Fal Sepeti Deneyimleri

gul demire uc kisi gonderdik. sorulari asssla cevaplamamis ikimize 5 dk birimize 6 dk bakmis
o sirada kuponun limiti dolmustu ama karar vermisken gene de atalim dedik tam krediyle gonderdik icimixe oturdu iadeyi de kabul etmemis. bi daha gul tovbe

gul demire uc kisi gonderdik. sorulari asssla cevaplamamis ikimize 5 dk birimize 6 dk bakmis
o sirada kuponun limiti dolmustu ama karar vermisken gene de atalim dedik tam krediyle gonderdik icimixe oturdu iadeyi de kabul etmemis. bi daha gul tovbe
Ben bi kaç gün önce attım baya beğendim dobra tarzı vardı ve nokta atışı. Eskiden de bilmişti bana.

Daha önce de bir kaç kişi için böyle yazmıştın sanırım öyle hatırlıyorum. Bu kadar beğenilen yorumcular için 4-5 kişinin beğenmemesi çok ilginç. Tamam sen memnun kalmaya bilirsin ama sevilen yorumcuları sadece sen ve arkadaşların beğenmiyor orası garip

gul hakkindaki eski yorumlarima bakabilirsin herkes elestirirken savunurdum cunku emek verirdi 5 dk ile gecistirmezdi ama sorularin icinden birini secip digerlerini cevaplamazsa bu dogru degil

gül demir'e iki ayrı fal attım. ilkini bir hesaptan attım. gelecek daha çıkmadı ama çıkması olası bir iki şey var. geçmişe dair nokta atışı yoktu. iki ay sonra ikinci falı attım. ilkini görmesin diye ayrı bir hesaptan attım, ilkiyle tamamen çelişen bambaşka bir fal baktı. kötü yorum yazınca da görünmesin diye iptal etti falı.

Ben 1.5-2 sene öncr baktırdım. Aşırı iddialıydı. Ama ne gidişat ne vade tuttu

Ben yorum yazmadim arkadasim yazip bi yildiz verdi iptal etmemis ben eski baktirdigim hesabi kullanmiyorum ama gul dedi ki seni hatirliyorum su su sorunlar icin baktirmistin. dedigi fal en az bi bucuk senelik bana gelecekle ilgili yorum yapmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…