Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?

Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?
Evet ilişki konusunda baktırdım, tarot ilişki açılımı. Kariyer baktırmadım. Karşı tarafı anormal iyi bildi bende, yani çok başarılıydı. Adamın benim yüzüme dediği hakkımdaki fikirlerini dedi yani.

Ama birine iyi bilen, başkasına iyi bakamayabiliyor. Ben kendi açımdan çok çok memnun kaldım.

kaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti

kaan karadağ ilk falını ben de çok beğenmiştim, hayli başarılıydı. karakter analizine falan girmeden direkt konuştu. olaylar nasıl oldu vs doğru analiz etti. umarım bana da çıkar vadesi..

kaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti
Beni evlendirdi pembe tablo ah kesle ciksada yanilsam buraya gelip özür dilesem hepinizden sana neyle ilgili is ile ilgili vadesimi yada askmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…