yok bunlar direk 3 harfliler kötü olanları hatta..... melekler insana yardım etmez ilham geldi deriz bazen sınav esnasında vs. o zaman işte melekler tarafından yardım edilmiştir. yoksa gecmişi söylemesi falan saçma sapan. ayrıca geçmişimi bildi de noldu ben geçmişimi ondan iyi biliyorum . gelecegimi de Allah tan baskası bilemeyecegine göre asla böyle bi olaya şaka mayetinde olsa da gerek yok. geçen gün dergi hediyesi Tarot kartlarıydı onlardan bile tırstım yakıp attım bende. olabildigince uzak durun bu tarz seylerden.
Siz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
ya cinlere uc harfliler denmesine cok guluyorum ben :) cinlerden haber alıyor falan denmiş kadın icin heralde sacma cinlerin isi gucu yok insan ilişkilerinemi bakcak
olanı soyleyebilir diye dusunuyorum 6. his olayına inanıyorum ama gelecek konusunda soyledigi bicok seyden etkilenip ona gore yasamaya baslıyor sonra dedikleri tuttu deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?