Falcı Melahat Edirne

kader kimseyi falcılara düşürmesin çok zor ümit kapsı iştr bu arada ethemm ??
varmı bilen bende gidim eteme:)

benim yine fal krizim tuttu arkadaşlar fellik fellik birilerini arıyorum..melehat abla telden bakıyormu bilen varmıdır..Nosunu bilen varsa paylaşabilirmisinz
Ben yıllar önce fal baktirmistim tel. Var bende ama kullanıyormu bilmiyorum hâlâ fal bakıp bakmadığını bilmiyorum 02842126843

benim yine fal krizim tuttu arkadaşlar fellik fellik birilerini arıyorum..melehat abla telden bakıyormu bilen varmıdır..Nosunu bilen varsa paylaşabilirmisinz
Ben yıllar önce fal baktirmistim tel. Var bende ama kullanıyormu bilmiyorum hâlâ fal bakıp bakmadığını bilmiyorum 02842126843

Ay eğer giden varsa bana da haber verebilir mi? Bıraktı diye duydum ama teyzem yıllar önce gitmiş kocasını birebir tarif etmiş ona hatta çok daha şok edici şeyler anlatmış, bakıyorsa kesin gideceğim

ben adana dan melahat diye birisine baktırıyorum.. aynı kişiden bahsediliyor olabilir mi?

birisi istanbul demiş birisi edirne.. bana istanbulda evim var diyordu ama adanada da evi var kadının.. acaba aynı kişi mi??

Benimde bir ayağım Edirne'de nerede bu melahat? Bilen arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim. Baya ünlü anladığım kadarıyla

Falcı Melahat e 3 sene önce gitmiştim gitmeye değmez. Her dediği fasa fiso paraya yazık hiçbirşey bilemedi

Arkadaşlar son zamanlarda giden ya da ulaşabilen var mı elinde telefon numarası olan var mı

ben cok merak ediyorum bu kadini, gittiniz mi daha onceden, soyledikleri falan cikti mi? Hayir kilomterelerce de uzaktayim biri gitse benim icinde baktirsa diye keske:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…