ama spesifik şeylerin tesadüfen tutturulmasıda mümkün değilki , gerçekten çok ilginçCidden anlamiyorum birine her şeyi bilip vadesini bile tutturup birçok insana bilememeleri durumunu. Tesadüfen mi tutturuyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Enerji meselesiyle aciklayamıyorum :/
Gecmis evet tesaduf olmayabilir ancak vadeler tesadüf bence ya.ama spesifik şeylerin tesadüfen tutturulmasıda mümkün değilki , gerçekten çok ilginç
Armağanın söylediği zamanda söylediği kişiden maddi destek görmüştüm , aslının 2024 martta 2025 temmuzu bekle dediği konu gerçekten temmuzda yaşandı , sorularım arasında yokken aydanın yıldıznamede toprak satılacak yer alınacak dediği zamanlarda gerçekten böyle bir durum yaşanmıştı ki ben satılacak bir toprağımız olduğunu bile bilmiyordum bunlar dışındada bende bilinen çok şey var Anlık bilmelerinden ziyade bende çok keskin şekilde bilinen konulardan bir kaçı bunlar kimse için tam günü gününe diyemem vade olarak ya erken ya geç çünkü bunlarda ama konular gerçekten sallamayla tutulacak konular değil ama yinede anlayamıyor insan arkadaşımın hamileliğine kadar bilen yorumcu bendeki iş değişikliğini bilemiyor burası bana çok garip geliyor efsun hatun kuzenime ne yaşayacaksa takır takır söylüyor ve kuzenim yaşıyor bana ise resmen bir pembe tablo çizmişti nitekim dediği hiç birşeyde çıkmadı insan çözemiyor bunun mantığınıGecmis evet tesaduf olmayabilir ancak vadeler tesadüf bence ya.
Zamaninda cokca burda ismi geçen kişilere baktırmış biri olarak söylüyorum bir tane bile dediği olan yokgeçmişten yakalayınca çıktı sanılıyor sanki daha cok.
bende su falında iyi kimseyi bulamadım yada bana çıkmıyor su falları bilmiyorum çok merak ediyorum ama bu kişinin bana su falı çıktı diyebilceğim kimse yokfallari cikanlari kiskaniyorum acikcasiya 1000 kisiye bakdirdim hicmi birinin enerjisi tutmaz peki bana ne bicim enerjim var
bende su falında iyi kimseyi bulamadım yada bana çıkmıyor su falları bilmiyorum çok merak ediyorum ama bu kişinin bana su falı çıktı diyebilceğim kimse yok
Bana ne su ne kahve ne cay cikmuyo baktirmiyorum bir aydir
Ara vermeden ziyade birakdim insallah baktirmicam artiksen hem cok ustuste baktirdin hem de fal iceriklerini bilmiyorum ama yorumlari istedigin konuya yada cevaba gore aldigini dusunuyorum. ara vermen en iyisi
İnşallah fallardan medet umacak bir hayatımız olmasın inşallahAra vermeden ziyade birakdim insallah baktirmicam artik
ne çıktı tam olarak, spesifik bir şey mi?oh be tam sonuc olmasa bile cikti haberiyle geldim hem de cevremdekilere degil ilk kez bana cikan vade
edizin agustosta bakinca verdigi vade bi gun oncesinde cikmis oldu. dedigi olayi bi saat once yasadim. cikti haberi vermek cok guzelmis
ne çıktı tam olarak, spesifik bir şey mi?
Ne ama mesela is mi ask mi ne konu? Söylesen ne olcak saten tanimiyoruz bir birimizispesifik evet. benim sormadigim kendi gordugu bi konuydu
Cidden anlamiyorum birine her şeyi bilip vadesini bile tutturup birçok insana bilememeleri durumunu. Tesadüfen mi tutturuyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Enerji meselesiyle aciklayamıyorum :/
fal bu. mantık arayamayız zaten kendisi mantıksız bir şey. ama şuna katılıyorum, aslında buraya şu çıktı, bu çıktı yazmanın anlamı yok. çünkü birine çıkan diğerine çıkmıyor. bir mantığı yok, olmayacak da. zaten doğaüstü, açıklanamayan bir olay. yine de çıkarsa ben gelip yazarımArmağanın söylediği zamanda söylediği kişiden maddi destek görmüştüm , aslının 2024 martta 2025 temmuzu bekle dediği konu gerçekten temmuzda yaşandı , sorularım arasında yokken aydanın yıldıznamede toprak satılacak yer alınacak dediği zamanlarda gerçekten böyle bir durum yaşanmıştı ki ben satılacak bir toprağımız olduğunu bile bilmiyordum bunlar dışındada bende bilinen çok şey var Anlık bilmelerinden ziyade bende çok keskin şekilde bilinen konulardan bir kaçı bunlar kimse için tam günü gününe diyemem vade olarak ya erken ya geç çünkü bunlarda ama konular gerçekten sallamayla tutulacak konular değil ama yinede anlayamıyor insan arkadaşımın hamileliğine kadar bilen yorumcu bendeki iş değişikliğini bilemiyor burası bana çok garip geliyor efsun hatun kuzenime ne yaşayacaksa takır takır söylüyor ve kuzenim yaşıyor bana ise resmen bir pembe tablo çizmişti nitekim dediği hiç birşeyde çıkmadı insan çözemiyor bunun mantığını
Ne ama mesela is mi ask mi ne konu? Söylesen ne olcak saten tanimiyoruz bir birimizi
Ediz kim nerede bakıyor?oh be tam sonuc olmasa bile cikti haberiyle geldim hem de cevremdekilere degil ilk kez bana cikan vade
edizin agustosta bakinca verdigi vade bi gun oncesinde cikmis oldu. dedigi olayi bi saat once yasadim. cikti haberi vermek cok guzelmis
Ediz kim nerede bakıyor?
Değil miyizfallarını ucuz olarak görmesiBazı yorumcular bizi takıntılı hastalar olarak değerlendiriyo ve sürekli aynı şeyleri dinlemek istediğimizi düşünüyorlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?