- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
bayram sonu hayırlı haber :) bu da içimden gelen bir cevap..
bacım o teyze bana da bakar mı acep nerede
İzmirde su ile bide kahve falı bakıyor ikisini güzel bakıyor
İzmirde su ile bide kahve falı bakıyor ikisini güzel bakıyor
canım eş adayın su grubundan mı ?
zaten o kıskanların benn
ilişkimde ihanet yoktu ona gore cok guzel hersey yolunda bır ılıskı ıdı ben ıse yalnızca evlenecegım adamın o olmadıgını anladım ve hersey bıranda gelıstı ben vurdumduymaz bırazcıkta kaba asık ıstemıordum hepsi bu aslında.. ayrılıgı kabullenmesı baya zamanımı aldı ama sonunda kabullendı.. ılk basta espiri olarak algıladıbır nevi evlilikten dondum acıkcası arkadsım.. iş arayıslarına koyuldum belirsizliktir gidiyor yani hayatımda ..
Ama cok tesekkur ederimm yavru ceylanımm agzına yuregıne saglık umarım hep sans guzellıkler bereket bızımle olurbıde hep ıstedıklerımız
4-2
6-4
3-1
10-1
derin düzelttim ama kaynadı galiba
yazdıklarım olmamış zaten sonradan fark ettim :)rakamlarını bulamadımtekrar yazar mısın?
grubunu bilmem ama burcu akrep :)
Kim bakıyorsa bana da baksınnn..
aslında kaynamadı 4 dizi istedim 1 dizi verdin. 3 dizi daha yaz:)
Arkadasım ne ogrenmek ıstıyorsun sorunu yaz bakayım
canım senin için bir kere daha actım geleceğinle ilgili ...
Özellikle ekonomik yönde olumlu gelişmeler olacak. ve başarıya ulasacaksın . Sadece büyük düşünmen gerekiyor.
Arkadasım ne ogrenmek ıstıyorsun sorunu yaz bakayım
İzmire gelirsem yapılacaklar listemde :)))İzmirde su ile bide kahve falı bakıyor ikisini güzel bakıyor
coookkk tesekkur ederimmm ohh be ''money money money must be funny, always sunny'' abba nın bu sarkısını bıze armagan ediyorumm..
bende bir parmak basayım sana evli isen esinin burcunu yasını kendınınn burcunu yasını yaz bana bırazk canıkom
NOT: bakana bakıorum kızlar gece yorulmak ıstemıorumm bıde derıne bakcam
Tamamdır işte su grubu .. bu adamın senınle ilgili duyguları saf ve masum ... senin için hayırlı gibi görünüyor ... Etraftaki kişiler engel yaratıyor olarak gorunuyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?