Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda sordum ya kaç kereKızlar bu arada falsepetinde Irmak ayrılmış ama kendisinin teli var ulaşmak isteyenler bana özelden yazabilir verebilirim
Geçmiş yorumları okumamışımdır .gönderdimBen burda sordum ya kaç kerebana atar mısın?
Bende baktircakdim ona ama yazili sevmiyorum diye baktirmadim sanki kopyala yapisdir yapiyolar gibime geliyoKızlar Naz Dora'dan yorum alan var mı fal sepetinde? Bana biraz olumsuz bi yorum yapmis da. Ondan önce Alin toprak melisa donukuk sümeyra yanmaz ve ışılay candan yorum aldımhepsi olumluydu ama tek bi olumsuza takıldım malesef
Kaldırılmıştı tekrar gelmişFal sepeti uygulaması app store'da yok mu artık? Eski bir yorumu dinlicektim ama kaldırılmış sanırım
Güncellendi çark falan koymuşlar.Fal sepeti uygulaması app store'da yok mu artık? Eski bir yorumu dinlicektim ama kaldırılmış sanırım
sonucu bilemedi mi? :/
o bilenler kimler peki?bilen nerdeyse yok. cok az kisi ucundan kiyisindan sonucu bilmisonlarda da surec eh iste
o bilenler kimler peki?
İlk yolladığımda bana da aynısını yaptı, ikinci yolladığımda bakmıştı.ya Çisemin sizin fallarınızı inatla iptal ettiği oluyor mu? ben bırakmıştım fal baktırmayı aynı konu için ama çiseme bi baktırayım diyordum son olarak. Bir süredir birkaç kere kahve yolladım, fotoğraflar net değil göremiyorum bir şey (ama bir sürü kişi o fincanda fal baktı), birinde sorularının cevabını göremedim kahvede demiş, kart falı attım yine sorularının cevabını göremedim kartta demiş
yani ben aynı sorularda bir sürü insana fal baktırıyorum çok garip
daha önce çiseme kötü yorum da yapmamışım
enerjimiz uyuşmadı yollama bana dese tamam da bu tarz bahaneler çok garip geldi hep yaptığı bir şey mi
Iki kere baktirdim öyle. Bise olmadiya Çisemin sizin fallarınızı inatla iptal ettiği oluyor mu? ben bırakmıştım fal baktırmayı aynı konu için ama çiseme bi baktırayım diyordum son olarak. Bir süredir birkaç kere kahve yolladım, fotoğraflar net değil göremiyorum bir şey (ama bir sürü kişi o fincanda fal baktı), birinde sorularının cevabını göremedim kahvede demiş, kart falı attım yine sorularının cevabını göremedim kartta demiş
enerjimiz uyuşmadı yollama bana dese tamam da bu tarz bahaneler çok garip geldi hep yaptığı bir şey mi
Nezaman baktirdiniz sizde biseleri ciktimu?İlk yolladığımda bana da aynısını yaptı, ikinci yolladığımda bakmıştı.
ya Çisemin sizin fallarınızı inatla iptal ettiği oluyor mu? ben bırakmıştım fal baktırmayı aynı konu için ama çiseme bi baktırayım diyordum son olarak. Bir süredir birkaç kere kahve yolladım, fotoğraflar net değil göremiyorum bir şey (ama bir sürü kişi o fincanda fal baktı), birinde sorularının cevabını göremedim kahvede demiş, kart falı attım yine sorularının cevabını göremedim kartta demiş