Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

ohoooo valla benim baktırdığım bi sürü varr:)hatta nargilenin gittiği falcı benim eski daimi falcımdıı:)

ben cok inaniyorum ya bi ara kafayi fena takmistim yana yana falci pesindeydim su an o kadar deil

3 harflilerden haber aliyolar diye biliyorum ben
gelecegi allahtan baskasi bilemez.
ama sanirim bu kadin gelecekten cok su ani anlatmistir size.

tatlım tamamen haklısın
3 harfliler haber taşıyor...
ayrıca mesela ben dedimki
ayın 30unda şuraya gidicem
falcı bunu fal baktırana söler
derki ayın 30unda şuraya gidicek

ama ben fikrimi deişirsemmmmmmm
bilmemiş olucak
yani kafa okuyabiliyorlar, duyabiliyorlar
fakat asla kesin kaderi bilemiyorlar.

slm iyi sohbetler bayanlar bu kocaelindeki falci kim adresini verirmisiniz.....bakacak olan varsa bend e siradayimopuyorumnanaktan

senin hakkındakileri önceden öğrenmiş olamaz mı...

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok: :sinifsinif: :1ninca:

bizim gözümüzle göremediğimiz şeyler onların var olmadıkları anlamına gelmiyor.
onlar başka bir boyutta kalıp dönüşüm yaşıyorlar.görebilenler bu yeteneğe sahip olanlar vardır ama gerçekten o kişi dolandırıcı mı onu bilmek lazım.
kaldı ki para alıyorsa ticarete çevirdiyse,insanlara iyilik niyetinde bu yeteneğini kullanmıyorsa(3.göz deniliyor sanırım)
o zaman şüphe duyarım.neden para almadan yapmıyorlar?

ben inanmıyorum çünkü geleceği peygamber efendimiz bile bilmiyormuş falcı nerden bilecek

ben inanmadığım için demedim sadece musallat olmadılar dedim.yoksa inanırım.haklısın cnm ama bende bilmiorum neden bedava bakmadıklarını fırsat olarak görüp değerlendiriyorlar herhaldee

ben inanmadığım için demedim sadece musallat olmadılar dedim.yoksa inanırım.haklısın cnm ama bende bilmiorum neden bedava bakmadıklarını fırsat olarak görüp değerlendiriyorlar herhaldee
ben senin yazını alıntı yapmadım kız opuyorumnanaktan
genel anlamda bi konuşma yaptım kaydirigubbakcemile3

ben bu bölümde habire yazıp duruyorum,bi burçlar bir fallar ama baktımki şu yaşımda epey bilgim olmuş bu konularda,kızlar o falcılara nolur gitmeyin,gerçekten 10 şey söylese 1i tutsa çıktı diyoruz ama bende tahmin edip 10 şey söyleyip birini tutturabilirim
bu 3 harflilerle iş yapıyorlar,hepsini yaratan tek sonuçta,ben ufacıktım,annemler çağırırdı,3 harflileri,ilkokuldaydım ozaman sınav sonuçlarını söylerlerdi bana,hatta ben korkardım düşük söylerse annem kızmasın diye çocukluk işte
memiş yokmu medyum dediki düşünün bir tepede oturuyorsunuz ve aşağıda tren yolu var,trenin oraya en baştan girişinide görürsünüz o yol boyunca gidişinide durduğunuz yer onu görmenize neden olur dedi,bide o tepenin en altında oturan kişiyi düşünün o sadece önünden geçen treni görür dedi,işte tepede gören 3 hrafliler,bizde aşağıdayız
sonuç itibariyle o trenin nereye vardığını allahtan başkası bilemez
ben çok ilgiliydim bunlarla,kuran-ı kerimi türkçe okuyorum,anlatamam nasıl üzüldüğümü bu yaptıklarıma
gerçekten çok günah ve onlar bize deselerki yarın evleniyorsun mesela,allahın istemesine bakar yarına canımızı almak,zaten ne zaman baktırsam fala bilmemneye hep tersine gider işlerim,1 yılı aşkındır asla girmiyorum kahve falına dahibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…