Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar bise sorucam yorumcularin profilinde mesela sertefikali astrolog yaziyor ve carmi 1 veya 2 yada 3 yaziyo nedemek yani o sayilar

arkadasima gokben cikmis sureci tam bilememis yarim bilmis ama sonuc cikmis
o arkadasim bana sana su kisi cikmadi mi diye birini hatirlatti.o kadar kisiye baktirmiaim ki unuttum fali tekrar dinleyip bana cikip cikmadigini gorup yazicam

Gökben gercekden iyi galiba sertefikatli astrolog +4 olan tek kisi fal sepetinde chatgbt ye sordum cok iyi demekmis

Bana da rüya güneş 25 Haziran demişti o gün aramış konuşmuştuk. Arya çiçek iyidir sonucu biliyor kişiyi de çok detaylı anlatıyor ama vadesi birebir tutmuyor

Gökben gercekden iyi galiba sertefikatli astrolog +4 olan tek kisi fal sepetinde chatgbt ye sordum cok iyi demekmis

yorumlara filan bakma. baktirdiysan ve sana iyiyse o kisiye git. herkese baktiedikca hicbi bekledigin olmaz. ben mesela gokbenden iade almistim. kardesime cikmadi burda forumda patladiklari var. birini belirle onla devam et enerjini mahvettin gitti

yorumlara filan bakma. baktirdiysan ve sana iyiyse o kisiye git. herkese baktiedikca hicbi bekledigin olmaz. ben mesela gokbenden iade almistim. kardesime cikmadi burda forumda patladiklari var. birini belirle onla devam et enerjini mahvettin gitti
Size yemin wderim bu son olcak faha baktirmicam
Baktirirsam allah belami versin

Size yemin wderim bu son olcak faha baktirmicam
Baktirirsam allah belami versin
Zaten genelde popüler isimler var burada yorumlarda onlara baktırmış olman gerek baktırdıysan bekle Fulya ağustos dediyse ağustos sonuna kadar bekle ama onlar kimin adim atacağını görmüyor belki de sen atacaksın.mesela çoğu bana o adım atacak sen olü taklidi yap diyordu evet belki adım atardı ama çok geç atardı çünkü ben onun ne kadar inatci olduğunu bildiğim için o kısmı bana inandırıcı gelmediği içinde aslında çok fazla kişiye baktirdim.Bu sitede bir tek arya yine senden adım bekliyor demişti bir de başka bir yerden yorum aldığım astrolog bu horary diye bir şey var ya o bana eğer ben sana adim atma dersem bu ilişkiyi bitirmis olurum dedi ve benim hislerim doğru çıktı aslında bunun böyle olduğunu ben de biliyordum

kimin aticagini gormuyolar evet. az gorebilen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…