Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

Gelecegide cok guzel biliyolar ve acikcasi ben bi sorun gormuyorum =).. duygusal kisiler baktirmasinlar, hatta asiri duygusal kisiler dertlerini dahi ona buna anlatmasinlar, cunku baskalarinin verdikleri komutlari cok ciddiye alip ona gore hayatlarina yon veriyolar.. bu gibi konularda saglam karakter sart. Fala inanma ama falsizda kalma sozune katiliyorum =) Bana soylenen seye ben zaten asla 100% inanmiyorumki, ciktigi zaman hakliymis diyorum, ha inandigim kisimlar yokmu var onlarda hep pozitif olan seyler:lepi:

Canım onlar tekin insanlar değil, kesin bişileri vardır onların 3 harflilerden haber alıyorlar diye duymuştum... Geleceği Allahtan başka kimse bilemez, bugünü söyleyebilir onlar...
Ama malesef büyük günah olduğunu bile bile baktırıyoruz...
Rabbim affetsin...

bence bu nefse ile ilgili bir sınav Allahın seni sınaması ayetlerin hepsinde herşeyin sadece Allah tarafından bilidiği söylenrken kulunun onun bu sözlerine olan inancının sınavı bence fallar

Ben de bir kaç hafta önce gittim bir cafede fal bakan kişiye çok ayrıntı vermedi ama baya bildi Bir kaç ay sonra tekrar gidebilirim.

bence size tavisye den daha öce giden kişi sanırım sizin herşeyi ona yumurtlamışş

yapmayın allah aşkına hangi çağdayız internet devrindeyiz güldürmeyin beni

bende kocaelindeyim belkide aynı kişiye baktırmıs olablirsin benimkinin adı zerrindi bir kafede bakıyor aynen dedigin gibi isimlere meslegime aileme kadar bildi gelecekle ilgili planlarımızdan bile bahsetti b01ay oncesi baktırdım.bakalım bekliyorum dedigi cıkacakmı? soyledigi sey zaman bahglı bir sey cunku esimin is rastırdıgını bile soyledi gercektenede oyle iyi bir is bulrusa belki burdan tasınıcaz.Bu yıl bizimn yılımız olcakmıs ve kocaelnde yasamayacaksınız dedi.

fala inanmıyorum;baktırmıyorum...çünkü kişi kendinden bilirmiş ya bende iki yıl öncesine kaar fal bakardım..evet geçmiş anlık durumu bilirler oda cinler sayesinde;gelecekle ilgili tahminler yaparlar bu yoldan çıkarak..bundan ötesi yok..inanıyorum bu yüzden faldan uzak duruyorum..december çok güzel yorumlamış..ona katılıyorum..

yaahu birde bu falcıların kimler olduğunu yerini yurdunu söyleseniz ya bende aynen böyle bi falcı arıyodum=)

bende ünvde okurken gitmiştim kızların zoruyla inanmıyordum ama kız bana suanda evli oldugum esimin adını söyledi ve istanbulda yasayacaksn demişti bnde sallamamıştım takiii nişanlanana kadar bazen oluyor bilenler cıkıyor

ya cinlere uc harfliler denmesine cok guluyorum ben :) cinlerden haber alıyor falan denmiş kadın icin heralde sacma cinlerin isi gucu yok insan ilişkilerinemi bakcak
olanı soyleyebilir diye dusunuyorum 6. his olayına inanıyorum ama gelecek konusunda soyledigi bicok seyden etkilenip ona gore yasamaya baslıyor sonra dedikleri tuttu deniliyor

kahve, tarot neyse de böyle cin falan hiiiiiiiiiiiç bulaşmamak lazım...hiç!!!

isime kadar bilen kisiyide hic duymamistim.. hemen kim nerde nasil ulasirim anlatsin birisi

evet bazı falcıların cinleri varmış benim 2 tane arkadaşım fal bakıyordu cinler musallat olduğu için fal bakmayı bırakmak zorunda kaldılar..

ınançlı bi insanımdır...
Ama falın şeytanın oklarından olduğu söylenir..
Ama bazen bende gider fal baktırırım..
Bazen inanırım bazen inanmam..
Bazılarının dedikleri gerçekten çıkıyor..
Bu da tek başına ortaya çıkan bi yetenek değil..

cinlerin bilmediğimiz başka işleri güçlerimi var-tatlicadiarzu-

Fal bakan kadını tutuklamışlar :1shok:
Fal baktığı cafede mühürlenmiş :uhm:

üç harfli veya 6 his ne olduğunu pek merak etmiyorum ama dedikleri gerçekten doğruydu.....
Hiç gittiğiniz bir falcı oturduğunuz evin adresini verdimi sizeakannehir

benım baktırdıgım kadın herseyı bılıyor ısımlerıne zamanlarına kadar süper.kaydirigubbakcemile3

bence kuzenin siz gitmeden önce falcıya senin hakkında bilgi vermiştir bu işler böyle olur çünki. hiç heyecanlanmana gerek yok bence kuzeninden kork seni falcı aracılığı ile yönlendirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…