- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
çok teşekkür ederim :) gerçekten çabuk etkileniyorum her şeyden zaten bu sene üst üste bir sürü hastalık vb oldu ailemdeizleyenler karşı cins mi hem cins mi peki yani kötü insanlar mı ?
faaall :İ))
1-5
3-7
2-6
4-5
(sondaki rakamı ben 4 yaptım 5-5 vermişsin ve de ters olmuş)
kafaların çok uyuştuğu net. çok iyi anlaşııyorsunuz. sohbetiniz bol ve daim .. çevrenizde sıkıntılı kişiler var dikkat . sevgi herşeyi aşar, ki siz çok şeyi aşmışsınız..
evliliğin gidişatı
akrep 32 olcak ekimde, benim oğlak
derin yaz sevdicegının burcunu yasını bıde kendınkılerın parmak basıcambırde soru sor canıkom
kızlar cok uzgunum sadece bana bakana baktım bakmazdım gece gece ama gonlum rahat etmedı benım ıcın zahmete gırdıler
4-2, 6-4 ,3-1 ,10-1
1-3 ,9-2 ,11-1, 12-4
8-3, 2-1, 5-4, 10-2
11-4, 9-3, 7-1, 6-2
:26::26::26::26::26::26:
aynı yastamısınız guzelım
ailenle alakalı parasal bir durum var. iyi yönde bu durum gelir artışı, toplu para gibi. bu durumu konuşan yakınlarınız da var tabi.para nerde biz orada diyen, ve sana bu durumda bir görev düşecek. koyu saçlı bir bayla bir kaç işlem yapmak için çokta uzak olmayan bir yere günlük bir yolculuk yapman gerekecek. Bu ara ailenle ilgilenmelisin. Durumlar iyi ama ne yapacaklarını bilemez durumdalar, kafaları karışık
sinek 5 - maça 11
maça 8- sinek 10
karo 8- sinek 11
kupa 7- karo 3
yetişin bacılar
teşekkür ederim ben ne yazık ki kartlardan anlamıyorum ama kahvede biraz atıp tutuyorum istediğin zaman foto yükleyip gönder bana canım :))her kimse hayatındaki sen ondan daha asilsin. ve biri daha var. tanıdığın kafa dengi olduğun. gözün görmüyor, ölç tart, hangisi daha mantıklı. Kaptırmamalısın kendini bu kadar. Bir süre gözlemle, zaten kararını ozaman verebilecek konuma geleceksin.
teşekkür ederim ben ne yazık ki kartlardan anlamıyorum ama kahvede biraz atıp tutuyorum istediğin zaman foto yükleyip gönder bana canım :))
1 yaş büyüğüm ben :)
zengınlık olur derlertabi bu elalemın dedıgı...
derıncım onunla ılgılı 3 ayrı soru var kafanda.. onun karateri ile ilgili olabılır ailesi ile ilgi cesıtlendırebılır bu sekılde..
senın oturtamadıgın bırseyler var arkadsım ama cokta ıstıyosun onun elınden tutmayı.. aranızda tutku var bu asktan bazen onun ıcın kıymetlı olabılıor.. bırseylere karsı endıse goruyorum sende yada ne bıleyım kaygı.. aklının takıldıgı bırseyler var eger onunla yurumek ıstıyorsan bu dusunduklerını bırak derıncım.. aranızda kotu bırsey yok daha cok net bır adam gıbı gozukuor.. ama sende hep bır dusunce hesap.. bırak bunları ılerıye bak ..
bır anahtar var .. anahtarın gırdıgı heryerde degısıkler olabılır.. ev alıp satabılırsın kıralayabılırsın yada araba..
bırde sanırım adak degıl gıbı ama su ısım olsun sunu yapmak ısterım gıbı bırseyın olabılır bu ısını hallet.. kısmetlı bır donemdesın fırsatları ıyı degerlendır cnm
anlaşılan ben şehir değiştiriyorum :) çok teşekkür ederim. güzel bir gece oldu.. özel mesajımın açılmasına da az kaldı. sonra yine görüşürüz.. kendine iyi bak canım
anlaşılan ben şehir değiştiriyorum :) çok teşekkür ederim. güzel bir gece oldu.. özel mesajımın açılmasına da az kaldı. sonra yine görüşürüz.. kendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?