Fal Sepeti Deneyimleri

Cidden anlamiyorum birine her şeyi bilip vadesini bile tutturup birçok insana bilememeleri durumunu. Tesadüfen mi tutturuyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Enerji meselesiyle aciklayamıyorum :/

Cidden anlamiyorum birine her şeyi bilip vadesini bile tutturup birçok insana bilememeleri durumunu. Tesadüfen mi tutturuyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Enerji meselesiyle aciklayamıyorum :/
ama spesifik şeylerin tesadüfen tutturulmasıda mümkün değilki , gerçekten çok ilginç

ama spesifik şeylerin tesadüfen tutturulmasıda mümkün değilki , gerçekten çok ilginç
Gecmis evet tesaduf olmayabilir ancak vadeler tesadüf bence ya.
Zamaninda cokca burda ismi geçen kişilere baktırmış biri olarak söylüyorum bir tane bile dediği olan yok geçmişten yakalayınca çıktı sanılıyor sanki daha cok.

Armağanın söylediği zamanda söylediği kişiden maddi destek görmüştüm , aslının 2024 martta 2025 temmuzu bekle dediği konu gerçekten temmuzda yaşandı , sorularım arasında yokken aydanın yıldıznamede toprak satılacak yer alınacak dediği zamanlarda gerçekten böyle bir durum yaşanmıştı ki ben satılacak bir toprağımız olduğunu bile bilmiyordum bunlar dışındada bende bilinen çok şey var Anlık bilmelerinden ziyade bende çok keskin şekilde bilinen konulardan bir kaçı bunlar kimse için tam günü gününe diyemem vade olarak ya erken ya geç çünkü bunlarda ama konular gerçekten sallamayla tutulacak konular değil ama yinede anlayamıyor insan arkadaşımın hamileliğine kadar bilen yorumcu bendeki iş değişikliğini bilemiyor burası bana çok garip geliyor efsun hatun kuzenime ne yaşayacaksa takır takır söylüyor ve kuzenim yaşıyor bana ise resmen bir pembe tablo çizmişti nitekim dediği hiç birşeyde çıkmadı insan çözemiyor bunun mantığını

fallari cikanlari kiskaniyorum acikcasi ya 1000 kisiye bakdirdim hicmi birinin enerjisi tutmaz peki bana ne bicim enerjim var
bende su falında iyi kimseyi bulamadım yada bana çıkmıyor su falları bilmiyorum çok merak ediyorum ama bu kişinin bana su falı çıktı diyebilceğim kimse yok

fal bu. mantık arayamayız zaten kendisi mantıksız bir şey. ama şuna katılıyorum, aslında buraya şu çıktı, bu çıktı yazmanın anlamı yok. çünkü birine çıkan diğerine çıkmıyor. bir mantığı yok, olmayacak da. zaten doğaüstü, açıklanamayan bir olay. yine de çıkarsa ben gelip yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…