İlk olarak biraz sıkıntılı bir zaman gecirdigini soyleyebilirim ablacim.Yuregin kabarmis,kara kara dusunuyorsun ne yapacagini Bir konu canini cok sıkmıs.Kumral bir erkek var bu konda seni biraz rahatlatmis fakat hala iicn rahat degil sanki.Ama bu konuda onune bir firsat cikacak bence abla ve bu sekilde hersey aciga kavusacak..
Cok romantik bir gorusme olmus sanirim,guzel sozler havada ucusmus telefon gorusmesi gibi gordum.Ama yuzyuze de bir gorusme olacak yada bu cikan o gorusmedir:)
Ama bu ara erkek arkadasinizla ikiniz de belli sikintilar iicindesiniz.Onun ailesi tarafindan maddi sikintilar da cekiliyor.
Pespese 4 haber alacaksin abla bekledigin yerlerden,ve sana cok guzel bir kapi acilacak biraz sabredersen :)
Yakin cevrende seni cekemeyen biri var,genellikle sacini topuz yapan bir bayan,ama zarar veremiyor su anlik.Ozel seylerini guvenip kimseye anlatma ablacim etrafinda cikarci insanlar cok fazla..
Erkek arkadasinla bir sahis yuzunden tartisma yasayacaksiniz ilerleyen zamanda fakat konu cabucak kapanacak insallah
Tabakta maddi manevi tum sikintilari attigini gordum abla,umarim hayirlisi olur hakkinda :))
Bana iskambil bakabilir misin acaba ablacim
Ben beyaz tenliyim,saclarim ve gozlerim kahverengi
hoslandigim cocuk sarisin,beyaz tenli
o da benden hoslaniyor mu veya hoslanacak mi cok merak ediyorumm :)