Falcı Melahat Edirne

Efsane dediler gittik.yok yaaa.herkese aynı şeyleri söylüyor yapılacaklar kısmında. Ozelden yazarım neler bunlar.
Tavsiyem araba ile gidin allah var çok saygılı insanları olan bir mahalle ama insan korkuyor farklı bir dünya. Birde biz ön yıl önce gittik şimdi ortam dünya kötü.

ya bana acilen iyi bir falcı lazım hayatım söz konusu yaa
canım edirnede yok ama bi tane var çok iyiymiş oda şimdi bakmıyo.. biz gittik bizi kapıdan gönderdiler sadece yazın iki ay bakıyomuş ama o dehşet iyi.. ama yazı bekliyprum bende ona baktırmak için artık fal mal baktırmam merakla onu bekliyorum..

Hanımlar melahat hanım gercekten bırakmışmı ya
Eşim 2010 yılında baktırmıştı ne dediyse cıktı 2010 dan buyana yalvar yakar anca ikna ettim buay seni ötürim dedi bıraktı söylentisini duydum.
Burdada okudum resmen hayal kırıklığı oldu

Bilgisi olan biri yarcımcı olursa sevinirim boşu boşuna gitmeyelim

Kim bu yazin iki ay ona gideriz

Sen de mi falcıya gittin çakal:)

Sen de mi falcıya gittin çakal:)

Ben değil eşim gitmişti senelerdir anlatır. Ozamanlat nişanlıydık gercktende anlattığı ne varsa tarihi tarihine yaşadık.
Bende senelerdir benide götür diyodum gecen gün gene konusu gecti annesinide götürmüştü benide götür dedim tmm dedi e kadın bırakmış falı

Yaşlanmış artık iyi bakmıyor yazmışlar. Kaçırdım pehhhh:)

Ben Ethem'e ulaşmalıyım lütfen yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…