inanırım

Arkadaslar ben gecen aylarda gitmistim fal baktirmaya, ve inanir misiniz dedigi ne varsa tersi oldu ama ne dediyse. Kucuk bir ornek vereyim, işimle ilgili sehir disinda bir kursa katilacaktim yillardir acilmayan bir kurstu ve sonunda acilmisti. Yeri belli tarihi belli parayi yatirdim, kadin bana yakinlarda sehir disina gideceksin ve ruh ikizinle karsilasacksin demisti. Aa dedim bak bildi gidecegimi. Bi de ne olsun aradan 2 gun gecti pat telefon kurs iptal oldu o zamandan beri fal falan baktirmiyorum bana uzak olsun

kocayla gidip fal baktırmak mı
benimki beni sürüklerdi fal baktırmak için
imkanı yok inanmam ben fala
lisede baktırdım 2 kere baktım saçmalıyo bi daha da hiç yeltenmedim
o da arkadaş zoruylaydı
eşim çok sever terapi gibi gelir ona anlatacağı şeyi pür dikkat dinler.
benim kuzen fal bakıyo bize her geldiğinde bakar eşime
işle güçle ilgili bişiler zırvalar sonra bana gelince konu ne konuşacağını bilir
eşimde rahatlar psikolog gibi terapi yapıyor kendine

arkadaşlar öteki konular için de söyleyeceklerim geçerli ama bu başlık da fala bağımlı olduğunuzu yazmışsınız
sürekli fal bakmak ya da baktırmak neye yol açar az çok biliyorsunuzdur. benim bir arkadaşımdan biliyorum.
hani falım çıktı vs gibi şeyler beni ilgilendirmez ama paranormal olaylara yol açabileceğini unutmayın. size naçizane tavsiyem.

umarım neyden bahsettiğimi anlamışsınızdır.

konu kapanır kapanmasına da sanki bu forumda hiç fal konuları yok ve fal baktrmak yasakmış gibi bi tavırnz var..bilemiorm neden herkese bu denli dert oldu .. neyse

Fal konuları olduğunu ben de biliyorum hanımefendi ama burası BDV,fal bölümü değil. Dert falan da olmadı,altında illa bir şey aramayın.

Resmen zırvalamışsınız. Bir de burda bakma muhabbetleri dönmeye başlamış.

Şikayet ettim konunuzu.

Şikayet edebilirsiniz dert değil

kesinlikle terapi yöntemi ve eğlenceli

konu kapanır kapanmasına da sanki bu forumda hiç fal konuları yok ve fal baktrmak yasakmış gibi bi tavırnz var..bilemiorm neden herkese bu denli dert oldu .. neyse

Bu konu nedense bazılarına fazla dert oldu anlamış değilim bu aaa kaka öcüü böö tavırlarını Ben bi fal açayım bakayım konu kapancak mı

Korkutma arkadaşım şaka bir yana evet biliyorum yaşadım gördüm akıllanmadım

Fal konuları olduğunu ben de biliyorum hanımefendi ama burası BDV,fal bölümü değil. Dert falan da olmadı,altında illa bir şey aramayın.

Dertti eğlenceye dönüştü napalım böyle eğlendik işte gece gece

korkutmuyorum, kötü niyetle de söylemiyorum.
zaten bakıp bakmamanız da beni ilgilendirmez naçizane tavsiye verdim. alıp almamak sizdedir kolay gelsin.

korkutmuyorum, kötü niyetle de söylemiyorum.
zaten bakıp bakmamanız da beni ilgilendirmez naçizane tavsiye verdim. alıp almamak sizdedir kolay gelsin.

İyi niyetinizden şüphem yok ... ve haklısınız da ... geyiğine yapılsa bile etkiliyor ... Napıyım aslında uzaklaşmak istediğim o kadar çok duygum korkum sıkıntım var ki sanırım bu şekilde saçma problemleri öne çıkararak onları kapatmak istiyorum ... Çünkü onlara bir dalarsam bir daha kolay çıkamam işin içinden ...

öyleyse ben size namazı önereyim en güzel terapi namazdadır. sıkıntılarınızın düzeldiğine siz bile inanamazsınız bir süre sonra ve falla kapatmaya çalıştığınız sıkıntılarınız daha da artar. çıkan her şeye bel bağlarsınız daha içinden çıkılmaz durum olur.

Son düzenleme:

Eşim sağolsun netten bi sürü kitap sipariş etti .. Kuran'ı biliyordum unuttum tekrar hatırlayacağım ... Namaza başlamayı 2 gün önce düşünmüştüm kanamalarımın bitmesini bekliyorum ... Geçen hafta bebeğimi kaybettim ve hala kanamam var normal mi onu da bilmiyorum daha ne kadar devam eder ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…