Fal Merakı ...

Teşekkür ederiimm..
Çevreki sıkıntı kişiler Yine çıktılar.
Teşekkür ederim yenidenn..

evliliğin gidişatı

esinde sende aslan burcusunuz ama ssenin dirayetın daha fazla arkadsım bazı konularda.. esin cok etkı altında kalıor ama bu kararlarıda kendi alıormus gıbı hıssedıyor etkı altında kaldıgını kabul etmıyor.. özellikle bir kadın var bu esıne kan bagı olan bırısı.. dıstan mulayım ama alttan alttan suruo odunu atese gıbı.. bundan uzak dur..

ve bukadar guclu kadın olma.. esıne bır alan bırakmamıssın bıraz daha zayıf ol.. örnek veriyorum bırak ampul takmayıver yada ne bıleyım karanlıktan kork.. esın de soyle bırsey var benım karım nasıl olsa yapar aklına takılmıosun oyuzden ve vurdumduymazlık la gelen bır takım sorunlar goruyorum..

cok nazar var sızde okuyabılıosan oku kendıne cnm evinizin ici dahı merak edılıor.. hamıle bırı var bıde

Son düzenleme:
4-2, 6-4 ,3-1 ,10-1

1-3 ,9-2 ,11-1, 12-4

8-3, 2-1, 5-4, 10-2

11-4, 9-3, 7-1, 6-2

:26::26::26::26::26::26:

ailenle alakalı parasal bir durum var. iyi yönde bu durum gelir artışı, toplu para gibi. bu durumu konuşan yakınlarınız da var tabi.para nerde biz orada diyen, ve sana bu durumda bir görev düşecek. koyu saçlı bir bayla bir kaç işlem yapmak için çokta uzak olmayan bir yere günlük bir yolculuk yapman gerekecek. Bu ara ailenle ilgilenmelisin. Durumlar iyi ama ne yapacaklarını bilemez durumdalar, kafaları karışık

hmmm...:44:koyu saçlı bi bayan yine cıktı he
teşekkür ederim canımm..

sinek 5 - maça 11
maça 8- sinek 10
karo 8- sinek 11
kupa 7- karo 3
yetişin bacılar

her kimse hayatındaki sen ondan daha asilsin. ve biri daha var. tanıdığın kafa dengi olduğun. gözün görmüyor, ölç tart, hangisi daha mantıklı. Kaptırmamalısın kendini bu kadar. Bir süre gözlemle, zaten kararını ozaman verebilecek konuma geleceksin.

teşekkür ederim ben ne yazık ki kartlardan anlamıyorum ama kahvede biraz atıp tutuyorum istediğin zaman foto yükleyip gönder bana canım :))

1 yaş büyüğüm ben :)

zengınlık olur derler tabi bu elalemın dedıgı...

derıncım onunla ılgılı 3 ayrı soru var kafanda.. onun karateri ile ilgili olabılır ailesi ile ilgi cesıtlendırebılır bu sekılde..

senın oturtamadıgın bırseyler var arkadsım ama cokta ıstıyosun onun elınden tutmayı.. aranızda tutku var bu asktan bazen onun ıcın kıymetlı olabılıor.. bırseylere karsı endıse goruyorum sende yada ne bıleyım kaygı.. aklının takıldıgı bırseyler var eger onunla yurumek ıstıyorsan bu dusunduklerını bırak derıncım.. aranızda kotu bırsey yok daha cok net bır adam gıbı gozukuor.. ama sende hep bır dusunce hesap.. bırak bunları ılerıye bak ..

bır anahtar var .. anahtarın gırdıgı heryerde degısıkler olabılır.. ev alıp satabılırsın kıralayabılırsın yada araba..

bırde sanırım adak degıl gıbı ama su ısım olsun sunu yapmak ısterım gıbı bırseyın olabılır bu ısını hallet.. kısmetlı bır donemdesın fırsatları ıyı degerlendır cnm

anlaşılan ben şehir değiştiriyorum :) çok teşekkür ederim. güzel bir gece oldu.. özel mesajımın açılmasına da az kaldı. sonra yine görüşürüz.. kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…