- 4 Şubat 2022
- 3.556
- 8.507
- 108
Hadi gözün aydınoh be tam sonuc olmasa bile cikti haberiyle geldim hem de cevremdekilere degil ilk kez bana cikan vade
edizin agustosta bakinca verdigi vade bi gun oncesinde cikmis oldu. dedigi olayi bi saat once yasadim. cikti haberi vermek cok guzelmis
Yani olmadı derken haftasonu daha başlamadı ama olmayacağı kesinleşti diye düzelteyim :)Selamlar, benim bu hafta sonu için olmasını istemediğim bir olay vardı olmadı detay isteyen olursa özelden yazarım. Azure Işık olacak dedi zaten ona bir daha atmayacağım belki kadın iyi niyetli ama hep normalinden daha olumsuz konuşup beni inanılmaz aşağı çekiyor. Enerjisinin bana hiç iyi gelmediğini düşünüyorum. Zaten çok sevdiğim bir falcı beni hep uyarır fal baktırmak demek enerji alanına baktırdığın kişiyi sokmak demek ve kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu bilemezsin. Kötü niyetli olmasa bile olumsuz konuşmaları enerjini olumsuz yönde etkiliyor. Deva Güneş e kaç defa sordum hepsinde de olmayacak dedi zaten bana çok çıkıyor onun falları. Sümeyra Yanmaz ilk falında olacak dedi sonraki fallarında olmayacak dedi. Sümeyra da bana çok çıkıyor bu arada. Enes her zamanki çok net konuştu olmayacak dedi olmadı. Demet in bana ilk falı komple çıktı. Bu soruyu ikinci falımda sormuştum aslında biraz ihtimalli konuştu benim insiyatifimde olduğunu söyledi. Kamelyam olmayacak dedi.
Senin adina sevindim canim.Yani olmadı derken haftasonu daha başlamadı ama olmayacağı kesinleşti diye düzelteyim :)
Senin adina sevindim canim.
Bu arada Azureye bende baktirmistim o kadinda cok negatif bir enerji var, bende bir daha baktirmadim.
kamelyamin diger söyledikleri cikti mi pekiSelamlar, benim bu hafta sonu için olmasını istemediğim bir olay vardı olmadı detay isteyen olursa özelden yazarım. Azure Işık olacak dedi zaten ona bir daha atmayacağım belki kadın iyi niyetli ama hep normalinden daha olumsuz konuşup beni inanılmaz aşağı çekiyor. Enerjisinin bana hiç iyi gelmediğini düşünüyorum. Zaten çok sevdiğim bir falcı beni hep uyarır fal baktırmak demek enerji alanına baktırdığın kişiyi sokmak demek ve kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu bilemezsin. Kötü niyetli olmasa bile olumsuz konuşmaları enerjini olumsuz yönde etkiliyor. Deva Güneş e kaç defa sordum hepsinde de olmayacak dedi zaten bana çok çıkıyor onun falları. Sümeyra Yanmaz ilk falında olacak dedi sonraki fallarında olmayacak dedi. Sümeyra da bana çok çıkıyor bu arada. Enes her zamanki çok net konuştu olmayacak dedi olmadı. Demet in bana ilk falı komple çıktı. Bu soruyu ikinci falımda sormuştum aslında biraz ihtimalli konuştu benim insiyatifimde olduğunu söyledi. Kamelyam olmayacak dedi.
Teşekkür ederim canımSenin adina sevindim canim.
Bu arada Azureye bende baktirmistim o kadinda cok negatif bir enerji var, bende bir daha baktirmadim.
Ya ben ona ilişkim nasıl ilerler diye genel sordum bir de bu soruyu sormuştum. ilişki konusunda genel uzun vade cevap verdiği için bilemiyorum. Yakın vade bir tek bu bir de 1-2 haftaya belli olacak bir ufak konu daha var olursa yazarım.kamelyamin diger söyledikleri cikti mi peki
Teşekkür ederim canımöyle di mi ya bence de bir sıkıntı var onda olumlu söylediği şey de bile sevinemiyorum çok düşürüyor beni enerjisi neyse ders oldu daha atmam ben de. Bu arada lunara da iyi falcı gerçekten bana da çıktı ama o da azure gibi hep normalinden daha olumsuz konuştu ve enerjisi beni inanılmaz kötü etkilemişti.
Evet zaten söylesinler olumsuzu dürüst olsunlar da bazılarının enerjisi hakketen iyi değil. Deva, Enes ve Sümeyra nın bana olumsuz söylediği çok şey oldu mesela, gerçekleşti de ama bu kadar kötü etkilenmedim aksine uyarı olarak aldım daha dikkatli davrandım ve daha hafif geçirdim. Neyse böyle böyle zaten maalesef bir dünya para harcayarak bir sürü falcı eledim favori falcılarımı buldumYani falcilarin olusmuzu soylemesi tabii ki problem degil ama bunu soylerken tek kotu hissettigim Azure oldu. Lunara da evet normalinden daha olumsuz konusuyor ama onun enerjisi bana cok negatif gelmiyor.
Aa şimdi hatırladım bu arada kamelyam ailesel bir konuda 1 aylık vade verdi bence bu kadar kısa sürede olması imkansız ama umarım olursa yazarım buradan.Ya ben ona ilişkim nasıl ilerler diye genel sordum bir de bu soruyu sormuştum. ilişki konusunda genel uzun vade cevap verdiği için bilemiyorum. Yakın vade bir tek bu bir de 1-2 haftaya belli olacak bir ufak konu daha var olursa yazarım.
Enes nerede bakıyor?
Bende de çıkmaz çok pembe benceedizin fali bende cikmadi maalesef
ben buna katiliyorum daha once buna benzer bi yorumum vardi surekli yeni falci aramaktansa tutan kisiyle devam edin kizlar cunku uyusmayabiliyoruz. bi cok kisiye baktirdim methiyeler dizilenler bana tutmadi ama gomulen fulya bana taa gecen sene kasim ayindan bugune baya baya tutmus ve bildikleri spesifik seyler is konularinda oyle siradan bilinecek seyler degil. bi ara deva cok populerdi bana felaket tellali gibi konustu ama tutmadi, yine enes taa gecen seneden bugune tutturduklari cok absurt seyler var cocuk konusu tarihler vs. o yuzden baska baska kisilere gitmektense size cikana gidinfal bu. mantık arayamayız zaten kendisi mantıksız bir şey. ama şuna katılıyorum, aslında buraya şu çıktı, bu çıktı yazmanın anlamı yok. çünkü birine çıkan diğerine çıkmıyor. bir mantığı yok, olmayacak da. zaten doğaüstü, açıklanamayan bir olay. yine de çıkarsa ben gelip yazarım
Onun dedigi kadar olumsuz olmadi. Cok olumsuz konusmadi ama cok ileri vade verdi ama hemen olumlu sonuclandiAzure'nin enerjiside bana çok ağır geliyor.
Yorumunu dinleyemeyecek derecede maalesef.
kadın bana da olumlu konuştu ama enerjisel olarak bana ağır geliyor. Falı ileri sararak dinlemek durumunda kaldım.Onun dedigi kadar olumsuz olmadi. Cok olumsuz konusmadi ama cok ileri vade verdi ama hemen olumlu sonuclandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?