- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Canım neyin merakını yasıyorsun bilemedim genellikle bekar kızların merakı olur kim girecek hayatımda acaba kimle evlencem vs.senin kocan var hayatını kurmusun boşuna zamanını bunlara harcama çünkü hepsi yalan hiç biri tutmuyor bende çok baktırdım meraktan ama söylenenlerin hiç biri çıkmadı oyle tuturan bir falcı oldu oda tanıdık bir teyze gözleri kor ve 3 harflileri var bi o bildi geri kalan cafelerdeki falcılar hepsi dolandırıcı.
evet benim durum vahim sana da bakayım mı
evett haklısınn derincim biraz hayal kuruyorumm en azından ummdugum gibi olsun diye boyle bır kız yok ama olsaydıdabenden den yumrugu yerdi heralde
iş arayısım var arkadsım gorusmelere gıdıorum umdugum gıbı olmuyor malesef arkadsım bakalım ınsallah o guzel bereketlı gunler hepimin olur hep sans bizimle olsun agzına saglık zahmet verdım derıncım
bana sadece 1-10 arası 1 rakam ver
bende istiyorum :) insanın kendini yorumlayamaması da kötü tarafı
Ay hadi bak bari canım da nasıl neyle bakıyosun
7 :) ..........
bilmek istediğin konuyu söyle arkadaşım aşk iş evlilik aile vshavaya girdim
güzel seçim.. ve evet yerleşiyorsun Sevinçli haberler var demek.. Allah gönlüne göre verir inşallah..
Güzel arkadaşım iş durumunla ilgili kısa dönemde bazı problemler yaşayacaksın başarını kıskanan kişiler önünde engel oluşturabilir.
İlişki durumunda ise ihanet falan mı oldu duygu karmaşası ve dengesizlik yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor ama kısa süreli yanıltıcı biri ile tanısabilirsin
Yani aşk ve evlilik tabii ki
deriiiin beni atlayacaksın diye ödüm kopuyor unutma beni de :)
hani benim ki... bende bahsedeyim konumdan öyleyse.. :) Evlilik niyetim var ve bu nedenle şehir değiştirmem gerek. Fakat müstakbel eşimin kararsızlıkları nedeniyle ben daha çok kararsızım. Evlenmeli miyim?
canım arkadaşım zor bir dönemden geçmişsin ama ödüllendirileceksin . İyi şans başarı ve talih seninle birlikte olcak .. mutluluk haberleri cok yakında kapında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?