falimi yorumlayana iskambil aciyorum

bir görüsmeniz olacak canim
canim bedenleriniz bir cikmis ama o kalbinin icine esmer bir kizi almis gibi görünüyor maddi sikintilar cekeceksin kumral bir erkek seni özlyor

adi insan. onu nasıl affedicem bilmiyorum. affedip yoluma bakmak istiyorum. affedemiyorum. bana yapılan haksızlığa nasıl katlacağım hiç bilmiyorum. gidip yüzüne tükürmek istiyorum. çok kızgınım , kırgınım. onun yüzünden istediğim puanı alamadım. hala debelenip duruyorum. yüreğim onu hiç bir zaman affetmiyor.

canim zorlamaya gelmez at artik onu aklindan kalbinden kendi yoluna git bosuna karsina cikacak nasiplerini kismetlerini bekletme elbet birgün gelir kapina iste ozaman senin icin tamamen anlamsiz olur

İlk olarak biraz sıkıntılı bir zaman gecirdigini soyleyebilirim ablacim.Yuregin kabarmis,kara kara dusunuyorsun ne yapacagini Bir konu canini cok sıkmıs.Kumral bir erkek var bu konda seni biraz rahatlatmis fakat hala iicn rahat degil sanki.Ama bu konuda onune bir firsat cikacak bence abla ve bu sekilde hersey aciga kavusacak..
Cok romantik bir gorusme olmus sanirim,guzel sozler havada ucusmus telefon gorusmesi gibi gordum.Ama yuzyuze de bir gorusme olacak yada bu cikan o gorusmedir:)
Ama bu ara erkek arkadasinizla ikiniz de belli sikintilar iicindesiniz.Onun ailesi tarafindan maddi sikintilar da cekiliyor.

Pespese 4 haber alacaksin abla bekledigin yerlerden,ve sana cok guzel bir kapi acilacak biraz sabredersen :)
Yakin cevrende seni cekemeyen biri var,genellikle sacini topuz yapan bir bayan,ama zarar veremiyor su anlik.Ozel seylerini guvenip kimseye anlatma ablacim etrafinda cikarci insanlar cok fazla..

Erkek arkadasinla bir sahis yuzunden tartisma yasayacaksiniz ilerleyen zamanda fakat konu cabucak kapanacak insallah
Tabakta maddi manevi tum sikintilari attigini gordum abla,umarim hayirlisi olur hakkinda :))

Bana iskambil bakabilir misin acaba ablacim
Ben beyaz tenliyim,saclarim ve gozlerim kahverengi
hoslandigim cocuk sarisin,beyaz tenli
o da benden hoslaniyor mu veya hoslanacak mi cok merak ediyorumm :)

için çok sıkılmış .kafanda bir konu var bir erkekle ilgili onunla kısa zamanda görüşmeniz olucak gibi.boynu bükük çıkmıs pişmanmı olcak desem bişey isticekde utanıyomu desem öyle bişey.sana bi haberle gelcek ama sen kızgınsın gibi cıkmıs.düşünüyosun cok fazla.bide yüzük gördüm ben aile içinde bi yüzük durumu olucak ama senınle alakalı değil gibi sarısın böyle dalgalı saclı biriyle alakalı gibi.25 li bi telefon haberi var.bi kadın cıkmıs esmer cok uzun değil boyu yanında yılan var senle ilgili iyi şeyler düşünmeyen biri bu.birde laflar cıkmıs senınle ilgili bir gurup insan toplanmıs hakkında konusuyorlar ama kötü değil nazar fılan cıkmamıs yanı böyle sana süpriz olcak sanırım hediye paketı var hemen yanlarında.bunları gördüm ben.banada fal bakarsan aşklave iş hayatıyşa ilgili genel olarak bakarsan istediğim şeyler olcakmı ne zaman olcak gibisinden bakarsan sevinirim :)

çok fazla faldan anlamam ama,
hayatında temel olarak kafanı karıştıran 3 konu var gibi. onun dışındaki konularda pek aklını bulandıran bişey yok sanki :) etrafında seni çekemeyen insanlar var, ama sana zarar veremiyorlar. duygusal dünyanla alakalı; kalbin bi çok ferah oluyor, bi karamsarlaşıyor. içinde bulunduğun bir ilişki varsa, bi çok umutlu oluyosun bi kafana bişeyler takıp telaşlanıyorsun. ama ben ceylan gördüm; ceylanı genelde evlilik olarak yorumluyorum. sevdiğin ya da hayatındaki insanla evlilik var ufukta. :) Allah kavuştursun.

benim için de fal bakar mısın?
-ben esmerim; saçlarım ve gözlerim koyu kahverengi, ama tenim koyu değil hatta beyaz bile sayılabilir.
...*o, koyu kumral. gözleri yeşil..

Teşekkür ederim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…