- 6 Şubat 2024
- 657
- 304
- 23
- 40
Ne duydun ? Merak ettimBana bisey duyucaksin demisti duydum keske duymasaydim
Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
Evet ilişki konusunda baktırdım, tarot ilişki açılımı. Kariyer baktırmadım. Karşı tarafı anormal iyi bildi bende, yani çok başarılıydı. Adamın benim yüzüme dediği hakkımdaki fikirlerini dedi yani.Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?
Kendini kandirmak istiyorsan baktir derim ayni sekilde kaan karadag ve elif kahvekurusuBihter Kara’ya baktıranlar var mı?
Ne duydun ? Merak ettim
kaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti
Beni evlendirdi pembe tablo ah kesle ciksada yanilsam buraya gelip özür dilesem hepinizden sana neyle ilgili is ile ilgili vadesimi yada askmikaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti
Sen nezaman baktirdinkaan karadağ ilk falını ben de çok beğenmiştim, hayli başarılıydı. karakter analizine falan girmeden direkt konuştu. olaylar nasıl oldu vs doğru analiz etti. umarım bana da çıkar vadesi..
Keske banada ciksa birde o elif kahvekurusu bence hale özsoykaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti
Birde kaan bana evin icinde yürürken fal bakmis kapilari carpip durdukaan bana cikmisti ilk fali cok iyi ve belli konulara odaklandi vadesinde cikti. sonraki fali kotuydu ilkini bozmadan yorumlamaya calismisti
5 gün önce baktırdım. Bana hiç evlilik falan demedi, gayet doğru ve tutarlıydı diğer dedikleri. Aşk hakkında baktırdım ben.Sen nezaman baktirdin
Cok isterim5 gün önce baktırdım. Bana hiç evlilik falan demedi, gayet doğru ve tutarlıydı diğer dedikleri. Aşk hakkında baktırdım ben.
daha bana da çıkmadı zaten dedikleri. anlık iyiydi.Cok isterim
Cikmasini banada
daha bana da çıkmadı zaten dedikleri. anlık iyiydi.
bence anlik ve surecteki olaylarda iyi. surecte gerceklesicek iki olay soyledi onlar cikti. sonucu sormayin gitsin
İstemsizce sesli güldümmmtabi ki var, onu sordum zaten. bir kez tanıştığım ama sonra iletişimimiz olmadığı için irtibatta olmadığım biri.
Neden ? Herkesin bir derdi var isde kendine göreİstemsizce sesli güldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?