- 10 Haziran 2015
- 418
- 301
- 53
- Konu Sahibi misscherry
-
Ben yıllar önce fal baktirmistim tel. Var bende ama kullanıyormu bilmiyorum hâlâ fal bakıp bakmadığını bilmiyorum 02842126843benim yine fal krizim tuttu arkadaşlar fellik fellik birilerini arıyorum..melehat abla telden bakıyormu bilen varmıdır..Nosunu bilen varsa paylaşabilirmisinz
Ben yıllar önce fal baktirmistim tel. Var bende ama kullanıyormu bilmiyorum hâlâ fal bakıp bakmadığını bilmiyorum 02842126843benim yine fal krizim tuttu arkadaşlar fellik fellik birilerini arıyorum..melehat abla telden bakıyormu bilen varmıdır..Nosunu bilen varsa paylaşabilirmisinz
Kızlar bu konu hala güncel mi, ben edirnedeyim ama gitmeye korkuyorum. Çok bağırıyor melahat abla. Acaba arasam mı arayan var mı
Arayamadım korkuyorum cesaret edio arayan varsa söylesin lütfenCok merak ediyorum bu kadını, aradın mı numarayı ? Acaba tel den bakıyor mu!
neden korkuorsun? Giden var mı kadına tanıdığın falan, ıyı mı o kadar Cidde'n , sanırım sen konuşma şeklınden de korkuyorsun.Arayamadım korkuyorum cesaret edio arayan varsa söylesin lütfen
Ben dört yıl önce gitmiştim ya çok tatlı bi kadn ama bağırıyo falan ne bileyim çok çekiniyorumneden korkuorsun? Giden var mı kadına tanıdığın falan, ıyı mı o kadar Cidde'n , sanırım sen konuşma şeklınden de korkuyorsun.
ay çok tatlısın ya:) bağırıyor ha :) Geçmiş ve gelecek hakkında söyledikleri çıktı mı?Ben dört yıl önce gitmiştim ya çok tatlı bi kadn ama bağırıyo falan ne bileyim çok çekiniyorum
Dedikleri çıkmış mıydı size?Ben dört yıl önce gitmiştim ya çok tatlı bi kadn ama bağırıyo falan ne bileyim çok çekiniyorum
Ya evini tarif eder misin bende edirnede okuyorumEvini biliyorum anlatırım da telini vermeyebilir bazen kızıyordu arayanlara :)) Bende de yok teli nedense almak aklıma da gelmemiş hep çat kapı gittimÇeşitli efsaneler hep çıkıyor. Gidip bakmadan içim rahat etmeyecek
Falci melahat hala fal bakiyor mu? Son zamanlarda giden var mi?
Arkadaşlar son zamanlarda giden ya da ulaşabilen var mı elinde telefon numarası olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?