Fal Merakı ...

canım senin için bir kere daha actım geleceğinle ilgili ...

Özellikle ekonomik yönde olumlu gelişmeler olacak. ve başarıya ulasacaksın . Sadece büyük düşünmen gerekiyor.

canım senin için bir kere daha actım geleceğinle ilgili ...

Özellikle ekonomik yönde olumlu gelişmeler olacak. ve başarıya ulasacaksın . Sadece büyük düşünmen gerekiyor.

coookkk tesekkur ederimmm ohh be ''money money money must be funny, always sunny'' abba nın bu sarkısını bıze armagan ediyorumm..

bende bir parmak basayım sana evli isen esinin burcunu yasını kendınınn burcunu yasını yaz bana bırazk canıkom

NOT: bakana bakıorum kızlar gece yorulmak ıstemıorumm bıde derıne bakcam

eşim de ben de aslanız 27 yasındayız :)

Tamamdır işte su grubu .. bu adamın senınle ilgili duyguları saf ve masum ... senin için hayırlı gibi görünüyor ... Etraftaki kişiler engel yaratıyor olarak gorunuyor ....

aslında engel yok, aileler bizden daha çok istiyor. ama benim ki pek kararsız, ne benden vazgeçiyor, ne de evliliğe yanaşıyor. bende düzenimi bozup şehir değiştirmeli miyim, bilemiyorum. Kalbim tamam yanında ol dese de, mantığımla bakınca geri adım atıyorum ... ve işimi taşımam için 1 günüm kaldı, karar vermek zorundayım ama hala kararsızım. uyku tutmaz oldu .. bari dedim birkaç kişiyi rahatlatayım.. buraya takıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…