Ben de olayları iyi analiz ediyor ama pembeye bağladığı bir gerçek.efsunun agzi iyi laf yapiyo avantaji okime baksa anlik begendik ama sonra oyle olmadigini gorduk
Bunlar iyimi gerçekten ayda deniz asli duruevet ikisininde çıktı sonuçlandı devamıda söyledikleri gibi ilerliyor şuan
Cabukkkk bekliyourtzzarkadasima gokben cikmis sureci tam bilememis yarim bilmis ama sonuc cikmis
o arkadasim bana sana su kisi cikmadi mi diye birini hatirlatti.o kadar kisiye baktirmiaim ki unuttumfali tekrar dinleyip bana cikip cikmadigini gorup yazicam
Ben de baktirmistim dinleyim biGökben gercekden iyi galiba sertefikatli astrolog +4 olan tek kisi fal sepetinde chatgbt ye sordum cok iyi demekmis
Baktinmi cikmismi hic bi dedigi?Ben de baktirmistim dinleyim bi
Bir vadeyi tutturmus biraz da dedigi gibi ilerlemis ama bir vadeyi de tutturamamisBaktinmi cikmismi hic bi dedigi?
Baktirmaya degermiBir vadeyi tutturmus biraz da dedigi gibi ilerlemis ama bir vadeyi de tutturamamis
Yani evet falsepetinde en azindan en iyilerinden diyebilirimBaktirmaya degermi
Bana da rüya güneş 25 Haziran demişti o gün aramış konuşmuştuk. Arya çiçek iyidir sonucu biliyor kişiyi de çok detaylı anlatıyor ama vadesi birebir tutmuyorson güncellemeler
Çok özelden mesaj alıyorum o yüzden tüm falları dinleyip sürece göre ne ise detaylı yazayım dedim.
Çünkü suan hem adamla iletisimdeyim, hemde süreci yasıyorum ve cok daha net konusabilirim.
Ecem Sezen : 3 Ağustosta kadar barışma gördü barışmadık ama konusuyoruz.
Tuğçe Leo : 5 gün 5 Hafta dedi Temmuz sonlarına dogru baktırmıstım. 5li bir rakam görüyorum dedi buna vade patladı diyebilrim. asagı yukarı vadelerim aynı olduğundan benim direk tutana vadesi tuttu yazıcam.
Sümeyra Solmaz Net vade vermemiş Ağustosta birarada görmüs, ama sorunların ve gel gitlerin barıssakta eylül’e kadar devam edeceğini söylemis. bu gidişat anlamında birebir tuttu.
Benimle carsamba günü görüsmek istiyor ama tartısma catısma hali devam ediyor.
Elif kaya 2 Agustos patladı
Aslı Duru Agustos 1 e kadar bunu patladı diyemem cunku barısma olmasada 3 haftalık süreç boyunca tamamen sessizlikte ilk iletişim 30-31 i’nde gerçekleşti. Aslı da catısma hali devam eder demisti. Yani ilk iletisimi bildi diyebiliriz
Ahsen Nil: Agustos sonuna kadar ama agustos 1 e kadar yazacak demiş. Agustos 1 e kadar yazan ben oldum ilk. aynı sekilde Aslı ile aynı kategoride suan benim icin.
Mars Ateş : 22-24 Temmuz arası iletisim gördü. Bu yaşanmadı patladı. Birkac gün icinde görüsme görmüs yani vade tamamen patladı
Rüya Güneş: simdi tekrar dinledim, kısa bakmıs ama cok nokta atısları var. partnerinle içsel dönüsüm yasadıgınız bi dönem ve duygularını regüle etmekte zorlanıyor, demis ki bu adamda suan gördüğüm net sey bu. özgüven problemlerini vs bilmis. 1-2 Agustos gibi yogun iletisim, 4 Agustosta adım demiş. Cok şaşırdım birebir böyle oldu. Bugün bana ilk kez benimle bulusman icin ne bekliyorsan benden kabul edicem, herseyde beni suclu görüp hissediyosun o zaman demek ki doğru, dinleyeceğim seni ama lütfen bulus diye hic hiç beklenmedik bir adım attı. neden beklenmedik cunku 1-2 agustosta yogun iletisimlerimiz son derede duygusunu bastıran ve savunma halindeydi hatta dün gece bile. yani tarihler birebir adım iletisim anlamında tuttu.
arya çicek: anı çok iyi özetlemis. duygular ve düsünceleri cok iyi aktarmıs. ayın 5 li vadelerini görmüs. Vade olarak tuttu diyemem. Ama düsünceleri dogru okumus niyeti ve hisleri okumak icin kesinlikle davranısları dogru analiz etmis detay vermiyorum bu arada hic ben fallarda.
