- 13 Eylül 2023
- 78
- 32
- 8
- 24
su andan itibaren famayi tek geciyorum ben arkadaslar... 1 yildir iletisimde olmadigim cocuk icin gecmisten birisi daha sana donecek ancak gecmis iliskilerin iyi çıkmıyor diye beni uyarmisti 1 yildir hicbir etkilesimde olmadigim kisi instagram hikayelerimi izleyip like atmis sok oldum... yazarsa tamam dicem artık ama cikmasini istemezdim cunku asil baktirdigim kisi icin bu kisi ile bir sey olmayacaktir demisti((((( fama hep mi olumsuz ya cok olumsuz gordu bu dedigi dogru ciktigi icin korkuyorum
Fama bana hic bilemedisu andan itibaren famayi tek geciyorum ben arkadaslar... 1 yildir iletisimde olmadigim cocuk icin gecmisten birisi daha sana donecek ancak gecmis iliskilerin iyi çıkmıyor diye beni uyarmisti 1 yildir hicbir etkilesimde olmadigim kisi instagram hikayelerimi izleyip like atmis sok oldum... yazarsa tamam dicem artık ama cikmasini istemezdim cunku asil baktirdigim kisi icin bu kisi ile bir sey olmayacaktir demisti((((( fama hep mi olumsuz ya cok olumsuz gordu bu dedigi dogru ciktigi icin korkuyorum
olumlu mu bakmisti olumsuz muFama bana hic bilemedi
Olumsuz bakmisti tam tersi olduolumlu mu bakmisti olumsuz mu
Ona baktırmıştım binnazda sakın baktırmayın bence :)Kizlarcim daha önce de sormuştum ama yine sorayım Berkal Eker 'e baktiran var mıdır daha önce? Tarotu nasıl?
merkür retrosu olduğu için bu ara çoğu geçmişten birinin döneceğini söylüyor ve genelde çıkıyor.su andan itibaren famayi tek geciyorum ben arkadaslar... 1 yildir iletisimde olmadigim cocuk icin gecmisten birisi daha sana donecek ancak gecmis iliskilerin iyi çıkmıyor diye beni uyarmisti 1 yildir hicbir etkilesimde olmadigim kisi instagram hikayelerimi izleyip like atmis sok oldum... yazarsa tamam dicem artık ama cikmasini istemezdim cunku asil baktirdigim kisi icin bu kisi ile bir sey olmayacaktir demisti((((( fama hep mi olumsuz ya cok olumsuz gordu bu dedigi dogru ciktigi icin korkuyorum
burda seveninide gördüm sevmeyeninide ama benim için bu ikili hem hep tutarlıydı hemde hep öyle yada böyle dedikleri oldu aydaya yıldızname aslıya tarotla katinaya gidiyorum benBunlar iyimi gerçekten ayda deniz asli duru
kesinlikle verdiğim paraya çok üzülmüştümOna baktırmıştım binnazda sakın baktırmayın bence :)
Sanki tarotu iyi olabilirmis ve açık konusurmus gibi bir his almıştım daha baktirmadim. Sakın baktirma demişsin neden peki pembeci mı yoksa bakım stilinden dolayı mı?Ona baktırmıştım binnazda sakın baktırmayın bence :)
Merhaba Fama dedigini kişi telwede mi nerede? İlişki konuları dışında da iyi mi?su andan itibaren famayi tek geciyorum ben arkadaslar... 1 yildir iletisimde olmadigim cocuk icin gecmisten birisi daha sana donecek ancak gecmis iliskilerin iyi çıkmıyor diye beni uyarmisti 1 yildir hicbir etkilesimde olmadigim kisi instagram hikayelerimi izleyip like atmis sok oldum... yazarsa tamam dicem artık ama cikmasini istemezdim cunku asil baktirdigim kisi icin bu kisi ile bir sey olmayacaktir demisti((((( fama hep mi olumsuz ya cok olumsuz gordu bu dedigi dogru ciktigi icin korkuyorum
Merhaba hangi bakımını almıştın ben Tarot düşünüyordum dakesinlikle verdiğim paraya çok üzülmüştüm
forumda gokbeni aratinca senin yorumun cikiyo zaten baktirmissinKizlar gökben gercekden cok iyi 15 dakikalik ses yolamis ve herseyi ben demeden bilmis
gökben ışık mart ayında saç rengimi değiştireceğimi bilmişti sadece.Kizlar gökben gercekden cok iyi 15 dakikalik ses yolamis ve herseyi ben demeden bilmis
daha cok seni tesvik etmis gibigökben ışık mart ayında saç rengimi değiştireceğimi bilmişti sadece.
hiç aklımda yokken birden sarı saça döndüm hahadaha cok seni tesvik etmis gibi
Baska cikmadimi dedigihiç aklımda yokken birden sarı saça döndüm hahabelki bilinçaltımı etkilemiştir bilemiyorum :) sonrasında falı tekrar dinleyince farkettim mart ayında saç rengini değiştiriyorsun dişil enerjin artıyor vs koca falda bildiği bir bu kısım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?