3 harflilerden haber aliyolar diye biliyorum ben
gelecegi allahtan baskasi bilemez.
ama sanirim bu kadin gelecekten cok su ani anlatmistir size.
slm iyi sohbetler bayanlar bu kocaelindeki falci kim adresini verirmisiniz.....bakacak olan varsa bend e siradayimopuyorumnanaktan
:1shok: :sinifsinif: :1ninca:canım bunlar hayırlı işler değil. dediğim gibi bu işi yapan cinler ya eziyet yapılarak zorla kullanılıyorlar, ya da kötü olanları bu işi yapıyor bu insanlar vasıtasıyla. alnın secdeye değmemiş diyerek belki de amacı senin yaptığın ibadetin kabul olmadığını düşündürtmek ve seni soğutmaktı. çarpar marpar demicem de, kötü olanına denk gelirsin bir şeyler olur, mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
bizim gözümüzle göremediğimiz şeyler onların var olmadıkları anlamına gelmiyor.
onlar başka bir boyutta kalıp dönüşüm yaşıyorlar.görebilenler bu yeteneğe sahip olanlar vardır ama gerçekten o kişi dolandırıcı mı onu bilmek lazım.
kaldı ki para alıyorsa ticarete çevirdiyse,insanlara iyilik niyetinde bu yeteneğini kullanmıyorsa(3.göz deniliyor sanırım)
o zaman şüphe duyarım.neden para almadan yapmıyorlar?
ben senin yazını alıntı yapmadım kız opuyorumnanaktanben inanmadığım için demedim sadece musallat olmadılar dedim.yoksa inanırım.haklısın cnm ama bende bilmiorum neden bedava bakmadıklarını fırsat olarak görüp değerlendiriyorlar herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?