Falcı Melahat Edirne

bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .

bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .
Ben hep çat kapı gittim. Ama evden telefon edenler de vardı. Yanımda konuştu birkaç kere. Falı bırakmış diyorlar ona bakacağım işte kısmetse.

Vallahi giden olursa amme hizmeti olarak telefon , adres bilgisi de net olarak bu kardeşine verebilir mi :)

Evini biliyorum anlatırım da telini vermeyebilir bazen kızıyordu arayanlara :)) Bende de yok teli nedense almak aklıma da gelmemiş hep çat kapı gittim Çeşitli efsaneler hep çıkıyor. Gidip bakmadan içim rahat etmeyecek

Konuşmakla olmaz sevgican bulup getireceksin Valla ben yıllardır arıyorum, 2 tane her şeyi bilen falcı gördüm birine baktırmadım o zaman çocuktum diye kafama tüküreyim
bulucam bir gün ya falcı valla . sen ilkay hakkında ne düşünüyorsun canım ?

Merhaba kızlar. Ben gitdim ona... Bütün işlerim karıştı... Sevgilimle ayrıldık...Birde asla gitmem...

Vallahi dediklerinden çıkanlar oldu. Ben beğendim. Tellwe Luna06yı ve derin i bulursan baktır bence tavsiye ederim.
derin2013 mü canım ona baktırdım beğendim ama tabi gelecekle ilgili zaman var . aslında derin ve ilkay aynı şeyi söylediler paralel yani nerdeyse aynı hatta .ilkaya birdaha attım bakalım ne diyecek kaç gündür bekliyorum bekle bekle yok ortada . sen de aşk için baktırıyorsun değil mi ?senin sevgili durumların ne alemde ?

Ben iş için baktırıyorum sevgili nasılsa olur Allah ekmek parasına zeval vermesin tadındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…