Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

bence kuzenin siz gitmeden önce falcıya senin hakkında bilgi vermiştir bu işler böyle olur çünki. hiç heyecanlanmana gerek yok bence kuzeninden kork seni falcı aracılığı ile yönlendirmesin.

ay hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3
hadi benim hakkımda bilgileri verdi ama kuzenimin bilmediği daha neler söyledi.Hem bneimle birlikte gelen arkadaşlarıda tanımaz kuzenim.Yanlış tespit canımbuyrunnnnnnnnn

dogrudur bı bayanda bana bakmısdım ayagına dıkkat et kırcaksın dedı bende hıh bugun spor gıydım ne kırması dedım..ordan cıkınca yolda ayagımı kırdım sok gecırmısdım..
sızın dedıgını bayan nerde ?..

arkadasimda bir yerden bahsediyordu izmitte bir seyin sonucunu sayisal soylemis..o da bize soylemisti..en enterasani bu diyordu 1ay sonra sonuc onun dedigi gibi ayni cikmis.bizde gormustuk bunu.siz soyleyince aklima geldi belki ayni yerdir..

kızlar nargilenin dediği bayana bende gittim biliyor gerçekten ama ben uzun zamandır baktırıyorum ona o yüzden şu aralar gitmek istemiyorum.yeni ii bakan birilerini arıyorum açıkçasıı

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileanammm kim o kadın canım bana özelden kadının adını ve nerde baktığını söyler misin???lütfennnnnnnnnnnnnnn

herkes kim diye merak ediyo. söyleyinde yerini yurdunu ,hangi cafe hangi semt millet gidip bulsunkaydirigubbakcemile2

Kızlar bugun gıttım kadınlar kahvesi Pelin. şiddetle tavsıye edıyorm mutlaka gıdın okdr garanti verıyorum gercekten şoktayım hala kafamçokkarıştı

Kızlar bugun gıttım kadınlar kahvesi Pelin. şiddetle tavsıye edıyorm mutlaka gıdın okdr garanti verıyorum gercekten şoktayım hala kafamçokkarıştı

canım az detaya girer msiin?ne gibi şeyleri bildi?özelinee grmeden kaba taslak nelere çok şaşırdığını anlatır mısın acaba?eyvahedigeldismile

olan biten herseyi bildi. ve olacaklarıda söyledi. hani ben söylemeden hayatımı döktü önce ztn falı ben tek nıyete kapatmıstım o nıyetı tak dıe soyledi. ben şarkı söyluyorum normalde guzel sanatlar. onuda bildi ben hıc bısey demeden. ve daha birsürü sey. Hayatımda benm ıcın cok onemlı olan seylerın hepsını bıldı.

hmmm o zman kuzenii bi yarın taksimee yollayalım bakalım:):)canım özeline bak birazdan msj gelicek sana

hehe bu aralarda bizimkilerr bana baktırmaya çalışıyorr sen fal bakıomuşsun diee:)ahh keşke bakabilen biri olsaydı çevremde ne güzel olurduu yaa

Fal bakılır heryerde 12.5 bende 10 kaydirigubbakcemile3 yakın olsak bakardım cnm kaydirigubbakcemile3

ben inaniyorum 2008 yilinin agustos ayinda bi falciya gitmistim ve kadin 1 yil icinde neler yasayacagimi teker teker soyledi ve hepsi cikti gercekten bazilari bakiyor ama hepsi deil

inanmıyosun diye kuzen önceden anlatıp şaka yapmış olmasın sen misin inanmayan diye :) ben olsam yapardım :)inanmıyorum inanmıcamda etkileniyo insan boş yere..............................

valla burdaydi londra da aman gercekten ne dediyse cikti simdi bi daha gitmek istiyorum fakat bulamiyorum kadini :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…