Fal Sepeti Deneyimleri

E bu yorumculara bir yıldız verince iade yapıyolarmış keşke sık sık baktırdığım dönemde yapsaydım bu kadar para dökmezdim heralde Ben akıllanmamışım dün krediler üzerine yine satın alıp 3 kişiden yorum aldım tabi en yakın yine Deva oldu, burda cok adini gordugum icin Azureye de ilk kez tarot gonderdim bazi seyler dogru ama karsi taraf icin seni şöyle böyle görüyor beğeniyor falan dedi ama alakası yok bilemedim onu 3.kişi de çok yorum alan popüler biri ama hiç beğenmedim çok genel gećer bir yorumdu, bir yıldız verince iade vermiş onla devaya fal aticam

Öyle yaptıkları için puanları yüksek. Çekinmeyin siz düşük puan da verin. 3. Popüler kişi kimdi:)

Chatgpt nerden taniyormuş
Bilemedim geçmişte baktırmışım pembe gibi
o her şeyi bilir, işi analiz yapmak zaten

bana da Alya Arkın önerdi ama bomboş fal baktı ya şok oldum nasıl bu kadar boş bakabilir diye ve kesinlikle yapay zekaya baktırmıştı, gpt5 analiz yaptırdım %80 yapay zeka çıktı. iade almaya çalışıyorum.

ne güzel falı bırakmıştım, cudi için girdim 2 gündür bekletiyor canım sıkılınca alyaya baktırdım.

ah alya ah... asiri sadik mukemmel adam cok uygunsunuz diye baslayip bu seni cok aldatir gozu hep disarda diye devam edip en sonda beni ayni adamla mutlu mesut evlendiren alya..... falda en acidigim paralardan

ah alya ah... asiri sadik mukemmel adam cok uygunsunuz diye baslayip bu seni cok aldatir gozu hep disarda diye devam edip en sonda beni ayni adamla mutlu mesut evlendiren alya..... falda en acidigim paralardan
Alya arkin cok iyi diye biliyorum ama baktirmadim umaya baktirmisdim asla cikmadi

keşke önce burada sorsaydım, kredi bitsin de orasını da sileyim diye acele ederken... bu cudi iyice sinir etti yalnız! tek bir sorunun nesini bekletiyorsun yani iki satır cevap yazacaksın sonuçta bu nedir böyle?

keşke önce burada sorsaydım, kredi bitsin de orasını da sileyim diye acele ederken... bu cudi iyice sinir etti yalnız! tek bir sorunun nesini bekletiyorsun yani iki satır cevap yazacaksın sonuçta bu nedir böyle?

bana aynisini biri daha yapmisti durrin olabilir basta capkin dedigi adami en sonda sadik diye yorumlamisti. adam dengesiz tamam da dengesizlik dedigimiz bu degil cudi bekletmiyodu ya forumda da uzun beklettigi biri hatirlamiyorum. astroda destege filan sorulabiliyo mu

Benim olayım bu ya, elimi neye uzatsam akla hayale gelmeyen aksilikler çıkıyor, böyle deyip çekiyorsun demesin kimse bu konuda gayet bilinçliyim ama işte sanki evliya mezarına işemişim gibi bir uğursuzluk bir aksilik var üstümde, cudi nin beklettiği ilk kişi olarak tarihe geçerim hiç sorun değil

Bu yapay zeka olayı son zamanlardaki en büyük sorun bence mesela ben yapay zeka cümlelerini direkt anlıyorum direkt ayırt ediyorum yapay zekayla bakılan falları ve çoğu falcı artık oraya baktırıyor basite kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…