popüler çünkü her popüler falcı gibi çok sık bakıyor tek işi bu ve olumsuz yorumları sildiriyor ya da geri iade ediyor. tesadüfen tutanlar da olumlu yorum yapanlar işte. bütün popüler falcılar bu şekilde.Bendede öyle yani anda bile iyi dildi ve hic bise cikmadi bide okadar popüler anlamiyorum kime cikiyo bu kadin
popüler çünkü her popüler falcı gibi çok sık bakıyor tek işi bu ve olumsuz yorumları sildiriyor ya da geri iade ediyor. tesadüfen tutanlar da olumlu yorum yapanlar işte. bütün popüler falcılar bu şekilde.
keşke Demet8888 de böyle yapsaydı samimi bir şekilde satır satır yazıyordu kadın ya, özet geç daha sık bak olumsuz yorumları iade et bitti gitti ama yapmadı tellwe nin paçoz sisteminde kendini yordu en sonunda dinlenmeye geçti.
Cudi ye baktırdım nihayetgerçekten başarılı, samimi ve çok sabırlı ama öyle ''woowww süpeeer!'' bir olayı yok açıkçası...
Lunara ile aynı şeyleri söyledi hemen hemen ve vadeleri uyuyor bakalım..
Ben astrocenter üyeliğimi de sildirdim, başka fal baktırmayacağım 2. fallar en az 6 ay geçmeden saçma sapan sonuçlar çıkıyor zaten. Demet, Lunara ve Cudi aynı fal içeriğini attılar ve son derece iyiydiler gerçekten çünkü içimde en derinlerimde ne hissediyorsam üçü de onu gördü, bende kendimden emin oldum, bu da yeterli şu an ama Demet döndüğünde sohbet edeceğim onunla o bambaşka bir enerji benim için.cudiyi burda ben yazmistim sonra yalan soylemicem pisman oldum herkes baktirana kadar kelimesi kelimesine cikiyordu sonra gene iyi olsa da bastaki kadar olmadi
gul olumsuzu sildirmedi ama iade de etmedi. o da populer olmadan once cok degisik detaylar veriyodu sonra sallamaya basladi bence. iyisini bulunca herkes kendine mi saklicak bilmiyorum
Kamelyam ı unutmuşum o da çok iyiydi gerçekten hatta ben onun tellwe dışında daha profesyonel bir uygulamada popüler bir falcı olduğunu düşünüyorum, bu kadar hızlı zam yapmasından da belliydi bu aslında, bahsetmek istemediğim başka detaylarda varpopüler çünkü her popüler falcı gibi çok sık bakıyor tek işi bu ve olumsuz yorumları sildiriyor ya da geri iade ediyor. tesadüfen tutanlar da olumlu yorum yapanlar işte. bütün popüler falcılar bu şekilde.
keşke Demet8888 de böyle yapsaydı samimi bir şekilde satır satır yazıyordu kadın ya, özet geç daha sık bak olumsuz yorumları iade et bitti gitti ama yapmadı tellwe nin paçoz sisteminde kendini yordu en sonunda dinlenmeye geçti.
Cudi ye baktırdım nihayetgerçekten başarılı, samimi ve çok sabırlı ama öyle ''woowww süpeeer!'' bir olayı yok açıkçası...
Lunara ile aynı şeyleri söyledi hemen hemen ve vadeleri uyuyor bakalım..
Kamelyam bana ve arkadasima cok kötü bakti bir dogru cümlesi bile yoktu gercekten tellwede en kötü falcilardan bana göre:/Kamelyam ı unutmuşum o da çok iyiydi gerçekten hatta ben onun tellwe dışında daha profesyonel bir uygulamada popüler bir falcı olduğunu düşünüyorum, bu kadar hızlı zam yapmasından da belliydi bu aslında, bahsetmek istemediğim başka detaylarda varözgüveni ve analizleri hiç yeni başlamış gibi değil, hatta şüphelendiğim biri de var ama söylemeyeceğim(özelden de söylemem gelmeyin )
Burayı okuduğunu biliyorum beni hatırladığını da ve keşke rüya yorumunu kapatmasaydın
Bana hep nokta atışı yaptı, 100tl verdiğim falı 1000tl verdiğim falcılardan çok çok daha iyi analiz etti 3 seferde de, rüya yorumlarımda dahil.Kamelyam bana ve arkadasima cok kötü bakti bir dogru cümlesi bile yoktu gercekten tellwede en kötü falcilardan bana göre:/
Lunarayi begenirim, Cudi de fena degildi ama cikmadiBana hep nokta atışı yaptı, 100tl verdiğim falı 1000tl verdiğim falcılardan çok çok daha iyi analiz etti 3 seferde de, rüya yorumlarımda dahil.
Lunara, Cudi, Kamelyam, Demet8888 aynı şeyleri söyledi.
Lunarayi begenirim, Cudi de fena degildi ama cikmadi
Her sey cikmiyor ama bi kac seyleri yasadim bos biri degil ama normalden bir tik daha olumsuz bakiyorTele Durrin cikiyormu çok olumsuz içim karardı bilmis geçmişi ve harf olarak cikiyormu felaket tellalı gibi bakmış.
Herseye hayır olmayacak demiş.Her sey cikmiyor ama bi kac seyleri yasadim bos biri degil ama normalden bir tik daha olumsuz bakiyor
Bana da oldugundan daha olumsuz konusmus cok olumsuz konusmasa da ama süreci daha olumsuz antlatmisti. Ama simdi yine iyi cünkü bazi seyler tutturuyor mesela 10 agustostan sonra böyle bir sey yasancak diyor gercekten öyle oluyor ama genel olarak oldugundan daha olumsuz konusuyorHerseye hayır olmayacak demiş.
ben cok once baktirmistim ilk fali kotuydu kendiyle celismisti sonra gene sans vereim anlik yorumlari dogruydu sonuc cikmamisti ama anligi cok iyi yorumlamistiTele Durrin cikiyormu çok olumsuz içim karardı bilmis geçmişi ve harf olarak cikiyormu felaket tellalı gibi bakmış.
Vadesine daha varmışDurrine ben de baktırmışım .şimdi tekrar okudum. Bana da olumsuz geldi biraz baktırdığımı bile unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?