Arzu Ateş: Kahve falı. diğerleri tarot. Hic bisey sormadığım icin gayet cok güzel bakmıs. İliskiden soğuma halini görmüs. Kafa karısıklıgını görmüs yani aslında dogru. Kendini bastırdığını söylemis dogru. Baya başarılı hic soru sormadığım icin hic tekrara düsmemis. 2-3 hafta görüşme görmüs icin , ve dikkat edelim dilimize bu görüsmede demiş. 25 Temmuzda baktırmısım. Simdi dinleylnce daha net anlıyorum. Mesela bana sende adım atabilirsin konusmak icin demiş. Vadeside cıkmıs oluyor 2 hafta icinde görüsme gördüğü icin.
Çiçek Çelen: Güzel ama cok fazla tavsiye. Aslında bos değil güzel konusuyor ama cok fazla tavsiye gibi hissettirdi. Analizleri doğru ama kıyasladıgımda falın yarısınean cogu enerjiyi yükseltmek tavsiye vermek biraz dertlesmek gibi
Duygu Aura: Çok nokta atısları yaptı kimsenin bilmediği ve hicbir yerde yazmadıgım seyler bildi. Anlık olarak en kapsamlısı buydu benim icin.ilk zamanlarda mükemmel beklentiler icinde olmayıp akısa bırakın, eylül tam toparlama demiş. görüşmeye agustos sonu demiş konusmayada daha uzun vade vermis. Anlık durumu cok iyi analiz etmis ama vadeler tutmadı.
Gökben Işık:’enerjim çok uyuştu. Güzel bir enerjisi var kendimi iyi hissettim faldan sonra. Baya iyi aynı sekilde anlık duygular düsünceler, yine bazı kimsenin bilmediği duygular ve detayları bilmis. Bu ay agustos icinde düzelme görmüs ama asıl toparlanmayı tamamen eylül olarak görmüs.
Çok şaşırdım ama birebir nokta atışlı vadeyi rüya güneş ve arzu ateş bilmiş.yani hem kahve ya da kredilerine göre ortalama olarak en iyi vadeyi gidişatı durumu bilen bu ikisi oldu bende en azından su ana kadar. onun dısında diğerleri farklı konularda iyiydi. Fama’ya attığım falı ise hala bekliyorum
Gökben gercekden iyi galiba sertefikatli astrolog +4 olan tek kisi fal sepetinde chatgbt ye sordum cok iyi demekmis
Sertifika 4 ne demek ben görmüyorum öyle bir seyBaktirmaya degermi
Evet duygu çok derin detaylı bakıyor ben onu arayıp şu an ne yapıyor diyordum bir yolculukta diyordu yanında bir erkekle toplantı da vs :)))) şu an bir para arayışı var diyordu her şey doğru ama vadeler tutmadi evetBana da rüya güneş 25 Haziran demişti o gün aramış konuşmuştuk. Arya çiçek iyidir sonucu biliyor kişiyi de çok detaylı anlatıyor ama vadesi birebir tutmuyor
Size yemin wderim bu son olcak faha baktirmicamyorumlara filan bakma. baktirdiysan ve sana iyiyse o kisiye git. herkese baktiedikca hicbi bekledigin olmaz. ben mesela gokbenden iade almistim. kardesime cikmadi burda forumda patladiklari var. birini belirle onla devam et enerjini mahvettin gitti
Zaten genelde popüler isimler var burada yorumlarda onlara baktırmış olman gerek baktırdıysan bekle Fulya ağustos dediyse ağustos sonuna kadar bekle ama onlar kimin adim atacağını görmüyor belki de sen atacaksın.mesela çoğu bana o adım atacak sen olü taklidi yap diyordu evet belki adım atardı ama çok geç atardı çünkü ben onun ne kadar inatci olduğunu bildiğim için o kısmı bana inandırıcı gelmediği içinde aslında çok fazla kişiye baktirdim.Bu sitede bir tek arya yine senden adım bekliyor demişti bir de başka bir yerden yorum aldığım astrolog bu horary diye bir şey var ya o bana eğer ben sana adim atma dersem bu ilişkiyi bitirmis olurum dedi ve benim hislerim doğru çıktı aslında bunun böyle olduğunu ben de biliyordumSize yemin wderim bu son olcak faha baktirmicam
Baktirirsam allah belami versin
Zaten genelde popüler isimler var burada yorumlarda onlara baktırmış olman gerek baktırdıysan bekle Fulya ağustos dediyse ağustos sonuna kadar bekle ama onlar kimin adim atacağını görmüyor belki de sen atacaksın.mesela çoğu bana o adım atacak sen olü taklidi yap diyordu evet belki adım atardı ama çok geç atardı çünkü ben onun ne kadar inatci olduğunu bildiğim için o kısmı bana inandırıcı gelmediği içinde aslında çok fazla kişiye baktirdim.Bu sitede bir tek arya yine senden adım bekliyor demişti bir de başka bir yerden yorum aldığım astrolog bu horary diye bir şey var ya o bana eğer ben sana adim atma dersem bu ilişkiyi bitirmis olurum dedi ve benim hislerim doğru çıktı aslında bunun böyle olduğunu ben de biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?