- 6 Şubat 2024
- 646
- 293
- 23
- 40
Ani gecmisi bazi seyleri bilen gercekden cok var bence ama gelecek cikmiyor isde hatta bana eximin whatsapp profil resmini tarif etti resmen yan profilini görüyorum saclarini yüzünü boyunu herseyini tarif etmisdi bende cok inanmisdim ama malesef olmadi 1 mart 2024 de baktirmisidm birli vade en gec bir ay demisdiderya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.
benimki yakında çıkacak ben hissediyorum, benim de hislerim fena değildir bu arada, çıkınca güncellerim burayı:)Ani gecmisi bazi seyleri bilen gercekden cok var bence ama gelecek cikmiyor isde hatta bana eximin whatsapp profil resmini tarif etti resmen yan profilini görüyorum saclarini yüzünü boyunu herseyini tarif etmisdi bende cok inanmisdim ama malesef olmadi 1 mart 2024 de baktirmisidm birli vade en gec bir ay demisdi
Insallah gönlünce olur insallah sana cikar sana olumlumu bise dedi olumsuzmu?benimki yakında çıkacak ben hissediyorum, benim de hislerim fena değildir bu arada, çıkınca güncellerim burayı:)
ben bir kişi için sormuştum, o kişinin bana bir iş teklifiyle geleceğini, aynı ortamda çalışmaya başlayacağımızı ve ilişkinin öyle gelişeceğini, benim için hayırlı olacağını söyledi. beni kalabalık bir ortamda güzel bir elbiseyle gördüğünü, bir yere seyahat edeceğimi ve bu kişinin de bu işle bağlantılı olarak beni orada karşılayacağını, ilgileneceğini ve muhabbetimizin çok güzel olacağını söyledi. daha sonra ikimizi elimizde kadehle gördüğünü ve bu işi kutladığımızı söyledi.Insallah gönlünce olur insallah sana cikar sana olumlumu bise dedi olumsuzmu?
fulya beni hiç göremedi, aşırı salladı, bende hiçbir dediği tutmadı.Bana simdiye kadar bakdirdigim 100 kisiden en iyisi fulyaydi diyebilirim ama sonuc dedi gibi olmadi ya bana 22.7-7.8 kadar iletisim olucak seni aricak konuscaksiniz barisma olucak dedi engeli kaldircak dedi gercekdende dedi tarihde engeli kaldirdi aradi 1 saat telde konusdukda ama sorna gene engelledi of sizce genemi fulyaya baktirsam
Yani oldumu gercekden öyle biri sana is teklifiyle geldimiben bir kişi için sormuştum, o kişinin bana bir iş teklifiyle geleceğini, aynı ortamda çalışmaya başlayacağımızı ve ilişkinin öyle gelişeceğini, benim için hayırlı olacağını söyledi. beni kalabalık bir ortamda güzel bir elbiseyle gördüğünü, bir yere seyahat edeceğimi ve bu kişinin de bu işle bağlantılı olarak beni orada karşılayacağını, ilgileneceğini ve muhabbetimizin çok güzel olacağını söyledi. daha sonra ikimizi elimizde kadehle gördüğünü ve bu işi kutladığımızı söyledi.
sadece o söylemedi ama bunları, demir de bu kişinin bana iş bahanesiyle ulaşacağını ve birlikte çalışmak isteyeceğini söyledi. gül demir de geçmişten birinin döneceğini ve bana iş teklif edeceğini söyledi. nesibe de beklemediğim bir iş teklifi alacağımı söyledi.
tam zamanlı işim var bu arada, iş falan aramıyorum, işle ilgili hiçbir şey sormadım hiçbirine. ama kendi işimin yanında projeler de yapıyorum ve bu kişiyle tanıştığımızda birlikte yaratıcı birşeyler yapabiliiriz demiştik. ama hiçbirinin bundan haberi yok. bu kadar tesadüf olmaza herhalde. bakalım.
Bence birinin birine tutu öbürüne tutmuyor inaniyorum ben bunafulya beni hiç göremedi, aşırı salladı, bende hiçbir dediği tutmadı.
hayır olmadı ama olacak işte ben hissediyorum:)) sezon yeni bitti çünkü tarih olarak bu aralar olması gerekiyor. olursa güncellerim burayı.Yani oldumu gercekden öyle biri sana is teklifiyle geldimi
Aklinda biri varmi pekihayır olmadı ama olacak işte ben hissediyorum:)) sezon yeni bitti çünkü tarih olarak bu aralar olması gerekiyor. olursa güncellerim burayı.
tabi ki var, onu sordum zaten. bir kez tanıştığım ama sonra iletişimimiz olmadığı için irtibatta olmadığım biri.Aklinda biri varmi peki
onunla tanışacağımı da tipini en ince ayrıntılarına kadar bilen başka bir falcı söylemişti aylar önce. aynen o dediği tipte biriyle tanıştım.tabi ki var, onu sordum zaten. bir kez tanıştığım ama sonra iletişimimiz olmadığı için irtibatta olmadığım biri.
Hadi bakalim insallah olur sende burda müjdeyi verirsin unutma yazmayi amatabi ki var, onu sordum zaten. bir kez tanıştığım ama sonra iletişimimiz olmadığı için irtibatta olmadığım biri.
yazarım yazarım, bir olsun da:) hepsinin vadesi çok çok geçti bu arada, ben vadelere hiç takılmıyorum o yüzden.Hadi bakalim insallah olur sende burda müjdeyi verirsin unutma yazmayi ama
Öylemi diyosun? Amayazarım yazarım, bir olsun da:) hepsinin vadesi çok çok geçti bu arada, ben vadelere hiç takılmıyorum o yüzden.
bende hiç olmadı şimdiye kadar.Öylemi diyosun? Ama
Bazen vadeyi tuturanda oluyo
Bende de olmadi fulya nas ve zelis can bikez oda fulyanin iki kesbende hiç olmadı şimdiye kadar.
pembeci pembeci dediginiz derya yerden yere vurdu ama falswpetinde anlik en iyi bilen kesinlikle oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?