Fal Sepeti Deneyimleri

buraya bi gun guzel haber vermek icin giricem ya vallahi inaniyorum ama olmuyor asli durunun anda iki kisiye yanildigini gorduk. anlik yorumu patladi
aaaa anlıkta deli gibi herkese övdüğüm peşinde dolandığım biridir kampanya var diye sabahtan beri fal yollamaya çalışıyorum şaşırdım valla. bir gün sende gelip buraya bir müjde verceksin ben inanıyorum

ben aylar once baktirmistim bana coktan patladi ama bugun baktiran arkadasima yorumu dinledigimiz an alakasiz dedik. vade verdi vadesinin tutmasi mumkun degil. konusurken baska arkadasima da gecenlerde anlik bilemedigini gorduk yani abartilanlardan biri bence forumda da dediginin tersini yasayanlar vardi

evet burada onun hakkında çok olumsuz yorum okudum bir ben ve çevrem seviyoruz galiba onu ben aydayla ikisinin dediklerini yaşamadığım hiç olmadı ama geçenlerde burda ayda hakkındada olumsuz yorum okudum şaşırıyorum valla böyle olunca nasıl olabiliyor diye bu defa insan kimseye önermekte istemiyor kimin kimle uycağı belli olmuyor

aydaya gecenlerde baktirdim bilemedi yorumda uyumlanamadik yazdim yorum yayinlanmadi yorum o kadar pembeydi ki inanamadim. daha onceki yorumu oyle degildi

Valla ben de aynı şeyi düşündüm bugün aslında birbirimize önermemiz de doğru değil sanırım yani bana inanılmaz çıkan insanlar burada kötüleniyor ya da tam tersi oluyor aklım almıyor demek ki hakketen herkesin uyumlandığı enerji farklı oluyor. Ama merak ediyor insan yine de soruyor birbirine

evet kesinlikle bencede çünkü arkadaşımın uğruna gramlar bozdurduğu yorumcu bana çok saçma bir fal bakmıştı zaten dediğide olmamıştı ama arkadaşım gramları bitse onun için kredi çeker o derece çünkü her dediği ona çıkıyor belkide kime çekiliyorsak ona gitmemiz lazım ama tutamıyoruzki kendimizi birinin iyi dediğine hemen koşası geliyor insanın önermeyede korkuyorum bu yüzden önerdiğim kişi memnun kalmayınca ben mahçup oluyorum falcı yerine

zaten aslı durunun burada övülmesine çok şaşırdım anda sevgilisi olan kişiyi övüp duruyordu aşırı pembe anda tam tersi söylemişti
burada biri aslı için çok olumsuz konuştu inşallah çıkmaz demişti bir başkasıda ona cevap olarak bana çok pembeydi merak etme çıkmadı gibi birşey söylemişti deneyimlerimizi paylaşmak ama övmemek önermemek gerekiyor galiba

cok iyi biri ciksa da populerlesince sacma sapan bakmaya baslamalari da ayri dert. ben falsepetinde en memnun oldugumu kimseye soylemedim mesela bildiginiz korkuyorum bozacak diye tavsiye alirken tutmayabilir ihtimalini bilerek aliyoruz ama cok umutlanmak kotu oluyo

büyüsü bozulmasın diye bir süre sakla ama sonra bizede paylaş bacım ben popüler olanlarda şöyle bir sorun yaşıyorum ilk fallar süper ama sonrasında sürekli ilk falların devamı ve geçiştirmeyle geçiyor süre ben para soruyorum o bana 10 fal önce söylediğim şeyi anlatıyor samimiyet adı altında sohbete çeviriyor. Ben fulyaya bayılırdım yıllarca baktırdım mesela ama son zamanlarda fal bakmak yerine sadece sohbete öneriye çevirdiği için ara verdim ona

bana fulya kotu patladi en gec 10 eylul bak imzami atarim 10 eylule bile kalmaz sonra en ucuz fali gonder tekrar bakalim dedi. ablacim senin en ucuz falin bile ucuz degil ki????

detay vermezsen cogu ilk fala cok bagli gidiyo. berk oyleydi ilk falda soru olarak sordugumu sonraki falda kendi gormus gibi anlatmisti ben yanlis bildigim bi olayi sormusum yani komple patlamisti

fallarını ucuz olarak görmesi Bazı yorumcular bizi takıntılı hastalar olarak değerlendiriyo ve sürekli aynı şeyleri dinlemek istediğimizi düşünüyorlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…