Fal Sepeti Deneyimleri

Kamelyam ı unutmuşum o da çok iyiydi gerçekten hatta ben onun tellwe dışında daha profesyonel bir uygulamada popüler bir falcı olduğunu düşünüyorum, bu kadar hızlı zam yapmasından da belliydi bu aslında, bahsetmek istemediğim başka detaylarda var özgüveni ve analizleri hiç yeni başlamış gibi değil, hatta şüphelendiğim biri de var ama söylemeyeceğim(özelden de söylemem gelmeyin )

Burayı okuduğunu biliyorum beni hatırladığını da ve keşke rüya yorumunu kapatmasaydın

Kamelyam bana ve arkadasima cok kötü bakti bir dogru cümlesi bile yoktu gercekten tellwede en kötü falcilardan bana göre:/

Kamelyam bana ve arkadasima cok kötü bakti bir dogru cümlesi bile yoktu gercekten tellwede en kötü falcilardan bana göre:/
Bana hep nokta atışı yaptı, 100tl verdiğim falı 1000tl verdiğim falcılardan çok çok daha iyi analiz etti 3 seferde de, rüya yorumlarımda dahil.
Lunara, Cudi, Kamelyam, Demet8888 aynı şeyleri söyledi.

Tele Durrin cikiyormu çok olumsuz içim karardı bilmis geçmişi ve harf olarak cikiyormu felaket tellalı gibi bakmış.

Ben eski bir üyeyim hesabımı silmiştim. o yüzden yeni hesap açtım.Fal sepetinde en çok Gül demire baktirmistim bana iki dedigi cikti kendi görüp söylemiş ti kendi gorup söylediği şeyler cikiyor.Ama aşk sonucunu herkezdemi pembeye bagliyor cikmadi.Diger dedikleri çıktı ama oda çıkacak diyor ama umudum yok.Cok fazla baktirdim falsepetinde çoğu uyduruyor.

Herseye hayır olmayacak demiş.
Bana da oldugundan daha olumsuz konusmus cok olumsuz konusmasa da ama süreci daha olumsuz antlatmisti. Ama simdi yine iyi cünkü bazi seyler tutturuyor mesela 10 agustostan sonra böyle bir sey yasancak diyor gercekten öyle oluyor ama genel olarak oldugundan daha olumsuz konusuyor

Durrine ben de baktırmışım .şimdi tekrar okudum. Bana da olumsuz geldi biraz baktırdığımı bile unutmuşum

ben cok once baktirmistim ilk fali kotuydu kendiyle celismisti sonra gene sans vereim anlik yorumlari dogruydu sonuc cikmamisti ama anligi cok iyi yorumlamisti
Anda gerçekten çok iyi sadece ayrılık tarihimizi bilememiş sonuç için hep olumsuz hem karamsar çok net konusmus.

falsepetinde hesabim yeni ve birine bu hesabimla ilk kez attim. senin adini arattim eskiden hep bakiyomusuz hesabin farkliymis dedi hesap değiştirelim eski fallara bakmasinlar diyoruz ama oyle de kurtulamiyomusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…