- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi misscherry
-
Askti kiz ben omrumde hic ise baktirmadim ki askin yaninda is sormuslugum var bir ikiEkim kasım iş mi aşk mıydı?
Derine baktırdım zamanı az çıkarsa yazarım.
keşke iş için baktırsam . aşk tan nefret ettim .Ben iş için baktırıyorum sevgili nasılsa olur Allah ekmek parasına zeval vermesin tadındayım:)
keşke iş için baktırsam . aşk tan nefret ettim .
öyle evet canım ya haklısın . bende serbest bıraktım artık bugünden sonra .Sevgicanım sağlığımız yerinde olsun, işle güçlü ilgili problem olmasın bunlar önemli bence. Öküz her şekilde bulunuyor:))
Ben gitmiştim. HİÇ BİR dediği çıkmadı.
canım edirnede yok ama bi tane var çok iyiymiş oda şimdi bakmıyo.. biz gittik bizi kapıdan gönderdiler sadece yazın iki ay bakıyomuş ama o dehşet iyi.. ama yazı bekliyprum bende ona baktırmak için artık fal mal baktırmam merakla onu bekliyorum..ya bana acilen iyi bir falcı lazım hayatım söz konusu yaa
canım edirnede yok ama bi tane var çok iyiymiş oda şimdi bakmıyo.. biz gittik bizi kapıdan gönderdiler sadece yazın iki ay bakıyomuş ama o dehşet iyi.. ama yazı bekliyprum bende ona baktırmak için artık fal mal baktırmam merakla onu bekliyorum..
Kim bu yazin iki ay ona giderizcanım edirnede yok ama bi tane var çok iyiymiş oda şimdi bakmıyo.. biz gittik bizi kapıdan gönderdiler sadece yazın iki ay bakıyomuş ama o dehşet iyi.. ama yazı bekliyprum bende ona baktırmak için artık fal mal baktırmam merakla onu bekliyorum..
Hanımlar melahat hanım gercekten bırakmışmı ya
Eşim 2010 yılında baktırmıştı ne dediyse cıktı 2010 dan buyana yalvar yakar anca ikna ettim buay seni ötürim dedi bıraktı söylentisini duydum.
Burdada okudum resmen hayal kırıklığı oldu
Bilgisi olan biri yarcımcı olursa sevinirim boşu boşuna gitmeyelim
Sen de mi falcıya gittin çakal:)
Ben değil eşim gitmişti senelerdir anlatır. Ozamanlat nişanlıydık gercktende anlattığı ne varsa tarihi tarihine yaşadık.
Bende senelerdir benide götür diyodum gecen gün gene konusu gecti annesinide götürmüştü benide götür dedim tmm dedi e kadın bırakmış falı
Yaşlanmış artık iyi bakmıyor yazmışlar. Kaçırdım pehhhh:)
canım yazim ama çok iyi gibi gelmişti zaman geçince tırt çıktı o :)Kim bu yazin iki ay ona gideriz
ben edirnedeyken geçen sene ethem diye bir çocuga baktırmıştım arkadaşım tavsiye etmişti üniversite ögrencisi faceboktan eklemiştim ama çocugu ikna etmek gerçekten çok zor gerçekten ihtiyacınız olduguna inandırmak gerekiyor ama bana bir fal bakmıştı ben böle bir şey görmedim en baştan en sona dedigi herşey şuan hala çıkıyor sırf edirneye bu çocuga arkadaşlarla fal bakmak için gitmeyi düşünüyoruz tabii ikna edebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?