- 23 Ağustos 2012
- 51.890
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.654
- 898
- Konu Sahibi misscherry
-
Ben 3 kere gittim bu bayramda da tekrar gidecegim edirneliyim zaten ama sehir disina tasindim. Umarim hala bakiyordur ve oradadir. Yorumlarin cogu abarti bence kendim gittim gordum yani kimsenin bir sey yaptigi yok.
Bayramda kısmetse :)Kız gittin mi:))
Ben hep çat kapı gittim. Ama evden telefon edenler de vardı. Yanımda konuştu birkaç kere. Falı bırakmış diyorlar ona bakacağım işte kısmetse.bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .
bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .
gidersem veririm canım tabi ne demek ama bakmıyro diyorlar artık arkadaşlarVallahi giden olursa amme hizmeti olarak telefon , adres bilgisi de net olarak bu kardeşine verebilir mi :)
gidersem veririm canım tabi ne demek ama bakmıyro diyorlar artık arkadaşlar
Ben de burda okudum yaşlanmış artık bakmıyor diyenler olmuş.
ya bana acilen iyi bir falcı lazım hayatım söz konusu yaaBen de burda okudum yaşlanmış artık bakmıyor diyenler olmuş.
ya bana acilen iyi bir falcı lazım hayatım söz konusu yaa
bizim çok iyi bir falcı bulmamız lazım .Bana da lazım ne olacak şimdi
bizim çok iyi bir falcı bulmamız lazım .
bulucam bir gün ya falcı valla . sen ilkay hakkında ne düşünüyorsun canım ?Konuşmakla olmaz sevgican bulup getireceksinValla ben yıllardır arıyorum, 2 tane her şeyi bilen falcı gördüm birine baktırmadım o zaman çocuktum diye kafama tüküreyim
bulucam bir gün ya falcı valla . sen ilkay hakkında ne düşünüyorsun canım ?
derin2013 mü canım ona baktırdım beğendim ama tabi gelecekle ilgili zaman var . aslında derin ve ilkay aynı şeyi söylediler paralel yani nerdeyse aynı hatta .ilkaya birdaha attım bakalım ne diyecek kaç gündür bekliyorum bekle bekle yok ortada . sen de aşk için baktırıyorsun değil mi ?senin sevgili durumların ne alemde ?Vallahi dediklerinden çıkanlar oldu. Ben beğendim. Tellwe Luna06yı ve derin i bulursan baktır bence tavsiye ederim.
Ceros kiz luna bana guzel bakmisti ekim kasim dedi ama fos. Derine tekrar atsam mi ki sen baktirdin mi su siralar derine?Vallahi dediklerinden çıkanlar oldu. Ben beğendim. Tellwe Luna06yı ve derin i bulursan baktır bence tavsiye ederim.
derin2013 mü canım ona baktırdım beğendim ama tabi gelecekle ilgili zaman var . aslında derin ve ilkay aynı şeyi söylediler paralel yani nerdeyse aynı hatta .ilkaya birdaha attım bakalım ne diyecek kaç gündür bekliyorum bekle bekle yok ortada . sen de aşk için baktırıyorsun değil mi ?senin sevgili durumların ne alemde ?
Ceros kiz luna bana guzel bakmisti ekim kasim dedi ama fos. Derine tekrar atsam mi ki sen baktirdin mi su siralar derine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?