Fal Sepeti Deneyimleri

Yani 34 dakika önce üye olmussunuz bari bi 2 gün bekleseydiniz

Aykut beye selamlarımı iletin ,yanında bi hediye daha sunarsa o zaman kaldırılabilirim gibi

harika inanilmaz

Bn gibi yapın üyeliği silip farklı bi emailden farklı bi hesap açın o zaman bakılan fallar siliniyo

aydaya ne baktırmıştınız? ben yıldızname baktırmıştım ama çok beğendiğimi hatırlamıyorum
bende yıldızname baktırdım daha sonra tarot baktırdım ama sadece yıldıznamesinden memnun kaldım hem sormadığım şeyleri söyledi ve yaşandı hem sorduğum soruları doğru yorumladı temmuzun başında söylediği gibi sonuç aldım devamındada aynı şekilde şuan söylediği gibi ilerliyor hayatım.

aynen tekrar baktım aydayla falıma, bana 8 tane harf vermiş, bunlardan biri yada birkaçı olabilir diye, zaten saydın yani alfabenin üçte birini, yoldan birini çevirsen illaki biri vardır içinde
bende hiç harf vermedi gerçi benim sorularımda harf verebileceği bir durumda yoktu belki ondandır

Cisem iş para konusunda iyi ,,ama diğer konularda efsun hatun çok iyi hiç detay vermeden sevdiğim adamı tarif etti
efsun hatun adamın karakteri olsun dış özellikleri olsun hiç bilememişti bende.(adamın mesleği iletişim üzerine demişti hayır mekanik üzerine ve ketum biri gibi gibi)
çisem en son ki falında verdiği iletişim vadelerinden birkaçı çıkmıştı.

efsun karakterde filan iyiydi. surecte zorluklardan bahsetti ama sonucu pembeye baglayanlardandi. cop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…