lumaraya ne baktırıyorsunuz peki
Ben akay algın ile çağır özbilginden aldım yorum ama çok beğenmemiştim.yağmur Bozkurt Akay Algın, Çağrı Özbilginden baktırdıklarınız oldu mu? kampanya olmuş hepsi yeniydi yorum göremedim burada
yağmura baktırdım ben ama yani doğru söylediği şeyler oldu ama bence eksik söylediği şeyler de oldu kısa bi faldı, chatgpt bile kullanmış olabilir bilemedim
Sümeyraya baktırdıktan sonra da malum şahıs rehberimden silinmiş olmasına rağmen wats up storyimi görmüş.Famanın dedikleri çıkıyor mu?
Benim sistemde ilişkim var olarak görünüyordu,ona göre yorumlamış.
Bir ayrılık var ama kısa sürecek sonra ciddiyete gidecek dedi.
Soru sormadığım için de içerledi.
Sonrasında soru kısmına sistemde düzeltmeme rağmen hala ilişkim var görünüyoe dedim.
Aslında ben yeni ayrıldım ve süreci merak ediyorum dedim.
Ben ayrılık görmüyorum,barışacaksınız dedi.
S
Senin durum ayarların herkesin göreceği şekilde açıksa görebilir. O seni silmemiş demek ki.Sümeyraya baktırdıktan sonra da malum şahıs rehberimden silinmiş olmasına rağmen wats up storyimi görmüş.
İlk anda bakmış.
Bu nasıl oluyor anlayamadım?Wats upa yeni özellik mi gelmiş?
Sadece kişilerim olarak ayarlamıştım,wats up kişilerden de çıkarmıştım.Senin durum ayarların herkesin göreceği şekilde açıksa görebilir. O seni silmemiş demek ki.
Ama sonuçta rehberde yoktu.Sadece kişilerim olarak ayarlamıştım,wats up kişilerden de çıkarmıştım.
sonrasında wats upta kaydetmediğim şekilde kayıtlı gördüm.Çok enteresan.
Yapay zekaya göre o beni silip tekrar kaydetmiş .Telefonda güncelleme yaptığı için kişi bilgileri senkronize edilmiş.
Bana cikmadi tam tersi olmustuFamanın dedikleri çıkıyor mu?
Benim sistemde ilişkim var olarak görünüyordu,ona göre yorumlamış.
Bir ayrılık var ama kısa sürecek sonra ciddiyete gidecek dedi.
Soru sormadığım için de içerledi.
Sonrasında soru kısmına sistemde düzeltmeme rağmen hala ilişkim var görünüyoe dedim.
Aslında ben yeni ayrıldım ve süreci merak ediyorum dedim.
Ben ayrılık görmüyorum,barışacaksınız dedi.
S
Hayir benle resmen dalga gecdiFalsepetinde Uzay’ı beğenenler var mı?
ikab dalga gecti dememis miydin uzay ne yapti kiHayir benle resmen dalga gecdi
Benim iade etmişti olumlu şeyler söyleyip inandırıcı gelmemiştiKızlar Çisem Deva ya tarot atmıştım falı yorumlamamış ama yorumcuya soru sor bölümünden gördüklerini söylemiş olumsuz olarak, sonra da iade talep etmiş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce
Fama ne kadar sürede yorumluyor acaba kahve falını ? Dün 19.18'de yolladım hala bekliyor bilgi verir misiniz
Banaaaa niye böyle yaptı yaaa :)Bana hep bikac saate yorumladi ertesi gune kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?